reklama
ilaczek
Fanka BB :)
witajcie
elle87 ja mogę Ci oddać trochę swojego, bo ja jak na starania o chłopaka mam za wysoki
mój wynik jest wyższy niż miesiąc temu i wynosi 24,93
gdzie norma to 1,5-20 dla fazy lutealnej.
szok.
ciekawe jak estradiol, ale za pewnie będzie dalej niski:-(
dowiemy się za tydzień.
Nusia super, że był pik. &&&&&
Matik bardzo mi przykro!
Piraniu dziękuję. mój mąż powiedział, że na pewno się nie poddamy, że już tyle zrobiliśmy, że na pewno spróbujemy, najwyżej nie spełnimy jednego czynnika.;-)
elle87 ja mogę Ci oddać trochę swojego, bo ja jak na starania o chłopaka mam za wysoki

szok.
ciekawe jak estradiol, ale za pewnie będzie dalej niski:-(
dowiemy się za tydzień.
Nusia super, że był pik. &&&&&
Matik bardzo mi przykro!
Piraniu dziękuję. mój mąż powiedział, że na pewno się nie poddamy, że już tyle zrobiliśmy, że na pewno spróbujemy, najwyżej nie spełnimy jednego czynnika.;-)
piranha ja pierdziu !!! od godziny walcze zeby nie zaczac biegac po scianach
jak boli, jak rwie !!!! a jeszcze tyle ludzisk dzis w pracy bylo ze szok,a ja laze zgieta w pol
myslisz ze staranka dobrze wypadly ???? poprawiac jutro ??? :-) kurcze ciesze sie, po porannym serduchu lezalam okolo 15minut, jutro postaram sie wiecej, no ale jednak czas mysle fajny, bo serducho bylo przed 10 
acard brac od jutra kochana ?
Elle Ana dzialam dzialam kochane az mnie jajca bola juz
katriina bede walczyc a zebys wiedziala !! dzis szefowa mi uciekla ale jutro mam nadzieje, ze ja dopadne ! nie dam sie tak latwo choc wiem ze pewnie za wiele nie wywalcze no ale przynajmniej sprobuje tak
a jak u Was kochana ze starankami ?
matik a ten test robilas dzis tak ? krecha jest rzeczywiscie ciemniejsza niz wczorajsza...trzymam mocno kciuki kochana zeby wszystko odwrocilo sie w dobra strone :-(

acard brac od jutra kochana ?
Elle Ana dzialam dzialam kochane az mnie jajca bola juz

katriina bede walczyc a zebys wiedziala !! dzis szefowa mi uciekla ale jutro mam nadzieje, ze ja dopadne ! nie dam sie tak latwo choc wiem ze pewnie za wiele nie wywalcze no ale przynajmniej sprobuje tak

matik a ten test robilas dzis tak ? krecha jest rzeczywiscie ciemniejsza niz wczorajsza...trzymam mocno kciuki kochana zeby wszystko odwrocilo sie w dobra strone :-(
maran-atha
Nuska no oby z tego jaja był piekny dzidzius &&&&&&&&&&&&&
Ilaczek ja coś czuje, że tez mam wysoki progesteron... nawet moje temperatury zawsze w tym 7 dpo mega wysoko, no zawsze, wiec myśle, że też bedzie wysoki, jak sie zalapie to w Pl zrobie choc progesterone tetosteron TSH I prolaktyne bo FSH LH I estriadol to musowo tu bedzie zrobić... a Twój maż bedzie powtarzał badanie hormonów przed staraniami czy dajecie spokój by sie nie strasowac dodatkowo..
Ilaczek ja coś czuje, że tez mam wysoki progesteron... nawet moje temperatury zawsze w tym 7 dpo mega wysoko, no zawsze, wiec myśle, że też bedzie wysoki, jak sie zalapie to w Pl zrobie choc progesterone tetosteron TSH I prolaktyne bo FSH LH I estriadol to musowo tu bedzie zrobić... a Twój maż bedzie powtarzał badanie hormonów przed staraniami czy dajecie spokój by sie nie strasowac dodatkowo..
Matik2012
Tak dzisiejszy test
Masakra jakaś z nami jest
Wszystkie krzyczymy o pomoc do pirani
Dziewczyny wszystkim Wam życzę zdrówka
A ja czekam i czekam wszystko się okaże bo i tak do lekarza będę szła myślę że za ok tydzień
Ale tak poza tym to szybko niesamowicie mi te testy pozytywne wyszły aż się wierzyć niechce
Masakra jakaś z nami jest
Wszystkie krzyczymy o pomoc do pirani
Dziewczyny wszystkim Wam życzę zdrówka
A ja czekam i czekam wszystko się okaże bo i tak do lekarza będę szła myślę że za ok tydzień
Ale tak poza tym to szybko niesamowicie mi te testy pozytywne wyszły aż się wierzyć niechce
Ostatnia edycja:
Elle87
KochajacaMama87
Ilaczek faktycznie masz wysoki progesteron
oddaj trochę potrzebującej
masz rację chyba nie ma sensu z powodu jednego czynnika przekładać staranki bo ta dieta i suplementy męczą... zrobimy wszystko co w naszej mocy żeby się udało... mi tylko wszystko psuje ten progesteron bo estradiol i testosteron są ok 

Piranha
Ana, ja też nie wierzyłam, że mi sie uda a tu proszę :-), Tobie też się uda, zobaczysz!
Daria, hehehe, no to zapraszamy
Kaja rwie się do siadania na nocnik, cały czas prosi żeby zdjąć jej pampa i mówi, że chce siusiu czy to drugie ;-), jednak ani razu nie zrobiła więc musi załapać o co tu chodzi, jak zrobi się cieplej to nie będę jej pampersów zakładać i szybko pewnie załapie, tak myślę :-)Natanek do schrupania, śliczne masz dzieciaczki, wycałuj wszystkie ode mnie.
Katriiina, myślę, że z prolaktyną nie masz problemów :-)
Elle, faktycznie progesteron dość niski i prawdopodobnie musisz go suplementować w FL, spróbuj ze standardową dawką dupka 2x1 (rano i wieczorem). W kolejnym cyklu sprawdź też poziom estradiolu w połowie FL wraz z progesteronem, Twój estradiol w 3 dc nie był zbyt wysoki, będziesz powtarzać LH, FSH, estradiol i testosteron w 3 dc? Jeśli nie wyjdzie z hormonami to trudno, są jeszcze inne ważne czynniki, którymi można w dużym stopniu zwiększyć prawdopodobieństwo
ilaczek, przynajmniej nie musisz się martwić z takim progesteronem, że synek nie da rady się utrzymać w Twoim brzuchu :-)
Nuuuśka, no to zaczęło się nam podobnie, u mnie wyraźny ból od 15-tej a potem coraz silniejszy, też zgięta chodzę i nadal boli, aż na nogi promieniuje
Staranka wypadły idealnie! Poprawiny jutro będą już na 99,9% za późno :-), ja bym już nie poprawiła by zostawić sobie margines gdyby jednak nie pękło (co oczywiście jest niemożliwe skoro masz taki ból ;-)), no chyba, że zadziałacie już tylko tak dla relaksu ;-) Acard i dupka bierz od jutra 
Daria, hehehe, no to zapraszamy

Katriiina, myślę, że z prolaktyną nie masz problemów :-)
Elle, faktycznie progesteron dość niski i prawdopodobnie musisz go suplementować w FL, spróbuj ze standardową dawką dupka 2x1 (rano i wieczorem). W kolejnym cyklu sprawdź też poziom estradiolu w połowie FL wraz z progesteronem, Twój estradiol w 3 dc nie był zbyt wysoki, będziesz powtarzać LH, FSH, estradiol i testosteron w 3 dc? Jeśli nie wyjdzie z hormonami to trudno, są jeszcze inne ważne czynniki, którymi można w dużym stopniu zwiększyć prawdopodobieństwo

ilaczek, przynajmniej nie musisz się martwić z takim progesteronem, że synek nie da rady się utrzymać w Twoim brzuchu :-)
Nuuuśka, no to zaczęło się nam podobnie, u mnie wyraźny ból od 15-tej a potem coraz silniejszy, też zgięta chodzę i nadal boli, aż na nogi promieniuje

Ostatnia edycja:
reklama
zakrecona
Ana87 ja mam raczej sporo testów ph Jutro sprawdze i dam znać JAk zapomne to przypomnij się kochana 
Mamakaja czuje sie dobrze
Mamuśkamimi kciuki niebieskie
Annette tak jutro wizyta o 16.30
Nuska kciuki za cudowną owulke i za Pascalka Zycze Ci tego z całego serducha :*
Kirusia co robisz z włosami ?
Mamakaja czuje sie dobrze
Mamuśkamimi kciuki niebieskie
Annette tak jutro wizyta o 16.30
Nuska kciuki za cudowną owulke i za Pascalka Zycze Ci tego z całego serducha :*
Kirusia co robisz z włosami ?
Podziel się: