reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczyny

Syla witaj :-) Marzenia są po to by je spełniać

Kiraa ja kciuki zaciskam mocno i wierzę że wyjazd nad morze zaowocował fasolką :-D

Dorcia to super że udało się z pracą Co będziesz robić kochana?

Nuuska jakaś Ty pracowita :*

Przepraszam dziewczyny że troszkę się nie odzywałam ale w piątek pojechaliśmy z moją siostrą i naszymi M na rozmowe z psychologami i psychiatrami w sprawie mamy i to wykończyło mnie psychicznie........... Sobotę ledwo chodziłam nie mogłam się ogarnąć po tym wszystkim Naszczęscie nie denerwuje się raczej trochę mnie to wszystko dobiło Dzisiaj już troszke lepiej Wstaliśmy wcześnie dzsiiaj i po 9 byliśmy już w lesie na spacerku Świetna pogoda była Później pojechałyśmy z siostrą do mamy bo dzisiaj ma urodziny
A musze Wam powiedzieć żę w sobotę zauważyłam że już brzuszek delikatnie widać i mój M też powiedział żę wreszcie zaczyna być widać :-D

Miłego wieczoru kochane

reklama
mamakaja Ty mi nic nie mow...bo sie smiac bedziesz :-D..my je co miesiac kapiemy, raz na dwa miesiace sa strzyzone na lewka - tzn tylko Desperado i Gafcio, Bungee nie ruszamy, bo to moja dzieewczynka i owlosiona jest ladniejsza - lysej sobie jej nie wyobrazam :rofl2: Teraz kupilam jej nowa obrozke, z zawieszka i brylancikami. To nic, ze po 2 tygodniach juz polowa brylancikow wydrapana, ale ile bylo radosci :-D:wściekła/y: Ogolnie strasznie je kocham, sa pelnoprawnymi czlonkami rodziny, na wakacje z Nami jezdza, co 3 miesiace odrobaczane, co roku szczepione, noo mozna powiedziec ze mam 3 koty i sama tez go mam w glowie troche :wściekła/y:

aljul no pewnie ze sie pochwale !! szmaragdy ? nie slyszalam kochana wczesniej o tym.

zakrecia dzis Ł. sie smial jak mu powiedzialam ze mam zakwasa na jednej nodze od tego szorowania okien :-D

W ogole to bylismy dzis na spacerze, 3h lazenia, ale pogoda piekna wiec warto bylo wykorzystac ta pogode.
Na jutro prosze dziewczynki o moc kciukow, bo Ł. z Olusia jedzie na badanie sluchu od ktorego zalezy czy bedzie miala drenaz 11-go kwietnia - oby kurcze nie !!

piranha robilam dzis test kochana, co prawda o 18.30 ale po 3h nie picia, takze krecha jest, ciut ciemniejsza od tej wczorajszej , ale jak w poprzednich dniach na pewno nie pikowa, i jeszcze jej brakuje.
Zaczynam obawiac sie tego, ze owulki moze w ogole nie byc w tym miesiacu :zawstydzona/y:

Milego wieczorku kobietki :**

Nuuska oczywiście że będę trzyamć mocno kciuki za Olusie :* My godzinkę spacerowaliśmy ale tylko tyle czasu było

Nuuusiu chodzi mi o tuje szmaragdowe - ja mam takimi obsadzoną działkę (tak wyglądają jak urosną)

a z tych co nadają się do bloków to są chyba cyprysy z tego co pamiętam ale je trzeba chować do domu przed zimą a z kwiatków to zdecydowanie surfinie zwisające
&&&& za wizytkę Oli....mam nadzieję że uda się uniknąć drenażu

Zakręciu w rodzinie mojego taty( konkretnie u mojego zmarłego dziadka) i u mojego taty zresztą też był ten sam problem co u Twojej mamy więc po części wiem co przeżywasz. Mój tata sam się wyleczył z tego - kilka razy trafił z powodów zdrowotnych do szpitala i zorientował się że to nie przelewki - szkoda tylko ze nie ocknął się kilkanaście lat temu bo może miałabym z bratem inne wspomnienia z dzieciństwa.

Zakreciu
kciuki za palac ksiezniczki:-) zeby byl okraglutki, nieglugo bedziesz fotki palacu wstawiac :happy2:

nuska
zaciskam kciuki za Olcie ;-) i za Twoja owu!!!!

dziewczyny dzieki za wiare w moje jajeczka :happy2:, zobaczymy, ja sie psychicznie nastawiam na IUI, zobaczymy...

aljul Piekne tuje!! Mi sie takie marzą. Teraz jest promocja u nas na tuje Brabant, ale ta Twoja jest śliczna . A Ty mnie nawet nie strasz tym zapaleniem zatoki szczekowej, bo wszystko mozliwe, bo powiem Ci ze policzko to mnie tak boli ze szok, łacznie z uchem.
Nuuska trzymam kciuki za Olenke &&&

Spojrzcie na te testy....bo ja niby konto na ebay mam, ale tam sa takie koszty przesylki do Polski ze glowa mała.... 20x TESTY OWULACYJNE owulacyjny + 3x test ciążowy (4090129803) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. takie znalazlam.. ich jeszcze nie miałam.

Nuuuska widze na allegro ze jest duzo aukcji z tymi testami z niebieska koncowka- fakt one dobre byly, a te rozowe-porazka:/

Airfix
ja mam te testy, ale kupiony na ebayu, one sa o tyle lepsze, ze maja grubszy pasek... I lepiej widac :-)

aljul
ja tez. Mam takie tuje :))))))

Arfix dzięki kochana, ale to nie moje tuje - chociaż moje na wielkość już prawie takie są. Szmaragdy mam sprawdzone one cały czas są zielone i tak fajnie stożkowato rosną.
Mnie też policzek i ucho bolało, a węzły do tego stopnia że ciężko było spać, a do tego straszny ból głowy z tyłu i jak pamiętam to oko po tej stronie co bolał policzek w ostatniej fazie zaczęło boleć, do tego katar i z tej dziurki co zatoka chora smarkania nie było końca i nie można jej było całkowicie opróżnić.

reklama
Cześć Dziewczynki, chciałam się przywitać i życzyć Wszystkim miłego tygodnia.
Nusia, kciuki za Olę! Na pewno wszystko będzie ok i drenaż nie będzie konieczny

Buziaki

Do góry