reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Matik, chyba już wszystkie pogratulowały, więc teraz moja kolej. GRATULUJĘ! Bardzo się cieszę. Niech dzidzia zdrowo rośnie.
Elmo, wklej jeszcze raz proszę, bo się nie załapałam... :-(
Ewelin, co u Was?
Kiraa, może Kożuchowskiej ważne, że pozytyw na końcu. ;-) A vipa na ff nie mam.

reklama
Macys
wieta racja, oby byl + na koncu drogi... To sie liczy,... Chcialam wstawic to wykres, alenie umiem.... :nerd:

Category: Pregnancy
Keywords: After Miscarriage | Perimenoposal | Late HPT+ (>15 dpo) | Celsius | Implantation Spotting | No Meds | Age: 53 | Months TTC: 60

I jest piekny ciazowy:-)

tralala to nie Ty ! Kiraa...
Aż taką babcią nie jesteś:-D

Tak na marginesie u nas w mieście babka 61 letnia urodziła bliźniaków, dwóch chłopców :-)
A miała już jednego syna.
Mnie jeszcze na świecie nie było, znam to z opowieści teściowej bo to jej sąsiadka była.

Ostatnia edycja:
Matki Kochana chcialam Ci zapowiedziec, ze jesli tym razem sie udalo - a napewno tak jest - to w wakacje wszystkie wpadamy do Ciebie na Baby Shower!!! nooo

reklama
Nuuusiu ja od siebie polecam szmaragdy, a jak już zasadzisz kwiatki i tuje to pochwal się koniecznie:-)

Co ja widzę 61l kobieta urodziła bliźniaków...o kurcze

Do góry