Dzień dobry Kochane!
Zakrętko, to dobrze, że plamienie ustalo i że do domku już Cię puszczają, tylko teraz masz się też nie forsować i jak najwięcej odpoczywać!!
krystianmartin już lepiej, z każdym dniem jest lepiej, staram się myślec o przyszłości w dobrych kolorach
kurcze, nie widzialam Twojego wykresu, ale nieustannie trzymam kciuki, żeby się udało do kwietnia
Nusia, wiesz, mała nutka nadziei musi być, to niezbędny składnik żeby się udało. a też widzę, że ładnie tempka poszla w górę, trzymam mocno kciuki &&&& a w czwartek od rana za wizytę i żeby ten lekarz był normalny i kompetentny!! aaa i kciuki za dzisiejszego laryngologa, a co się dzieje Olusi?
Piraniu, super, że wypoczęliście choć troszkę, no niestety weekendy mają to do siebie, że się za szybko kończą
mamartusia, już dostalaś super opis pomiarów od maranthy, ja mam ten sam termometr microlife i jestem z niego zadowolona, a pomiary nie są wcale takie trudne, wymagają tylko systematyczności
a ja dziś jadę po wyniki histopatologiczne do szpitala, już czekają na mnie. poza tym piękna pogoda u mnie, tylko zaczyna mnie nos poswędywac i nie wiem czy wiosenne pylenie powoli się nie zaczyna...