reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranju, córeczka przepiękna, te oczy....
Piranju, zerkinj proszę w wolnej chwili na mój wykres. Byłam pewna, ze jest bezowulacyjny bo 22.03 (13 dc) byłam na USG ok godz 13 i lekarz powiedział, ze nie ma pęcherzyka ani płynu po pęknięciu a endometrium (11mm) wygląda jakby było już ptakach (nie pamiętam jak on to dokładnie ujął
wink2.gif
) . Dlatego też nie robiłam w tym cyklu żadnych badań, serduszek też nie było bo M za granicę wyjechał. Co Ty o tym wszystkim myślisz bo temperatura wskazywałaby, ze owulacja raczej się odbyła.
Od tego cyklu piłam zioła na jajeczkowanie o. Sroki, może one coś namieszały no i miałam grypę na dodatek. Co w ogóle sądzisz o piciu tych ziół, myślisz, ze warto? I czy one mają wpływ na płeć?

Matik, tak mi przykro, zrób jak najszybciej badania żeby wyjaśnić przyczynę bo widać, ze z samym zapłodnieniem kłopotów u Ciebie nie ma tylko później coś się dzieje co uniemożliwia rozwój ciąży. Kurka, trudne to wszystko i skomplikowane.

Mamuśkamimi, czekamy..

Nuśka, &&&&&&&&&&za sedrucho :-)

Kiraa
, wykresik bardzo obiecujący :-)

Zakręcona, jutro wizyta?

Ostatnia edycja:
reklama
attachment.php

Starających się : 6
Oczekujących na staranka : 18

KWIECIEŃ 2014 :

Annette - termin @ 02.04 ( 5 cykl starań )
Kiraa - termin @ 05.04 ( 6 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 11.04 ( 11 cykl starań )
mamartusia - termin @ 11.04 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ .04 ( 24 miesiąc starań )

MAJ 2014 :

Matik2012 - termin @ .05 ( 12 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

ilaczek ( kwiecień 2014 )
Elle87 ( kwiecień/maj 2014 )
milla ( maj 2014 )
roszpunka ( maj 2014 )
Justi_ ( maj/czerwiec 2014 )
Vivienka ( maj/czerwiec2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )

Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
Katriina ( lato 2014 )
Ana87 ( lato 2014 )
gdusia_ ( lipiec/sierpień 2014 )
Dorcia ( jesień 2014 )

Tak dziewczyny dzięki będę chciała zrobić te badania
Dzięki

Pirania nie liczę tych cieni już dlatego jak zobaczyłam teraz taką ładną kreskę to miałam ogromną nadzieję

piranha zwiekszyc dawke ? :zawstydzona/y:wiesz co ja Ci powiem szczerze ze boje sie zwiekszac dawki tego estrofemu tak na wlasna reke, jesli mam go brac do konca cyklu to wolalabym po 1 dziennie, bo endo bylo ladne na poczatku cyklu wiec moze nie zmarnialo Nam, a i estradiol poszedl troszke w gore. Na pewno zbadam estradiol w II polowie FL :tak:
Na kolejnej wizycie musze podpytac gina co on uwaza o suplementacji estradiolu, bo kurcze wiele dziewczyn go bierze a wychodzi na to, ze ja jedna na milion ktorej tak miesza w cyklach :no::zawstydzona/y:

Lece sie szykowac do pracy :*

matik strasznie mi przykro...nie wiem co powiedziec eh...:-(wierzylam ze juz wszystko bedzie dobrze a tu cos takiego.

Czarna ja jeszcze nie mam daty bo wpierw musze przejsc operacje usuniecie pecherzyka żółciowego no a nie wiem kiedy mi termin wyznacza, tzn jestem zakwalifikowana do operacji tylko czekam az mi szpital przysle date operacji, chceilesmy we wrzesniu sie starac, ale nie wiem czy zdąze z ta operacja :) najpierw musze zrobic to co konieczne , później supelemnety przez 3 miesiace, chciała zaczac je brac od czerwca by we wrzesnu spróbować lub w październiku, ale po zabiegu bede wiedziec kiedy to bedzie konkretnie :)

Matik tule mocno kochana....nie wiem co napisać. Moja znajoma ma podobny problem. Kilka ciąż poronila. Teraz po wdrozeniu odpowiednich lekow w koncu sie uda. Ty tez będziesz miec śliczna zdrowa corke, zobaczysz. Myślę ze badania moglyby wiele wyjasnic...
Mamakaja tak w pracy, buziaki kochana!

Matik przykra wiadomość a już byłam pewna że w końcu Ci się udało... ale na pewno przyjdzie dzień że się uda zobaczysz!
Nuuska ten cykl jest Wasz! nie może być inaczej i na pewno dzisiejsze staranka przyniosą II piękne wyczekane kreseczki :-)
Kiraa tempka pięknie wysoko :tak: kiedy testujesz?
Ja dziś dostałam @ i zaczynam w tym miesiącu mój pierwszy cykl staraniowy :zawstydzona/y: trzymajcie kciuki ;-)

Witajcie dziewczynki :-)

Matik - kurcze nie tak miało być:-(tulę kochana, koniecznie porób te badania bo ewidentnie coś przeszkadza w utrzymaniu ciąży. Będzie dobrze !!!!
Piranha - ale śliczności nam tu prezentujesz, córcia przeeeeeeśliczna i te czarne oczęta super !!!!

Dziewczyny trzymajcie nadal kciuki, choć nie wiem czy dacie rade tak długo- bo wizytkę mam późno 19.30 pewnie ok 21 się odezwę.

Buziaki, lecę po dziewczynki i pozałatwiać kupę spraw !!!!

reklama
Pirania zrobiłam jeszcze raz test z 3 silania wyszła ta mocniejsza kreska po 5 min poszłam jeszcze raz i znowu test ale już bledsza kreska
Tyle czasu się tak to utrzymuje ?
Zrobiłam bo nie mam bólu jak na okres tylko klócie jajnika prawego teraz , krew jest ale hm No mało tegoImageUploadedByForum BabyBoom1396434012.586777.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1396434012.586777.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1396434012.586777.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 47
Do góry