Hej kochane !
Na wstepie pragne Wam na prawde z calego serducha podziekowac za kciuki, mysli i dobre slowa odnosne Olusi - nie wiem jak to zrobilyscie ale pomoglo !!

Wyniki lewego uszka lepsze od poprzednich ( gdzie juz tamte byly dobre ), zabieg na razie odroczony na pazdziernik, miesiac wczesniej mamy sie zapisac na wizytke kontrolna, zrobic powtorne badanie tympanogramem i wtedy zobaczymy co dalej, ale doktorka powiedziala, ze jestesmy na coraz lepszej drodze do pelnego wyleczenia, zabieg juz odroczony drugi raz wiec kurcze wierze ze i ten pazdziernikowy nie dojdzie do skutku.
Najbardziej ciesze sie, ze nie bedzie miala przeszkod na zielonej szkole zeby bawic sie z innymi dziecmi w wodzie, bo maja dwie wycieczki do Aquapark-u, i szkoda by bylo gdyby Ola jako jedna siedziala na krzeselkach i czekala na inne dzieci
aljul tak myslalam ze chodzi Ci o tuje szmaragdowe kochana, powiedz mi, je mozna bez problemu trzymac caly rok na balkonie ? Wiem, ze rosna duze, ale mnie wlasnie zalezy na roslinie, ktora ze tak powiem, zarosnie Nam jedna czesc balkonu, w ktora uwielbiaja gapic sie sasiedzi..

a swoja droga sa przesliczne, o wiele bardziej podobaja mi sie od cyprysow, zreszta te jak mowilas, trzeba za zime chowac do domu, a to mimo wszystko problem, jak masz ich wiecej niz 3
piranha kochana testu jeszcze nie robilam dzis, bede robic o 16.00, tempka dzis nisko, ale spalismy przy otwartym oknie, bo w nocy cieplo, wiec moglo miec to wplyw na wartosc, ale od rana boli mnie prawy jajnik, kluje lekko, mam nadzieje, ze cos zaczyna sie dziac, kurcze okropne sa takie cykle, w przyszlym cyklu chcialabym sprobowac cykl z samymi ziolkami, bez estrofemu, taki jeden cykl zebymy zobaczyly jaka bedzie roznica, i moze udalo by sie z usg zeby podejrzec endo, bo mnie sie wydaje powiem Ci, ze u mnie chyba estrofem mam wplyw na kolejny cykl bo to endo z 9dc - 6,3mm nie wierze ze tak ladnie uroslo po zaledwie 2 tabletkach ;-)a Ty jak uwazasz ? serducho bylo wczoraj, mialo byc przedwczoraj ale Ł. padl wczesnie i nie chcialam go meczyc.Jak weekend sie udal ?
U mnie dzis ciezki dzien, dziewczyna ktora byla ze mna na zmianie odeszla, wiec teraz bede miec pewnie mniej czasu w ciagu dnia zeby do Was zagladac, dopiero po pracy. Dwa tygodnie temu odeszla dziewczyna z drugiej zmiany, i w sumie to jestesmy teraz tylko dwie do obstawienia dwoch zmian...

jakos mnie to zdolowalo, bo kurde znowu taka sytuacja, gdzie wydawalo sie, ze bedzie juz dobrze, ze kobieta zostanie na stale, a tu prawda niestety okazala sie inna. Jutro bedzie armagedon, to wiem