reklama
Kiraa
Fanka BB :)
Airfix
letrozol biore 3-7 dc najpierw bralam 1x1 przed pierwsze dwa dni, a potem 2x1 tak bylo w poprzednim cyklu letrozolowym
w tym cyklu bralam 3-7 dc, pierwszy dzien 1x1, potem 2x1, a w ostatni dzien 1x1, ustawialam to tak, pod katem pracy, jakoze slabo sie czuje po letrozolu, nie jestem w stanie ujechac autem tak mnie rzuca i kreci mi sie w glowie.... Wiec jak musialam byc w pracy trzezwa:-), bralam tylko na noc
.
A co szykujesz sie na letrozol????? Masz od gina? Dal CI???? Moj byl przeciw i jeszcze raz przeciw !!!!
nuska
baardzo, ale to bardzo ciesze sie z Olenki, buzzzka
no nasze tempki sa w komitywie
matikowska
jak tam, odzywaj sie, bo caly dzien o nikim innym nie mysle, jaktylko o Tobie
Krystianus
zyjesz? Widze ze wykresik ladny, testujesz tylko owulacyjnymi? Czy zle Ci zaznaczylo? Kciuki&&&&
letrozol biore 3-7 dc najpierw bralam 1x1 przed pierwsze dwa dni, a potem 2x1 tak bylo w poprzednim cyklu letrozolowym
w tym cyklu bralam 3-7 dc, pierwszy dzien 1x1, potem 2x1, a w ostatni dzien 1x1, ustawialam to tak, pod katem pracy, jakoze slabo sie czuje po letrozolu, nie jestem w stanie ujechac autem tak mnie rzuca i kreci mi sie w glowie.... Wiec jak musialam byc w pracy trzezwa:-), bralam tylko na noc

A co szykujesz sie na letrozol????? Masz od gina? Dal CI???? Moj byl przeciw i jeszcze raz przeciw !!!!
nuska
baardzo, ale to bardzo ciesze sie z Olenki, buzzzka
no nasze tempki sa w komitywie

matikowska
jak tam, odzywaj sie, bo caly dzien o nikim innym nie mysle, jaktylko o Tobie

Krystianus
zyjesz? Widze ze wykresik ladny, testujesz tylko owulacyjnymi? Czy zle Ci zaznaczylo? Kciuki&&&&
zakrecona
Aljuj sliczne te drzewka, krzaczki:-) ja nie mam gdzie sadzic Ale za to w donu zasadzilam papryczki ostre, mandatynki, cytryne i dęby 
Airfix fajny ten jonizator Musze sie nad nim.zastanowic Jutr napisze maila Dzisiaj mama sama dzwonila po ośrodkach szukajac miejsca Reszte opisze jutro kochana :-*
NUUSKA ciesze sie strasznie ze z Olcia ok Ucaluj ja od cioci :-*
Kiraa ale skok Super :-)
Jutro msm wolne Rano przyjezdza moja siostra z Lenka i idziemy na miasto sie przejść Milej nocki babeczki

Airfix fajny ten jonizator Musze sie nad nim.zastanowic Jutr napisze maila Dzisiaj mama sama dzwonila po ośrodkach szukajac miejsca Reszte opisze jutro kochana :-*
NUUSKA ciesze sie strasznie ze z Olcia ok Ucaluj ja od cioci :-*
Kiraa ale skok Super :-)
Jutro msm wolne Rano przyjezdza moja siostra z Lenka i idziemy na miasto sie przejść Milej nocki babeczki
Zakręciu nie wiem czy to Cię trochę podniesie na duchu ale mój tata też non stop nas straszył że się powiesi i zamykał się na kilka godzin w łazience albo rzucił hasło i wychodził z domu na kilka godzina albo wracał nad ranem ...to było straszne - a teraz udaje że nic z tamtego okresu nie pamięta...za to my za dobrze pamiętamy. Dopiero jak zobaczył że to życie ma nad nim przewagę a nie on nad nim to się przestraszył.
Dobrej nocki kochana, mam nadzieję że i do Twojej mamy coś w końcu kiedyś dotrze.
Dobrej nocki kochana, mam nadzieję że i do Twojej mamy coś w końcu kiedyś dotrze.
zakrecia pewnie ze ucaluje !! Zgadnij co jej rano zalozylam :-)
:***
Lece spac dziewczynki, jak jutro przezyje to chyba przezyje wszystko !
i w ogole dzis postanowilam, ze jak tak sie dzieje, to ja w koncu musze sie zebrac w kupie i isc porozmawiac o podwyzce, po od 3 lat jak tam pracuje zarabiam tyle samo, nigdy o nic nie prosilam, ale chyba dosyc tego. Trza walczyc o swoje !

Lece spac dziewczynki, jak jutro przezyje to chyba przezyje wszystko !
Załączniki
Ostatnia edycja:
Mar-chew
nuska - powodzenia! trzymam kciuki! chyba wybrałaś dobry moment
w końcu nie będą chcieli stracić trzeciej osoby w tym samym czasie 
małe liski
Cześć dziewczyny!
Kiraa jaki skok piękny - 37,2! trzymam kciuki jeszcze mocniej
Aljul jakie fajne przepiękne drzewka, kwiaty...ja jestem zielona zupełnie jeśli chodzi o hodowanie wszelakiej roślinności - u mnie wszystko więdnie szybko, chyba nie mam do tego ręki. Ale przeczytałam tutaj kiedyś, że kwiaty, rośliny w domu sprzyjają dziewczynkowym staraniom, tak więc jak wrócę do domu, kupuję storczyki do sypialni
może dam radę tym razem i nie uschną po miesiącu 
Zakręcona Dużo siły dla ciebie :* ...Jak się czujesz?
Pozdrawiam was wszystkie!
Staraczki wszystkie - zmienia wam się ph po diecie i suplementach? Bo mój organizm chyba się opiera i cały czas ph utrzymuje się w okolicach 5, czasem 4,7. Jedynie replens u mnie działa - ph spada wtedy od razu ładnie do 4..no nic, fakt, że pełny zestaw suplementów biorę od niedawna, więc może dłużej trzeba poczekać na efekt.
Kiraa jaki skok piękny - 37,2! trzymam kciuki jeszcze mocniej
Aljul jakie fajne przepiękne drzewka, kwiaty...ja jestem zielona zupełnie jeśli chodzi o hodowanie wszelakiej roślinności - u mnie wszystko więdnie szybko, chyba nie mam do tego ręki. Ale przeczytałam tutaj kiedyś, że kwiaty, rośliny w domu sprzyjają dziewczynkowym staraniom, tak więc jak wrócę do domu, kupuję storczyki do sypialni
Zakręcona Dużo siły dla ciebie :* ...Jak się czujesz?
Pozdrawiam was wszystkie!
Staraczki wszystkie - zmienia wam się ph po diecie i suplementach? Bo mój organizm chyba się opiera i cały czas ph utrzymuje się w okolicach 5, czasem 4,7. Jedynie replens u mnie działa - ph spada wtedy od razu ładnie do 4..no nic, fakt, że pełny zestaw suplementów biorę od niedawna, więc może dłużej trzeba poczekać na efekt.
reklama
Kiraa
Liski
dzieki za kciuki
ja musialam poczekac z dobre 3 mies na diecie i supl, zebym miala ok 4,5.. Takze cierpliwosc
czy ma ktos Vipa na FF, mi oferuja za 21,99€ jak sadzicie,ok? Jak to sie ma do ceny Of??? Dzieki
moze mi ktos objasnic
(*) Please note that this membership gives you VIP access only through this App on all your iOS devices using the associated FertilityFriend.com username. This membership is NOT renewed automatically. If you have any question please Contact Us
dzieki za kciuki

ja musialam poczekac z dobre 3 mies na diecie i supl, zebym miala ok 4,5.. Takze cierpliwosc

czy ma ktos Vipa na FF, mi oferuja za 21,99€ jak sadzicie,ok? Jak to sie ma do ceny Of??? Dzieki
moze mi ktos objasnic
(*) Please note that this membership gives you VIP access only through this App on all your iOS devices using the associated FertilityFriend.com username. This membership is NOT renewed automatically. If you have any question please Contact Us
Ostatnia edycja:
Podziel się: