reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hejka. Już spałam z Maksiem, ale postanowiłam jeszcze wpaść do Was. Oczy mi się kleją, nie dam rady was doczytać, o grupie już nie wspominam. Dziś w robocie od 8 do 18 :baffled: Są takie dni, że mam po prostu dość tej ciągłej gonitwy. Tak bym chciała być tu z Wami na bieżąco, ale po prostu nie jestem w stanie. Wiem jak jest, ale mam nadzieję, że mi to wybaczycie i będę mogła liczyć na Wasze wsparcie i odpowiedzi na pytania.

Kira
, a to ph mierzysz podczas dni płodnych, czy w całym cyklu? Ja sobie mierzyłam chyba gdzieś w okolicach połowy cyklu ostatnio i wyszło mi 4,5, nie wiem czy to dobrze czy nie.

Piranho, napisałam do Ciebie pw. Odpisz jak dasz radę :happy:

1) Dziewczyny, powiedzcie mi proszę jak to jest z tymi posiłkami, na dziewczynkę trzeba jeść zimne czy ciepłe?? Bo wyczytałam, że ciepłe bo podnoszą ph:confused:

2) I kolejne pytanko, gdzie udało wam się kupić lukrecję? Chodzę po aptekach, byłam w sklepie zielarskim, i nigdzie nie ma... Na allegro też bieda, 2 osoby mają, i to w małych ilościach, a ja potrzebuję duuużo.

3) I trzecie pytanie, myślicie, że mogę zacząć staranka nie mając pełnego 1,5 miesiąca suplementów i diety, ale mając niskie ph? Oczywiście szanse marne, że się uda, ale jak się serduszkuje, to zawsze ryzyko jest że się uda ;-)

reklama
Dzien doberek kwietniowo, kochane

mamakaja
kciuki zacisniete, daj znac

nuska
jak tempka

roszpunka
1. Posilki zalecane sa gorace
2. Lukrecja
, ja bralam z amazona
3. Nikt Ci nie da kochana gwarancji, czy po roku diety zadziewczynkujesz, czy po 1,5 mies..... Ryzyko jest zawsze :-)

ja ph mierzylam do owu,
milego dnia kochane

Ostatnia edycja:
Małe liski ja też mam w domu jedynie storczyki - chociaż przyznam że troche czasu minęło zanim zaczęły rosnąć u mnie i znalazłam im do tego odpowiednie miejsce - stoją na parapecie w pokoju (na oknie przysłoniętymi roletami) w którym do południa jest cień a później zaczyna się słońce.
Podaj mi kochana proszę listę suplementów dla Ciebie i dla Twojego M i wracaj tu do nas szybciutko:-)

cześć dziewczyny

dziś PRIMA APRILIS pamietajcie by nikt wam psikusa nie zrobił ;)
jedyny psikus jakiego wam dziś życzę to 2 kreseczki na teście ;)

Roszpunka
jeśli chodzi o lukrecję to nei wiem jaką dziewczyny brały,ale u mie jest apteka sieciowa DBAM O ZDROWIE
ma swoją stronę internetowa można zamówić i odebrać w placówce mają kilka rodzaji lukrecji tj .
Korzeń lukrecji, zioło pojedyncze, 50 g - Portal Dbam o Zdrowie korzeń lukrecji zioło pojedyńcze
Korzeń lukrecji, zioło pojedyncze, (Kawon),50 g - Portal Dbam o Zdrowie
korzeń lukrecji
Lukrecja, kapsułki, 30 szt - Portal Dbam o Zdrowie lukrecja w kapsułkach

a jaką powinnyśmy kupić ?

Miłego dnia dziewczyny

Hej dziewczyny
Matik i jak u ciebie?
Nuska jak tempka? I powodzenia w pracy.
A ja bym poszła spac...tak mi sie chce ze szok. CHyba poleze jeszcze z 20 min.:rofl2:

Hello!

Coś choroba o nazwie chroniczny brak czasu mnie nie opuszcza ;-), tęsknię za pisaniem z Wami na bieżąco.

Nuuuśka, trzymam kciuki no i czekam na wieści temperaturowo-testowe :-)

Roszpunka, odpisałam dziś, PW zawalone :-)

Matik, jak tam u Ciebie sytuacja, robiłaś rano test?

mamakaja, mega kciuki za dzisiejszą wizytę! &&&&&&&&&&&&&&&&

mamuśkamimi, Ty jutro masz ważny dzień? :-)

Mamakaja, trzymam kciuki!
Matik, jak tam?
Nuska, baaaaaaaaaaaaardzo się cieszę, że zabieg u Olusi jest niepotrzebny! Cudnie. I oby w październiku też nie był. :tak:

reklama
Mamakaja :) powodzenia na wizycie :)

Nuśka super, ze Olcia nie bedzie musiała mieć zabiegu i bedzie mogła korzystać z atrakcji wodnych :)

Ania g też chce mi się spać :) niesttey nie miałam możliwości leżenia tych 20 minut :) siedze w pracy , ziewam popijając jogurt :)

Do góry