reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dobrej nocy kochane,
oby jutrzejszy dzien przyniosl nam lepsze wiesci niz dzisiejszy ...

zakreciu
jak brzusio? Kiedy go zobaczymy :-)

krystian
jak u Ciebie?

Nuska
&&&& za staranka

buziaki dla wszystkich, ktorych nie wymienie a pamietam:-)

piranju
buzka dla Princessy:-)

Ja jak zwykle o północy. Jutro czeka mnie maraton. Lecę do pracy na 7:15, później z dzieciakami do teatru, z teatru, na lekcje, a później jeszcze konferencja. Jak do 17 będę w domu to będzie dobrze:baffled:
Jak na razie super się czuję na tej diecie. Kiedyś robiłam Dukana i byłam zadowolona. Przyda mi się taka samokontrola przed wakacjami, może trochę uda się zrzucić tego czy owego hihi:happy:

Kira bardzo, ale to bardzo podoba mi się to określenie "zadziewczynkujesz":-D Od dziś dodaję je do mojego słownika:tak:

justi, wielkie dzięki za tego linka. Jednak mamy 3 takie apteki w mieście heh :-DZamówiłam już sobie lukrecję na 2 miesiące, i do tego witaminę C 1000mg slow relieve, nie pamiętam nazwy. M się ucieszy że tylko jedna tabletka na dzień starczy, a nie pięć :sorry2: Super sprawa z tą apteką, że można sobie samemu w domu wszystko obejrzeć i poczytać, bo tak to w aptece się wypytują a na co to, a po co itd:dry: A co do ilości tych suplementów, to powiem ci, że wolę nawet nie liczyć ile kasy na nie wydałam... a m tym bardziej nie może się dowiedzieć, bo mnie udusi hihi.

mamakaja, gratuluję udanej wizytki. Szkoda tylko, że nic nie podejrzane:-)

piranho, dzięki za objaśnienie:happy: Ja już prawie pełną parą na diecie. Wciąż czekam na wapń, bo jeszcze nie przyszedł. M też cały czas jest na oku. W maju będziemy próbować na spokojnie, daleko od ovu, a później pomału się zbliżać. Nie ukrywam, że bardzo mi zależy żeby się udało, więc zrobię wszystko co mogę, żeby temu dopomóc. Wiem, że powinnam nastawić się psychicznie również na niepowodzenie, ale nie potrafię, żyję nadzieją:tak:. Sprawdź konto;-)
A co do gadulstwa dzieci, to te kolejne chyba zawsze mają łatwiej.Maks trochę mówi przy nas, ale jak przebywa ze swoimi siostrzeńcami, to wszystko powtarza za nimi.
Już nie raz to pisałam, ale napiszę jeszcze raz, śliczne masz dzieciaczki:tak:
Mój niestety też jeszcze nie zauważył zmiany czasu hehe.

matik, tulę.

lilly, łączę się w alergicznym bólu ;-)

Nuśka, córcia na pewno doskonale sobie poradzi sama na wyjeździe. Gorzej z jej mamusią będzie hihi;-) kiedyś musi być ten pierwszy raz, tak jak piszesz pępowinę trzeba odciąć:tak:.

mamuśkamimi, to jednak czujesz się inaczej. Trzymam kciuki aby te objawy potwierdziły upragnione jajeczka &&&

Vivienka, do mnie @ przyszła dokładnie 2 miesiące po odstawieniu Maksa, więc trochę się naczekałam. Już miałam iść do gina po leki, ale nie miałam z kim małego zostawić, a na drugi dzień przylazła :tak: A co to za badania robiłaś? I czy na własną rękę? Może też przed starankami powinnam takie wykonać...

Witam sie

roszpunko,
widze ze Twoj pracoholizm, podobny do mojego:baffled:
no to zycze zadziewczynkowania :-), nie wiem skad to sie wzielo ale jest :-):-)

dziewxzyny meldowac sie, matik jak tam? Krystian testowalas? Nuska, kciuki za serducho poranne!!!

Mamuskamimi
za jajka!!!!!!:-)

Hejka! Jeszcze nie doczytałam zaraz to zmienię :-), mam tylko pytanko na szybko do Roszpunki :-)

Roszpunka, a kreska testowa na testach owulacyjnych wychodziła Ci zawsze bardzo mocna? Jak długo pik utrzymywał się na teście? Pytam bo zastanawiam się czy zamówić Ci (a chcę zaraz zrobić zakup, czekam na pierwszą sesję przychodzącą bo jeszcze nie mam adresu do wysyłki ;-)) 20-tki czy 30-tki. Sorry, że pytam tu a nie na PW ale komputer mi się koszmarnie zawiesza przy każdym wejściu na inną stronę ;-) Podaj mi na PW maila to będę Ci wysyłać potwierdzenia zakupu, płatności i wysyłki :-)

Kiraa, super to wygląda! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
No wiec melduje sie :-)

Dzien piekny, wiosna pelna geba !!

roszpunka powiem Ci, ze ja chyba lepiej to przyjme od niej, bo u Nas czesto bylo tak ze Ola jezdzila gdzies z rodzicami czy moja Babcia, ale nigdy nie na cale dwa tygodnie, tam w sumie nie bedzie miala kogos bliskiego oprocz swojej wychowawczyni ale wiadomo, ze tulic do snu nie bedzie :wściekła/y:
No to masz dzien niczym moj..:confused2:

kiraa jak u Ciebie kochana ??? tempka piekna :D

matik jak tescior ???????

piranha kochana dzis lekki spadek, ale wyglada to na to ze owu dzis ? :)

Nuuuśka, wszelkie znaki na niebie i ziemi pokazują, że owulka będzie dziś :tak: (moja też :-p), kciukam już by pęcherzyk pękł. Działania dziś rano to chyba strzał w 10-tkę, do tego super odstępy serduszkowe wyszły.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry