reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Matik, chyba już wszystkie pogratulowały, więc teraz moja kolej. GRATULUJĘ! Bardzo się cieszę. Niech dzidzia zdrowo rośnie.
Elmo, wklej jeszcze raz proszę, bo się nie załapałam... :-(
Ewelin, co u Was?
Kiraa, może Kożuchowskiej ważne, że pozytyw na końcu. ;-) A vipa na ff nie mam.

reklama
Macys
wieta racja, oby byl + na koncu drogi... To sie liczy,... Chcialam wstawic to wykres, alenie umiem.... :nerd:

Category: Pregnancy
Keywords: After Miscarriage | Perimenoposal | Late HPT+ (>15 dpo) | Celsius | Implantation Spotting | No Meds | Age: 53 | Months TTC: 60

I jest piekny ciazowy:-)

tralala to nie Ty ! Kiraa...
Aż taką babcią nie jesteś:-D

Tak na marginesie u nas w mieście babka 61 letnia urodziła bliźniaków, dwóch chłopców :-)
A miała już jednego syna.
Mnie jeszcze na świecie nie było, znam to z opowieści teściowej bo to jej sąsiadka była.

Ostatnia edycja:
Matki Kochana chcialam Ci zapowiedziec, ze jesli tym razem sie udalo - a napewno tak jest - to w wakacje wszystkie wpadamy do Ciebie na Baby Shower!!! nooo

reklama
Nuuusiu ja od siebie polecam szmaragdy, a jak już zasadzisz kwiatki i tuje to pochwal się koniecznie:-)

Co ja widzę 61l kobieta urodziła bliźniaków...o kurcze

Do góry