reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mamawczesniaka ogromne Gratulacje ;-)
Ja dzis czytam wasze stare posty by lepiej was poznac i probuje znalezc choc czesc odpowiedzi na nurtujace mnie pytania dot. Staran w moim przypadku o corcie ;-)
Na pewno troche was i tak bede musiala pomeczyc pytaniami :'(

Milego wieczorku.. eh @ mi sie zbliza moze przyjedzie w poniedzialek , wiec rozmrazniona jestem strasznie ... z tz sie dzis kilka razy zlapalam , a fryzjerka jakby za kare ze mnie tak drazni obciela mu wlosy tragicznie... przynajmniej mam ubaw, bo wyglada kosmiczn ie....

Pomarudzilam :-D

Kira, Nuska &&&&&&& trzymam z calych sil kciukasy

Mamawczesniaka moje gratulacje moja kochana.Uciesz nas widokiem kruszynki jak znajdziesz chwileczke.
Kirra &&& oby kreska ciemniała, a betka przyrosła jak najlepiej.
Nuska teraz bedzie kolej na ciebie.

A ja mierze tempke a i tak nic narazie nie rozumiem z tego wykresu.:-( odczuwania owulki narazie nie mam, testow nie robie mam tylko 2 i musze zakupic wieksza ilosc. Moze podrzucicie jaki link ? :unsure: Milego wieczoru i niedzieli.
Ja z m sie pokłóciłam i smutno mi :-(
NIe wiem czemu mi nie aktualizuje sam wykres tempek ? czy tak ma byc i za kazdym razem mam wklejac nowy czy jak ?

Dzien dobry :)

Podobno dzis zdaze na obiad...tak doktor mowi :dry::cool2:

kiruś no ja nic nie mowie, ale Ty wisisz na mojej magicznej liscie !! po terminie juz jestes :-p gdzie te obiecane zdjecia testow co ???

ania_g eh powiem Ci, ze obawiam sie ze zostane tutaj sama na placu boju bo0 jedyna oprpcz matikowej ktora stara sie tak dlugo i nic :-(
piranha u mnie dzis rowniez ladnie w gore, dostalam jakies gratisowe 4 dni vip-a na ff :-D hura ! :-D
oczywiscie ovufr owulacje mi przestawil na czwartek no ale moglam sie tego spodziewac...normalka.
Tak sie zastanawiam, czy w przypadku owulacji ktore tak jak moja w tym miesiacu ( powinnam napisac - nasze :-D) wypadly po poludniu, to czy wtedy rowniez przyjmuje sie, ze najplodniejszy dzien to przeddzien owulacji, czy w takich wypadkach sesksy jednak lepiej wypadaja rano ? :blink:

ilaczek
Elle kochane czy Was wpisywac juz na liste staraczkowa na maj, tzn chodzi mi o termin @ ? ruszacie juz teraz ze starankami ?
:happy2:

Ostatnia edycja:
Nuska
juz juz wstawiam, dopiero do chaty wrocilam po weekendzie pracy , kolejno zdjecia
11dpo
12dpo
13dpo g 5:00
13dpo g 10:00

nie wiem czy one sa mocnoejsze? ... Same osadzcie...

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    7,1 KB · Wyświetleń: 63
  • image.jpg
    image.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
kiraa no pewnie ze sa :D ta z 13dpo z 5 rano zwlaszcza ! :-) oj kochana ja sie ciesze bo ja wiem ze Ty w sobie nosisz sliczna dziewczynke :-) jak dzis tempka ? bo niestety nie mam jak podejrzec w pracy na ovrf nie wiem czemu :dry:

Nuska
ja niestety swiruje bo przeszly mi mdlosci i wydaje mi sie ze kreska slaba.... Bylam w laborat w szpitalu, ale nieczynne, wiec musze czekac do jutra na beta... Musze powiedziec M, bo zwariuje sama z ta wiedza :sorry::-D

super, ze masz owu wyznaczone, &&&&&&&&&&

mamawczesniaka

ogromne gratulacje!!!!!!!!!

wszystkie dziewczynki
&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry