reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuska kciuki za badanie Oli. I jak tempki dzisiaj?
Matik czekam na dzisiejszy tescik. Chcoiaz napewno bedzie dzis ciemna kreseczka.

U mnie @ prawie koniec. Wiec juz dzisja tempka została zmierzona.
Miłego dnia wszystkim.

reklama
cześć dziewczyny :)

czytam was z na bieżąco z komórki, ale pisać z niej mi ciężko :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

:zawstydzona/y:

Nuśka kciukasy za Olusie &&
tuje też mi się marzą na balkonie, ale znając mój zapał szybko by padły :( mam w domku z kwiatów tylko storczyki, bo mają małe wymagania
kolejny rok sobie obiecuję, że odgrodzimy się "jakoś" od naszej starszej sąsiadki , która wciąż siedzi na balkonie i obserwuje wszystko i wszystkich :angry: najbardziej "podoba" mi się jak wieszam pranie to jest bardzo zainteresowana co i Jak wieszam ....

Matik ale wiadomości :szok: super ogromne Gratulacje

Wiosna przyszła, ptaszki spiewają życzę wszystkom starającym się kobietką tych wymarzonych 2 kreseczek na teście :)

Weekend minoł tradycyjnie zdecydowanie za szybko choć bardzo aktywnie nawet zdązyłam sobie opalić buzie oczywiście na czerwono :-D

witam
Nuska kciuki za Olkę &&&&&&&&&&&&&&&
aljul ja mam dokładnie te same tuje,koło 600 szt, w tym tygodniu syn najstarszy będzie nimi obsadzał
działkę, my je kupowaliśmy 6 albo 7 lat temu , sadzonki, teraz mają chyba koło 70-80 cm,
one są najmniej wymagające i cały rok zielone

Miłego dnia dziewczyny !!!!!!!!

Hej hej :-)
Nuuśka pewnie, że mocno będę trzymała kciuki za Twoją córeczkę, dużo zdrówka i buziaków dla niej, musi być dobrze byle już nie musiała cierpieć:tak:
Aljul też mam takie tuje ale nieco mniejsze, w ogóle lubię kiedy w ogrodzie jest dużo drzew i kwiatów to mnie nastraja pozytywnie:tak:
Justi ja też mam wstrętnych sąsiadów. Mają dwa psy i zrobili dla nich wychodek przy naszym płocie, wyobraź sobie że po zimie nic nie jest sprzątnięte. Do płota podejść się nie da bo tak śmierdzi. Ja nie wiem czy oni myślą, że z tych kup to kwiaty im wyrosną?:wściekła/y:
Jak ja mam do nich zagadać żeby to zebrali ?

Zapomniałam Wam napisać jak w piątek się wkurzyłam.
Czekałam do lekarza mega zestresowana tymi brunatnymi upławami, dzwoni do mnie żona mojego kuzyna i mówi: " a co ty taka załamana jesteś? dowiedziałaś się, że drugiego synka będziesz miała czy co?" :angry:

Miłego dnia:-)

Mamakaja no to ci żona kuzyna pwoiedziała ehh ludzie to mają tupet, a ona pewnie nie dzieciata,albo ma same córki ?
nieznoszę takich tekstów wrrrr

co do sąsiadów za płotem oj to Ja zdecydowanie powiedziałabym co o tym myślę..... przecież jak przyjdą upały to w ogóle będzie smród :I nie do wytrzymania ...

Ja niestety mieszkam w bloku choć nie ma dnia kiedy nie marze o wlasnym domku z malutką działką, do tego stopnia, że oglądam ogłoszenia, dyskutuje z mężastym popołudniami przy kawce, jak to zrobić by się przeprowadzić , a Wojtuś słysząc nasze dyskusje tylko pyta "mamusiu, a kiedy się przeprowadzimy ? czy bedę mieszkał nadal z wami ? czy będę miał swój pokój ? a co z moimi zabawkami ? "

odległe marzenia ....
ale jak to ktoś ładnie napisał "Nie rezygnuj z czegoś, tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak minie. "

i tego się trzymam :)

KATE
600 szt tuj ?? to prawie jak las :) albo park :) heh

Ostatnia edycja:
Witam was w poniedzialkowy poranek juz u siebie w domku :-)

mamakaaj
ja bym ta twoja zone kuzyna chyba z mosu zepchnela:crazy: a tak pozatym jutro do doktorka a wiec dowiesz sie najwspanialsze nowinki na swiecie!!! I bedziesz mogla wtedy takim wscipskim babom odpowiadac,Nie bedzie coreczka a co zal dupe sciska???????:rofl2::-pglowa do gory:tak:
Ach i dziekuje ci za rade z dietka przy nadczynnosci tarczycy ale mam nadzieje ze obejdzie sie bez tego i to tylko skutek uboczny ciazy i sie jeszcze wszytsko unormuje bo wkoncu dietka typowo bialkowa,sery i twarozki raczej nie wchodzi w gre w planach na synusia:-D

Mamuskamimi czekam wiec ze zniecierpliwienmiem na twoje kolejne badanko i zeby wkoncu synus sie juz ujawnil i nie trzymal was juz w niepewnosci :-)

Syla WITAJ :-) troszku nas wiecej przybywa chlopczykowych staraczek ;) widze ze bedziemy obchodzic podwijne forumowe urodzinki naszych coreczek.Moja tez bedzie miala roczek w pazdzierniku.Ale ja staranka zaczynam juz niebawem:tak: Trzymam kciuki za ciebie.

Katrina,Airfix ;-)dziekuje za informacje na temat taryczycy

Niusia
trzymam kciuki za Olcie!!Musi byc dobrze! Co sie dzieje z twoja owulka,chyba musimy wszytskiej jej kopa zasadzic zeby wkoncu przyszla :wściekła/y::tak:

Male liski
nie wiem czy nie jest za pozno ale zaraz wysle ci na priva linka do tej ksiazki chlopczykowej :-) o ktora prosilals kilka dni temu

Kiraa trzymmy kciuki za jajeczka- kiedy testujesz?

Kiraa i Piranho DZIEKUJE wam za szybka pomoc w czwartek co do moich wynikow. W piatek zrobila jeszcze Ft3 i FT4 (wyniki w stopce) i nie sa super ale mieszcza sie jeszcze w normie ;-) czekam jeszcze na antyciala ktore odbierze tesciowa w tygodniu bo my juz w domciu jestesmy. Piranho jak myslisz moge zostawic juz ten temat czy isc jednak do lakrza zeby to jeszcze sprawdzic,moze byc ze po ciazy mi sie hormony poprzestwilay i same sie unormuja???
I nie wiem czy moge ale jestem zadowolona z wynikow meza jak sie nie myle to sa tak jakie powinny byc przy starnkach o chlopczyka wysoki testosteron i niski estradiol :-D:-):-D:-) zgadza sie??????

Ostatnia edycja:
witam się i ja z kubeczkiem zielonej herbatki:-)
od piątku chyba pierwszy raz odpaliłam kompa, podczytywałam Was tylko z komórki, ciągle miałam gości i sterta papierów na biurku mi urosła, więc zaraz biorę się za robotę, ale BB uzależnia więc najpierw musiałam jeszcze do Was zajrzeć:-D
Matiku serdecznie wielkie gratulacje za fasolkę, żeby wszystko było dobrze i rosła zdrowa i silna, a na pewno tak jest...cieszę się ogromnie, że Ci się udało:-)
Maran avatarek, ależ miałaś piękny skok, moje tempki dość leniwe były, ale poszły na szczęście w górę, jutro robię progesteron.
Nusia, piękny avatar, również kciuki z Olę &&&&&
Kiraa kciuki również za Ciebie.
Kate, aż tyle tuji? też kiedyś takie zasadzimy, w planach mamy budowę domu.

kurde, nawet nie mam kiedy na grupę wejść...muszę dzisiaj wyrobić się z pracą, bo jutro moje dziewczynki mają wolne od szkoły, bo są sprawdziany 6klasistów i nie ma zajęć.

pozdrawiam Was wszystkie dziewczyny i życzę miłego dnia i tygodnia:-D
pogoda przez weekend piękna.

Justi, Ilaczek 600 szt było sadzonek, myśle ze pewno z 500 zostało, wbrew pozorom
wcale nie jest tego tak dużo, my mamy dosyc dużą działkę , w sumie to i tak za mało zeby
całość obsadzić, zobaczymy jak to będzie wyglądać jak się posadzi i co jeszcze dokupić
Ilaczek macie w planach budowe domu? a i miałam pisac masz pozdrowienia od pierogatki
mamakaja nie przejmuj się głupimi tekstami ludzi, czasem chyba wogóle nie myślą co powiedzą

Kate.., sporo, ale na pewno bardzo ładnie wygląda. :-)
Mamakaja, ludzie mają tupet! Rzuciłabym słuchawką. A najlepiej w nią. ;-) Będzie dobrze. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.
Matik, Ty nie śpij, tylko pisz, jak dzisiaj.
Kiraa, widziałam, że znalazłaś pozytyw 53-latki. :szok: Nieźle, ale widać, że w takim wieku ludzie też maja prawo do realizowania swoich marzeń. :tak:

reklama
No hej w zasadzie nie wiem
Zrobiłam test co prawda na 3 wizycie w toalecie No w nocy co chwila biegałam do wc. W rezultacie kreska jest ale słaba na 2 testach tak samo wygląda. Nawet mnie nie pytajcie już o nic bo sama jestem w stresie . Pozostaje mi czekać ... :(

Do góry