reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzieki kochane za kciuki

mamrtusia
mialam jednego aniolka w 6 tc, i dwie ciaze biochem w zeszlym listop grudniu, dlatego panikuje i sie boje

piranju,
nigdzie nie znajde laboratorium dzis, musialabym jechac daleko, nie chce robic jazd, jedziemy teraz z M i malym na piknik nad jezioro, krecha po wyschieciu mocniejsza, tam mu to zaraz powiem...

nuska
staram sie nie panikowac

reklama
Kira cudowne wieści od samego rana
Piękne kreseczki , będzie dobrze zobaczysz &&&&
A co do objawów kochana one raz są raz ich nie ma ja zauważyłam że mam na zmianę 1 ciąża z bliźniakami brak objawów 2 w sierpniu zgaga piersi mdłości, 3 trwała 3 mięs nic porostu dobrze się czułam i najważniejsze jest HCG i przyrost kochana więc teraz tylko spokój i ciesz się :) ciesz i promieniuj tym szczęściem :)

Niuśka tylko my 2 tak długo ?
Jeszcze krystianmartin , wiem , że się wycofała ale wiecie to tylko odpoczynek i mam ogromną nadzieję że właśnie wtedy jej się uda :)

Szukasz pomocy do pracy ? Już się pakuję żeby Ci pomóc :)
A tak serio to Współczuję Ci i myślę, że nie możesz się przemęczać bo nie za dobrze to pomaga w zajściu
A powiedz w zwszłym cyklu mówiłaś coś że chcesz odpocząć od tabletek i jak bierzesz coś czy faktycznie luzik?
Musimy kochana znaleźć sposób żeby się wypisać z tej krótkiej maratońskiej listy staraczek :)

Vivienka dziękuję za wsparcie to dla mnie bardzo ważne ,

Z tym listem na zielonej szkole to super pomysł

Ostatnia edycja:
Vivi
tak to cykl z letrozolem, byly podobno 3 jajeczka, tzn 2 wieksze trzecie mniejsze, ale po owu nie bylo juz nic...;-)

maran
no mam nadzieje ze widac ta kreche i ze to juz nie jest cien cienia:cool2:
na zywo teraz jak wyschlo widac mocno, wiec mysle ze beta urosla, wiec nie bede cudowac i nigdzie dzis pobierac bety, ide jutro rano na bete.....

kiraa trzymam w takim razie kochana mocno kciuki za owocna rozmowe z M. :-)

matik wiesz co, u mnie jest juz dziewczyna do pomocy, ale taka ze szkoda gadac :dry: mam nadzieje, ze beda szukac kogos innego, bo jak piszesz taka praca i ciagly stres tez robia swoje. Wracam do domu, czesto mysle o pracy, w pracy ciagly stres , napiecie i strach czy wszystko dobrze zrobisz, czy wyjdziesz normalnie ...ach szkoda slow.

Ten cykl jest bez ziolek, nastepny jesli tym razem znowu sie nie uda, bedzie dodatkowo bez estrofemu, bo gin kazal odstawic kiedy bedzie histeroskopia a podejrzewam ze bedzie ja chcial zrobic w kolejnym cyklu. Rozmawialam z Nim o suplementacji, powiedzial ze on jest jak najbardziej za ale raz na czas trzeba sobie zrobic choc miesiac przerwy by organizm mial mozliwosc odpoczynku, takze przymierzam sie do tego w kolejnym cyklu :tak: a na liscie...no wlasnie wychodzi na to, ze tylko my dwie sie ostaniemy, krystianmartin mowila ze to juz koniec ze staraniami takze jej nie licze, bo nie chciala ale mam nadzieje, ze jak piszesz teraz sie jej wlasnie uda - kiedy nie bedzie myslec, obliczac i kiedy odstawi wszystko :happy2:
U Ciebie tempka nadal jest wysoko...nic z tego nie rozumiem. Ale TY w sumie mialas tylko 1 dzien krwawienia tak ? a robilas teraz jeszcze testy ?

Tak niuśka robiłam ale to nadal cień nawet go na zdjęciu nie uchwycę :)
To fajnie że lekarz to rozumie i może właśnie to jest tem właściwy
No musimy zmienić ta listę ;)

Moja tempka niby wysoko ale w tel ściągnęłam sobie właśnie taki kalendarzyk darmowy i on pokazuje że jestem jednak pod linią wyższych ale nie naj niższych sama zobacz jest pionowa linia niebieska i czerwona

Na resztę nie patrz bi dopiero uczę się tu wpisywać :) a nie jest to zbyt intuicyjny program ale ładnie widać wykres
ImageUploadedByForum BabyBoom1396781112.080489.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1396781112.080489.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1396781112.080489.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 41
Paranoja co ja wyisuję dopiero zobaczyłam, żebtdn kslendarzyk mi owu na zamiast okresu wstawił
Dziwny ten program nie wiem gdzie wpisać że tu był okres
No więc te linie się nie liczą :(

matik hmm no tak jakby na to nie patrzec i tak te ostatnie tempki sa nizsze niz poprzednie no ale jednak nadal wysoko :blink: kiedy idziesz do lekarza ?

Planuje we wtorek
Tu udało się trochę zmienić ale owu wyznacza sam , i nie jestem pewna czy dobrze tempki powpisywałam
ImageUploadedByForum BabyBoom1396782281.776560.jpg

Marantha
Zerknęłam sobie na mikroskop już bez folii ;) i jest kilka gałązek paprotki czyli co marsntha ewidentne jestem 1 fazie prawda ?

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1396782281.776560.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1396782281.776560.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
reklama
matik wyraznie widac spadek ale jak pisalam, tempka nadal utrzymuje sie na wyzszym poziomie, choc Ty ogolnie jestes wysokotemperaturowiec prawda ? bo u mnie pierwsza faza oscyluje w granicach 35.99-36.34 a takie tempki jak Twoje to u mnie rzadko kiedy widac w II fazie a powyzej 37.0 nigdy jeszcze nie mialam :blink:

Do góry