Ania g no to super ze udalo ci sie zlapac pik. Ja niestety na moj jeszcze czekam i mam nadzieje ze sie doczekam. Aniu a ty kiedy zaczynasz starnka? Juz teraz?
Piranho no wlasnie tez myslalm ze to moze zabki ale dziaselka nie byly napuchniete wiec myslalam ze to nie to.A co do skoku rizwojowego to powiem ci ze patrzalam w necie kiedy one sa i usmaialm sie bo mozna by bylo powiedziec ze prawie caly czas sa w pierwszym roku zycia dziecka. Przeplataja sie co 3 tyg slonce i burza….
Nusia jaki piekny wykresik , dumcham aby tempretaturka brnela w gore!! A co do dlugosci twoich cykli i owu to cos mi sie zdaje ze jak dobrze pojdzie to moze owu mnie tez zaskoczy tak pozno jak i u ciebie,bo narazie nic nie wskazuje zeby pik szedl a dzis juz 18dc
Araki nie znamy sie ale zycze szybkiego rozwiazania.Wiem sama co to znaczy czekac na porod…. Moja corcia nie spieszyla sie na spotkanie z mama, mowia ze pannice musza sie pierw wystroic
… przyszla tydzien pozniej…. I jeszcze trzeba bylo wywolywac bo by jeszcze siedziala…. Moj kluseczka miala 4kg
Aljul , ALE ZAJEFANA gitara!!!!!!!!!!! Zdolnych masz tych chlopakow
Elmo ja przemywalam oczka sola fiz. i swoim mlekiem,bralam do strzykawki i wkrapialam po jendj kropelce do oczka i obylo sie bez lekarza i pieknie sie zagoilo oczko samo. Mi w szpitalu mowili ze od przeciagu oczka ropieja,no i wlasnie ze szpitala przyplatalo sie to dziadoswtwo nam.
Ilaczku wtakim razie czekamy na jutrzejsze wyniki i Trzymam kciuki aby wszytsko poszlo zgodnie z planem!!! Ja nie moge jakie to jest ekscytujace za okolo dwa tygodnie bedzie wasz wielki moment!!!!
AAAAAAAle super!!! Jakie olejki kupowalas sosnowy i gozdzikowy czy jakies inne jeszcze?? Ja wiem ze wam sie uda za pierwszym strzalem i wtedy bedziesz mogla chlopczykowym starczka przeslac &&&&&&&&&&&&&&& niebieski fliudki