reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

kate moze i zeby bo trojka dolna z gorna na raz sie pchaja albo grypa po tatusiu
dzis juz lepiej ale daja w kosc jedna i druga, dobrze ze syn w polsce to tylko na skypa chwilke trzeba znalesc ,czasami mam dosc
Moj wczoraj badal ph zolniezykow wyszlo 9 czy to nie na duzo , ja tez np mocz mam na 8 ph i zastanawialam sie czy aby cos mi sie nie dzieje w srodku nawet nad lekarzem myslalam, zeby badania zrobil ale moze znow szukam dziury w calym

reklama
Male liski dziękuje że pytasz, zrobiłam dziś rano też test i wydaje mi się że kreseczka ciemnieje chociaż jeszcze dużo jej brakuje do kontrolnej ;-) zaraz wstawię zdjęcie choc na żywo jest troszkę ciemniejsza. ale mieliście szczęscie że nigdzie nie pojechaliscie jedynie szkoda sufitu bo pokoj chłopców masz cudny :tak: super pomysl z tym stylem marynarskim
20140809_102241.jpg
Maran widziałam że wredna @ przyszła... ale głowa do góry, następny cykl na pewno będzie owocny :tak:
Verita a badałaś ph śluzu?

Załączniki

• 20140809_102241.jpg
    20140809_102241.jpg
    8,1 KB · Wyświetleń: 78
Witajcie dziewczyny.

Maran :-( a tak trzymałyśmy kciuki. Nic sie nie przejmuj, napewno znów sie zmobilizujecie i ten cykl bedzie juz szczesliwy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& glowa do gory kochana, buziaki :*

Elle po cichu gratuluje :)

Czarna perla gratuluje synka!

Airfix za Ciebie rowniez &&&&& bo wyczytalam ze w lipcu startujesz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kate a Ty juz działasz czy jeszcze przymiarki?

Verita chodzi o ph Twojego śluzu NIE MOCZU. A ph spermy powinno byc chyba w granicach 8-9, nie wyzsze.

Pozdrawiam!

Dzień dobry dziewczyny

Elmo śliczne masz dzieci :* a młody jaki już duży :)

Elle widać kreseczki :) dalej zaciskam kciuki

Małe liski osz kurczaki ale pech A taki ładny pokój Mega kciuki za ten cykl :)

Patka witaj :)

Gdusia, Airfix u nas też tak był :) Mój K sidział w gorącej wodzie a ja czytałam co dalje i myślałam czy o czyś nie zapomniała :)

Milego weekendu laseczki

Kate masz racje dla kobiet 8-9, dla mezczyzn 9+. Ale to jest optymalne. Z tego co wiem za wysokie ph mezczyzny chyba tez nie jest juz zbyt dobre. No to powodzenia :)

Zakręcona dzieki. Tak Mlody juz duzy, zabawnie wyglada to na zdjeciu bo on majac pol roku wazy juz 7200 czyli polowe z tego co Zuza ktora ma prawie 5,5 roku heh. Jak u Ciebie samopoczucie? Powoli wkraczasz juz na ostatnia prosta :) Maly szaleje juz pewnie na calego bo ma jeszcze duzo miejsca nie?

Patka witam i ja :)

Elmo dzis czuje sie dobrze W czwartek prawie caly dzien przespalam, zle sie czulam i cukier mi wariowal ale juz jest ok Powiem Ci ze strach zaczyna mnie lapac jak pomysle ze to juz niedlugo :-D a tu jeszcze nic nie przygotowane Dlatego uzgodnilismy z K ze za 2 tyg musimy juz zaczac robic pokoj dla mlodego zebym sie nie stresowala :-) a korytarz dokonczymy jak pokoj bedzie gotowy Ucaluj swoje skarby :*

reklama
Airfix kurcze szkoda, że się pospieszyłam i kupiłam na jakiejś stronce internetowej ten sylk. wiesz u mnie jest najgorsze to, że jak chce coś zrobić przy kompie to tylko jak mały śpi, inaczej nie da mi nic zrobić, no i kliknęłam pierwszy lepszy. A czemu chce w ogóle sprzedać, jest zły? bo kupiłam też rephresh i nie wiem co lepiej stosować.

Do góry