Polisiu,fajnie ze wpadlas :-) to moj drugi cykl staraniowy,ale czuje,ze nie ostatni. Jak sie chlopaki dogaduja ze soba? Jakos nie portrafie sobie wyobrazic,ze moj Maksio ma rodzenstwo.przybiera postawe obojetno-roszczeniowa ;-) w stosunku do mlodszych dzieci,wszystko jest jego,szczegolnie mama ;-) bardziej interesuja go zabawki dzidziusia,a dzidzius niekoniecznie. Moze pokazesz jakies zdjecie twoich urwisow?
Dziewczyny,mam kryzys.wkurza mnie to ph,jestem zla i stwierdzam,ze mi jako jedynej ze staraczek sie nie uda :-/ z 4,7 na 5,7 po 3 miesiacach odmawiania sobie wszystkiego i glodowania?!juz mam tego wszystkiego serdecznie dosc,a nie wiadomo ile jeszcze przyjdzie mi sie meczyc.a nawet jak sie uda,to z takim ph bedzie siurak jak sie patrzy :-/ i po co to wszystko? :-(
Dziewczyny,mam kryzys.wkurza mnie to ph,jestem zla i stwierdzam,ze mi jako jedynej ze staraczek sie nie uda :-/ z 4,7 na 5,7 po 3 miesiacach odmawiania sobie wszystkiego i glodowania?!juz mam tego wszystkiego serdecznie dosc,a nie wiadomo ile jeszcze przyjdzie mi sie meczyc.a nawet jak sie uda,to z takim ph bedzie siurak jak sie patrzy :-/ i po co to wszystko? :-(