reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuska to dobry obiadek Ci zrobili :-) my jak zaczynamy sprzątać to musze jasno powiedzieć co ma zrobić bo inaczej bybylo co mam robic?:-) ja ogarnęłam kwiaty Umylam itp A wcześniej bylismy na spacerze w lesie To teraz kochana herbatka w rękę i pod kocyk zebys zrelaksowala sie przed poniedziałkiem :-)

reklama
Zakreciu
ja tez wrocilam z lidla z kwiatami:-)

matik
i jak mezasty?

A ja sie odprezam, bo brzuch mnie pobolewa, a jak pomysle o poniedzialku to mam cofke jak nuska pisze :cool:

Kirusia jakie kwiatki kupiłaś ?:) a jak M? powiedziałaś?:)

Nuuska jakie ciasto serwujesz ? Chciało Ci się kochana po maratonie w pracy?

wiecie na co ostatnio miałam ochote :) na sałatkę z zupką chińska i na sorbet malinowy :-) oczywiście musiałąm zrobić bo inaczej nie dałabym rady hihi

zakrecia ciasto na pizze :-) tez robisz salatke z zupka chinska ?? powiem Ci, ze mnie ona nie podchodzi jakos nie wiem czemu, ale Ł. za nia przepada.

kiraa haha nie wiem czemu ale mnie sie to fasolczysz skojarzylo od razu z czyms wulgarnym :-p:-D tak to mocno zabrzmialo !! :wściekła/y:

Nuska nie nie dzisiaj :-) pare dni temu :-) a ciasto na pizze :-D haha głodnemu chleb na myśli :-) smaczego życzę Wam:-)

Która z dziewczyn chciała paski ph 0-14 ?? bo nie mogę sobie przypomnieć
:)

reklama
Do góry