reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Zakręcona na pewno jeśli stwierdzą że już wszystko ok to Cię wypuszczą ! Wbrew pozorom wolą szybko wypisywać pacjentki bo żeby mieć wolne łóżko !

Nuuśka jak dziś tempka ???

Krystianmartin...dmucham,chucham i zaciskam &&&...ładny wykres !!!

hej hej :)))

zakrecia Ty sie juz tak nie wyrywaj do domku :rofl2: na pewno Cie wkrotce wypuszcza :)))

kiraa ogladalismy wczoraj Evidence - strasznie zryty film ale ogolnie moze byc :wściekła/y:widze dzis, ze podobny spadek do mojego dzis zaliczylas :blink:

Dorcia dzis tempka nadrobila wczorajszy spadek :happy2: choc i tak wykres pokrecony jak nie wiem co no ale...wazne ze jest :-)

krystian kciuki kochana za piekny wykres i konczace I I :tak:

Postaram sie jeszcze potem wejsc ale nie wiem o ktorej :| na 10.40 mamy z ola wizyte u laryngologa - trzymajcie kciuki zeby wyniki sie poprawily i kwietniowa operacja nie musiala dojsc do skutku !!
No a potem do pracy choc po sobocie kompletnie nie mam ochoty tam wracac i nie wiem jak to sie dzis wszystko zakonczy.

Ostatnia edycja:
Hejka!

Jestem już, niestety jeszcze nic a nic nie doczytałam, obejrzałam tylko wykresy i mignęło mi, że zakręcona jest w szpitalu.

zakręcona, na pewno wszystko jest w porządku, dobrze, że byłaś po opieką lekarzy bo zawsze lepiej dmuchać na zimne, ja w pierwszej ciąży miałam 2-3 krwawienia żywą krwią (w drugiej już nic z tych rzeczy) a z ciążą i Krzysiem było wszystko w porządku, lekarka mi wtedy tłumaczyła, że mogło pęknąć jakieś naczynko. Sprawdzono Ci poziom progesteronu i bety?

Nuuuśka, WOW, sama dobrze wiesz jak wygląda ten wykres - wygląda mega implantacyjnie (tym bardziej, że zarodki najczęściej zagnieżdżają się w 9 dpo a przed implantacją jest często wyraźny spadek z powodu wyrzutu estrogenu zainicjowanego wydzielanym przez zarodeczek białkiem EPF). I jak tu się nie nastawiać ...jednak spróbujmy z całych sił tego nie robić, ok? :-) Mega kciuki za Olusię!

Kiraa, szok jak te tempki wystrzeliły w górę (pewnie dziś wzrósł estrogen), może to dwa ciałka żółte produkują progesteron? :-)

anias, wykres wygląda bardzo ciążowo, robiłaś dziś test?

Przepraszam, że odnoszę się tylko do wykresów, niestety reszty nie nadrobiłam (muszę teraz dzieciom śniadania zrobić) a znając życie to nie będę mieć już kiedy :-(

Ostatnia edycja:
Piranhu pobrali mi wczoraj sporo krwi ale nie mowili nic o wynikach wieczorem Moze dzisiaj na obchodzie cos powiedza Pochwale sie bo nie wiem czy doczytalas wczoraj bylo juz widać serduszko :-)

Nuuska na pewno to byl spadek implantacyjny :-) kciuki za Ciebie i Olcie

Kiraa za Twoja fasolcie tez kciuki :-*

Aniasi co robiłas test dzisiaj? Kciuki

Dziękuje Wam dziewczyny za to że jesteści:-*

piranha nie wiem jak to wyglada i nie chce wiedziec chyba :rofl2: choc powiem Ci ze cos mnie wczoraj klulo, pikalo i ogolnie czulam sie inaczej niz zwykle no ale moze to moje wlasne wizualizacje daly czadu :wściekła/y:

zakrecia ciekawa jestem jaki masz progesteron :-) a spadek, slonce wole sie nie nastawiac bo takich spadkow to juz pare mialam, choc tak wyraznego chyba jeszcze ani razu :blink:

Zakręcona no to oby Cie dzis wypuscili oszczedzaj sie :*
Nuska &&&&
Kira &&&&
Krystianmartin &&&&
Anias &&&
Piranha jak bylo w gorach sowich, pogoda dopisala? Dzieci nacieszyly sie dziadkami?

Pozdrawiam wszystkich i jak zawsze lece Ale do szkkly zawiezc :)

reklama
Do góry