dziś mam wizytę u lekarza ogólnego na 16 zobaczymy co mi powie :O mam głowę już 10x10
póki co męczymy żółnierzyki choć pewnie ten cykl i nie tylko bedzie stracony , dietę trzymamy, suplementy bierzemy .. może kiedyś się uda :O
jak dziś nic mądrego lekarz ogólny nie powie to dzwonie do endo umówić się prywatnie na wizytę bo panstwowo zapisy na pazdziernik 2015 :O
Marathan jak czytam twoją diete przy córciach to jest bardzo zbliżona do mojej
sery , jogurty naturalne , pierś z kurczaka , tylko zamiast kawy piję ogromne ilości mięty
z warzyw groszek, ogórek zielony, faszolkę szparagową i znów groszek heheh
Vivienko, a ładnie po lekach ci TSH spada? jak miałaś wynik ponad 4 to nie bałaś się starać o synusia ? wiesz Ja zastaanwiam się czy nie odpuścić kilku cykli
choć narazie walcze
Ellie Ja mam zapisanę , że prolaktynę robimy obojętnie kiedy , a progesteron 7 dni po owulce ...
Ja robiłam akurat w 3dc
Małe liski to super, że macie zielone światło i możecie starac się już w tym cyklu
PIraniu wszystkiego najwspanialszego dla twojej księżniczki
moze wrzucisz zdjęcia solenizantów
?
Airfix ehh to ci PECH
mam nadzieje, że dziewczyny doradzą ci co zrobić by wyniki były lepsze
<tule> jedno jest pewne dobrze, że zrobiłąs sobie te badanie , bo przynajmniej jesteś teraz mądrzejsza i możesz działać by było lepiej ...Trzymam kciuki by wszystko poszło po twojej myśli
Aljul kiedy zaczynacie starania ?
Zakrecona Igorek to bardzo ładne imię no i pokoik bedzie miał cudny <3 Ja marzę o przeprowadzce i zrobieniu Wojtkowi jakiegoś ładnego pokoiku, ale póki co ... musisz się przemęczyć w tym które mamy ....
Nusia wyjechała odpocząć pewnie dziś się odezwie
Czarna perła no to trzymam kciuki za dobre przeczucia &&
Marchewka mojej koleżance masaż szyjki pomógł miała ekspressowy po nim poród
znalazłam taką żurawię co o niej myślicie
Żurawina Cranberry 4200mg +Wit.C+Wit.E-180kap.żel. (4316573970) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ?
zawsze kupowałam tą
CRANBERRY 4200mg/100kaps ŻURAWINA PĘCHERZ MOCZOWY (4289290913) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. teraz się wacham