Kevinka Próbowałam nawet do 15ml dawać 1ml soku z cytryny i nie wiem czemu dalej pokazuje niskie Ph..tyle że w granicach 3. Będę kombinować
Zleciałam też tą zagadke cioci która jest chemikiem, wiec moze w pracy mi sprawdzi to
Zakrecona Bo my musimy myslec o własnym szczęściu i to ma byc na pierwszym miejscu- ja juz nie patrze czy kogos ranie tym że jestem szczesliwa czy nie, nauczyłam sie bycia egoistką. Gdyż do tej pory każdy był szczęśliwy moim kosztem. Niestety naszych mam nie zmienimy, tyle że musimy sie nauczyc je tolerować i ja taka taktyke obrałam. Tymbardziej teraz jak nosisz maleństwo pod sercem to spróboj sobie nie przybierac do głowy wybryków, bo wiesz sama..że to się raczej nie skonczy nigdy, staraj się pamietać i myśleć tylko o tych dobrych momentach, to wazne teraz dla Ciebie i dzidziusia :-) Zakrecia podaj mi na priv swoja date urodzenia ( pamietam tylko że 18 maj
) i date kiedy Ci owlacja wypadła...bo chce przetestować kalendarz z in-gender że plec jest zalezna od biorytmu
A u Ciebie ma być synek i chce zobaczyc czy sie sprawdza
Roszpunka Oby, no oby się to sprawdziło że jak zobaczy dzidzie to się zmieni
Choć tez wydaje mi się że wtedy inaczej się dziecku tłumaczy obecnosc nowego członka rodziny , bo juz jest, mżna go dotknąć, a na ten moment to działa jego wyobraźnia ;-)
Lilly81 Ja jak skoncze te antybiotyki to chyba wykupie pół apteki globulek
Lilly ja jem głownie ryz i kurczaka, wafle ryzowe, inke z mlekiem i dzis mam ochote na kakao
Zjadam tez codzien 3 kostki gorzkiej czekolady ( masakra jaka dobra jak się cukru nie je od kilku miesiecy hahah ) . Przemycam serek żółty w tostach, czyli wedlina przezroczysta
i do tego 3 plasterki serka
i zapiekam w tosterze. Przez ostatnie dni mam wrazenie ze jem za duzo tych rzeczy, bo nie jestem głodna, no chyba ze mi sie załadek skurczył
Na obiad gotuje krupnik i rosoł czasem, jutro mam robic pizze, oczywiscie wedliny z dwa plasterki przezroczyste i mase sera zoltego.
maran-atha Dam Wam znać co mi wyszło i co osiagnełam, w boze ciało ciocia przyjedzie, przywiezie mi zapas papierkow lakmusowych
i ma pomyslec nad roztworem zeby mialo odpowiednie Ph. A co do stresu...ja jestem bardzo nerwowa, przez ostatnie miesiace to juz sięgnełam szczytów
A na staranka tez szykuje się stres
A powiedz mi ile zjadałaś dziennie tego sera zóltego ? I kakao normalnie z mlekiem piłaś? Ja sie musze wreszcie przerzucić na 0%, a jakos zapominam..