reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczyny

Syla witaj :-) Marzenia są po to by je spełniać

Kiraa ja kciuki zaciskam mocno i wierzę że wyjazd nad morze zaowocował fasolką :-D

Dorcia to super że udało się z pracą Co będziesz robić kochana?

Nuuska jakaś Ty pracowita :*

Przepraszam dziewczyny że troszkę się nie odzywałam ale w piątek pojechaliśmy z moją siostrą i naszymi M na rozmowe z psychologami i psychiatrami w sprawie mamy i to wykończyło mnie psychicznie........... Sobotę ledwo chodziłam nie mogłam się ogarnąć po tym wszystkim Naszczęscie nie denerwuje się raczej trochę mnie to wszystko dobiło Dzisiaj już troszke lepiej Wstaliśmy wcześnie dzsiiaj i po 9 byliśmy już w lesie na spacerku Świetna pogoda była Później pojechałyśmy z siostrą do mamy bo dzisiaj ma urodziny
A musze Wam powiedzieć żę w sobotę zauważyłam że już brzuszek delikatnie widać i mój M też powiedział żę wreszcie zaczyna być widać :-D

Miłego wieczoru kochane

reklama
mamakaja Ty mi nic nie mow...bo sie smiac bedziesz :-D..my je co miesiac kapiemy, raz na dwa miesiace sa strzyzone na lewka - tzn tylko Desperado i Gafcio, Bungee nie ruszamy, bo to moja dzieewczynka i owlosiona jest ladniejsza - lysej sobie jej nie wyobrazam :rofl2: Teraz kupilam jej nowa obrozke, z zawieszka i brylancikami. To nic, ze po 2 tygodniach juz polowa brylancikow wydrapana, ale ile bylo radosci :-D:wściekła/y: Ogolnie strasznie je kocham, sa pelnoprawnymi czlonkami rodziny, na wakacje z Nami jezdza, co 3 miesiace odrobaczane, co roku szczepione, noo mozna powiedziec ze mam 3 koty i sama tez go mam w glowie troche :wściekła/y:

aljul no pewnie ze sie pochwale !! szmaragdy ? nie slyszalam kochana wczesniej o tym.

zakrecia dzis Ł. sie smial jak mu powiedzialam ze mam zakwasa na jednej nodze od tego szorowania okien :-D

W ogole to bylismy dzis na spacerze, 3h lazenia, ale pogoda piekna wiec warto bylo wykorzystac ta pogode.
Na jutro prosze dziewczynki o moc kciukow, bo Ł. z Olusia jedzie na badanie sluchu od ktorego zalezy czy bedzie miala drenaz 11-go kwietnia - oby kurcze nie !!

piranha robilam dzis test kochana, co prawda o 18.30 ale po 3h nie picia, takze krecha jest, ciut ciemniejsza od tej wczorajszej , ale jak w poprzednich dniach na pewno nie pikowa, i jeszcze jej brakuje.
Zaczynam obawiac sie tego, ze owulki moze w ogole nie byc w tym miesiacu :zawstydzona/y:

Milego wieczorku kobietki :**

Nuuska oczywiście że będę trzyamć mocno kciuki za Olusie :* My godzinkę spacerowaliśmy ale tylko tyle czasu było

Nuuusiu chodzi mi o tuje szmaragdowe - ja mam takimi obsadzoną działkę (tak wyglądają jak urosną)

a z tych co nadają się do bloków to są chyba cyprysy z tego co pamiętam ale je trzeba chować do domu przed zimą a z kwiatków to zdecydowanie surfinie zwisające
&&&& za wizytkę Oli....mam nadzieję że uda się uniknąć drenażu

Zakręciu w rodzinie mojego taty( konkretnie u mojego zmarłego dziadka) i u mojego taty zresztą też był ten sam problem co u Twojej mamy więc po części wiem co przeżywasz. Mój tata sam się wyleczył z tego - kilka razy trafił z powodów zdrowotnych do szpitala i zorientował się że to nie przelewki - szkoda tylko ze nie ocknął się kilkanaście lat temu bo może miałabym z bratem inne wspomnienia z dzieciństwa.

Zakreciu
kciuki za palac ksiezniczki:-) zeby byl okraglutki, nieglugo bedziesz fotki palacu wstawiac :happy2:

nuska
zaciskam kciuki za Olcie ;-) i za Twoja owu!!!!

dziewczyny dzieki za wiare w moje jajeczka :happy2:, zobaczymy, ja sie psychicznie nastawiam na IUI, zobaczymy...

aljul Piekne tuje!! Mi sie takie marzą. Teraz jest promocja u nas na tuje Brabant, ale ta Twoja jest śliczna . A Ty mnie nawet nie strasz tym zapaleniem zatoki szczekowej, bo wszystko mozliwe, bo powiem Ci ze policzko to mnie tak boli ze szok, łacznie z uchem.
Nuuska trzymam kciuki za Olenke &&&

Spojrzcie na te testy....bo ja niby konto na ebay mam, ale tam sa takie koszty przesylki do Polski ze glowa mała.... 20x TESTY OWULACYJNE owulacyjny + 3x test ciążowy (4090129803) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. takie znalazlam.. ich jeszcze nie miałam.

Nuuuska widze na allegro ze jest duzo aukcji z tymi testami z niebieska koncowka- fakt one dobre byly, a te rozowe-porazka:/

Airfix
ja mam te testy, ale kupiony na ebayu, one sa o tyle lepsze, ze maja grubszy pasek... I lepiej widac :-)

aljul
ja tez. Mam takie tuje :))))))

Arfix dzięki kochana, ale to nie moje tuje - chociaż moje na wielkość już prawie takie są. Szmaragdy mam sprawdzone one cały czas są zielone i tak fajnie stożkowato rosną.
Mnie też policzek i ucho bolało, a węzły do tego stopnia że ciężko było spać, a do tego straszny ból głowy z tyłu i jak pamiętam to oko po tej stronie co bolał policzek w ostatniej fazie zaczęło boleć, do tego katar i z tej dziurki co zatoka chora smarkania nie było końca i nie można jej było całkowicie opróżnić.

reklama
Cześć Dziewczynki, chciałam się przywitać i życzyć Wszystkim miłego tygodnia.
Nusia, kciuki za Olę! Na pewno wszystko będzie ok i drenaż nie będzie konieczny

Buziaki

Do góry