Witam was w poniedzialkowy poranek juz u siebie w domku :-)
mamakaaj ja bym ta twoja zone kuzyna chyba z mosu zepchnela
a tak pozatym jutro do doktorka a wiec dowiesz sie najwspanialsze nowinki na swiecie!!! I bedziesz mogla wtedy takim wscipskim babom odpowiadac,Nie bedzie coreczka a co zal dupe sciska???????
glowa do gory
Ach i dziekuje ci za rade z dietka przy nadczynnosci tarczycy ale mam nadzieje ze obejdzie sie bez tego i to tylko skutek uboczny ciazy i sie jeszcze wszytsko unormuje bo wkoncu dietka typowo bialkowa,sery i twarozki raczej nie wchodzi w gre w planach na synusia
Mamuskamimi czekam wiec ze zniecierpliwienmiem na twoje kolejne badanko i zeby wkoncu synus sie juz ujawnil i nie trzymal was juz w niepewnosci :-)
Syla WITAJ :-) troszku nas wiecej przybywa chlopczykowych staraczek
widze ze bedziemy obchodzic podwijne forumowe urodzinki naszych coreczek.Moja tez bedzie miala roczek w pazdzierniku.Ale ja staranka zaczynam juz niebawem
Trzymam kciuki za ciebie.
Katrina,Airfix ;-)dziekuje za informacje na temat taryczycy
Niusia trzymam kciuki za Olcie!!Musi byc dobrze! Co sie dzieje z twoja owulka,chyba musimy wszytskiej jej kopa zasadzic zeby wkoncu przyszla
Male liski nie wiem czy nie jest za pozno ale zaraz wysle ci na priva linka do tej ksiazki chlopczykowej :-) o ktora prosilals kilka dni temu
Kiraa trzymmy kciuki za jajeczka- kiedy testujesz?
Kiraa i Piranho DZIEKUJE wam za szybka pomoc w czwartek co do moich wynikow. W piatek zrobila jeszcze Ft3 i FT4
(wyniki w stopce) i nie sa super ale mieszcza sie jeszcze w normie ;-) czekam jeszcze na antyciala ktore odbierze tesciowa w tygodniu bo my juz w domciu jestesmy.
Piranho jak myslisz moge zostawic juz ten temat czy isc jednak do lakrza zeby to jeszcze sprawdzic,moze byc ze po ciazy mi sie hormony poprzestwilay i same sie unormuja???
I nie wiem czy moge ale jestem zadowolona z wynikow meza jak sie nie myle to sa tak jakie powinny byc przy starnkach o chlopczyka wysoki testosteron i niski estradiol
:-)
:-) zgadza sie??????