reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

polisiu gratulacje Kochana!!

mamuśkamimi, w sumie do 30 kwietnia nie tak długo, 2 tygodnie, chociaż ja tez pewnie bym chciała wcześniej umówić się na usg :-)

Nusia, widzisz, ja tak właśnie doczytałam moje zaległości, że uznałam, że wy już czekacie na wyniki Ł. głupol ze mnie!! ale widzę właśnie Twój wykres, ale super ładnie tempka pnie się w górę!! a czym uraziłaś męską dumę? ;-)
ja też dzis sprzątanie uskuteczniałam

matik, kciuki za jutrzejszą wizytę &&&&

Marchewko, to tego programu nie znam, ale nie dziwię Ci się, też by mi ciśnienie podniósł z tego co mówisz

Piraniu, niestety jutro nie uda mi się rano skoczyć na to badanie, wiedziałam już dziś od rana i postanowiłam, że jednak jak tak wygląda sytuacja to skoczę dziś, może progesteron nie będzie w pełni miarodajny, ale trudno. Właśnie spojrzałam, ze mam już wyniki:
progesteron 15,2ng/ml przy normie dla FL 1,2-15,9
prolaktyna 13,6ng/ml przy normie 5,18-26,53

u mnie dziś pół dnia sprzątanie, jutro cały dzień pracy i w końcu jutro jadę wymienić opony na letnie, chyba już śnieg nie spadnie :-D

reklama
hej dziewczyny

Justi :-) ciekawe czy na prenatalnych badaniach uda się podpatrzeć nuba :)

Matik cudne masz widoki Kciuki za jutrzejszą wizytę

Vivienka to Ci księżniczka zafundowała noc Oby dzisiaj było lepiej

Polisa gratuluję:*

Nuuska to co się stało Twojemu chłopu??:)

Piranhu co u Ciebie? jak dzieciaczki?

Kirusia jak się czujecie? :-)

Ja jutro mam wolne :-) Jadę z mamą do Złotowa w spr ośrodka Zobaczymy czy wyjazd dojdzie do skutku
Dzisiaj w robocie tak sobie Cieszyłam się że już mogłam iść do domu Kolega mi powiedział że ostatnio jestem jakaś dziwna raz uśmiechnięta a raz warcząca :D Jeszcze dzisiaj się dowiedziałam oczywiście przzez mail od mojego dyrektora że mam się czymś dodatkowo zajmować choć powiedziałam mu ostatnio że już nie dam rady bo i tak mam za dużo obowiązków Ale inny kolega też się nnie zgodził i trafiło na mnie Poczekam grzecznie do poniedziałku i mu powiem o ciąży to może się ogarnie W sobote chcemy zrobić imprezkę u nas i powiedzieć znajomym i zrobić przy okazji ostatnią impre w tym mieszkaniu:)

zakrecia lilly wejdzie na grupe ;-)opisalam urazona meska dume :wściekła/y:

zakrecia a wlasnie bo wy przeciez sie kochana przeprowadzacie :D zapomnialam. Kiedy sie przenosicie ?

lilly no wlasnie uwierz ze chcialabym juz byc po badaniach a tu wszystko przed nami :zawstydzona/y:

A gdzie Nasza kochana szefowa sie podziela ?? PIRANHU hop hop ! :-)

Polisia ale fajnie! gratulacje ;-) czekam na fotki maluszka
Piraniu dzisiaj poszłam do ginka i wybłagałam duphaston chociaż nie bardzo chciał mi przypisać bo stwierdził że progesteron w normie... powiedz mi Kochana czy tak jak zalecił mi ginek mam go brać? czyli zaraz po owulce przez 10 dni tylko 1 tabletkę dziennie? albo może Wy dziewczyny powiedzcie jak bierzecie i czy 10 dni wystarczy? pytam bo za kilka dni zaczynamy :-)

Hej dziewczynki,
Napisałam mega długiego posta, odpisałam chyba po raz pierwszy większości z was, wylogowało mnie z strony i postu nie zdązyłam skopiować...wczoraj było to samo

Polisia GRATULACJE!!!!!

przepraszam, ale wymiękłam, spędziłam chyba ze 20 minut na tworzenie wiadomości, wściekła jestem - miłego wieczoru wszystkim :)

reklama
Do góry