zakrecona
Fanka BB :)
Witam
Marchew Gabrysiowi dobrze u mamy i sie nie spieszy
Airfix musisz kochana pokombinować z ilością wody i limonki i na pewno uda sie otrzymac ph 4-4,5
Andziak super masz rodzinke a Ty jaka szczuplutka i to po 4 dzieci Pozazdrościć
Małe liski dużo zdrówka Co do diety to fakt Nudna ta dieta ja do dnia dzisiejszego mam skaze na serek typu grani Na sam widok robi mi sie nie dobrze ale jadłam go dużo Naszczęscie ser żółty mi nie zbrzydł
Ewelin super że się odezwałaś Ucałuj swoją księzniczke
Matik miłego wyjazdu
Piranhu spóźnione ale szczere życzenia dla Kai Jak imprezka?
Mamakaja kciuki żebyy wszystko było dobrze z łożyskiem
Ana kciuku za spełnienie marzeń
Nuuska, Dorcia co u Was ?
Ja w czwartek miałam wizyte Z Igorkiem wszystko dobrze Młody rośnie i kopie mamusie nieźle Lekarz powiedział że jestem z tych lepszych pacjentek bo ładnie widać obraz USG bo mam mało tłuszczyku na brzuchu i pewnie dlatego tak mocno czuje kopniaki ale waga już większa
Czasu dalej mało remont w trakcie Zaczeliśmy od dużego pokoju Panele, farby kupione Czekamy na meble bo gdzieś za tydzień powinny być ściany pomalowane już gruntem pokładowym i zamurowane okienko miedzy kuchnią a pokojem wiec pomalu idzie ale sporo jeszcze zostało
Za każda trzymam kciuki i gorąco pozdrawiam
Marchew Gabrysiowi dobrze u mamy i sie nie spieszy
Airfix musisz kochana pokombinować z ilością wody i limonki i na pewno uda sie otrzymac ph 4-4,5
Andziak super masz rodzinke a Ty jaka szczuplutka i to po 4 dzieci Pozazdrościć
Małe liski dużo zdrówka Co do diety to fakt Nudna ta dieta ja do dnia dzisiejszego mam skaze na serek typu grani Na sam widok robi mi sie nie dobrze ale jadłam go dużo Naszczęscie ser żółty mi nie zbrzydł
Ewelin super że się odezwałaś Ucałuj swoją księzniczke
Matik miłego wyjazdu
Piranhu spóźnione ale szczere życzenia dla Kai Jak imprezka?
Mamakaja kciuki żebyy wszystko było dobrze z łożyskiem
Ana kciuku za spełnienie marzeń
Nuuska, Dorcia co u Was ?
Ja w czwartek miałam wizyte Z Igorkiem wszystko dobrze Młody rośnie i kopie mamusie nieźle Lekarz powiedział że jestem z tych lepszych pacjentek bo ładnie widać obraz USG bo mam mało tłuszczyku na brzuchu i pewnie dlatego tak mocno czuje kopniaki ale waga już większa
Czasu dalej mało remont w trakcie Zaczeliśmy od dużego pokoju Panele, farby kupione Czekamy na meble bo gdzieś za tydzień powinny być ściany pomalowane już gruntem pokładowym i zamurowane okienko miedzy kuchnią a pokojem wiec pomalu idzie ale sporo jeszcze zostało
Za każda trzymam kciuki i gorąco pozdrawiam