Hejka!
Cofnęłam się tylko 2 strony i przeczytałam posty wyrywkowo, dzieci dziś bardzo dbały by mamusia się nie nudziła. Do tego internet mi co chwilę rozłącza, mam nadzieję, że będzie mi dane wysłać tego posta.
Nuuuśka, trzymam mocno kciuki za jutrzejsze wyniki (i za "pogodziny" :-)) i by z tej górki nie było już zjazdu.
ania, czekaj cierpliwie, owulka na pewno lada dzień Ciebie odwiedzi
Matik, czekam niecierpliwie na wieści z wizyty i kciuki zaciskam! Jutro nie będzie mnie w domu od 14-tej do wieczora ale liczę, że przed spaniem przeczytam na BB same radosne newsy. Piękne masz widoki za oknem, ale by cudnie rosły u Ciebie moje
Yucca rostrata :-)
Vivienka, może ząbki córce wychodzą (ból jest podobno jeszcze zanim dziąsła napuchną), moje dzieci też niejednokrotnie miały takie cięższe dni (a ja siłą rzeczy też ;-)). Może to też być jeden ze słynnych skoków rozwojowych. Obyś jutro mogła bardziej wypocząć.
ilaczek, mega kciuki za wyniki, niebieskie gumki muszą przynieść szczęście, nie ma innej opcji :-)
Katriina, hmmm, trochę dziwne, że lekarza zaniepokoiła prolaktyna (która nie jest jakimś złym wynikiem, 15-20 ng/ml to wynik dobry, 20-25 to łagodna hiperprolaktynemia a dopiero wynik > 25 oznacza hiperprolaktynemię) a nie zwrócił uwagi na wysokie FSH, androgeny, LH i AMH.
Ana, w okolicy pełni jest w atmosferze więcej jonów dodatnich a w okolicy nowiu - ujemnych, mogą one wpłynąć na polaryzację komórki jajowej.
maran-atha, za Twoje wyniki również mocno zacisnę jutro kciuki!
Polisia,
OGROMNE GRATULACJE, niech synuś chowa się zdrowo ku uciesze mamusi, ucałuj go ode mnie!
lilly, bardzo dobre wyniki
...choć nadal nie rozumiem dlaczego raz 15 ng/ml to mało a raz górna granica normy ;-)
zakręcona, dzięki kochana, że pytasz. Na szczęście zdrowi jesteśmy ale cierpię na chroniczny brak czasu przeżywając jednocześnie codziennie Dzień Świstaka ;-) Życzę udanej imprezki! :-)
Elle, ja bym brała w dawce 2x1 (jedna tabletka rano a druga wieczorem) od 2 dpo do 11 dpo (czyli przez 10 dni), w 12 dpo rano zrobiłabym test 10 mIU/ml, jeśli będzie negatywny to odstawiasz, jeśli pozytywny to musisz brać Duphaston nadal aż do wykształcenia się w pełni łożyska.
mamuśkamimi, ależ Ci dzidziuś emocje funduje, nie dziwię się, że chcesz już w końcu TO wiedzieć :-)