reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dzień dobry:-)

Elmo kciuki zaciśnięte i pomodlilam sie Czekamy na wieści Trzymaj sie :-)
Kiraato w Kołobrzegu polecam rybe u Rewinskiego :-)
Nuuskadobrze ze zrobisz badania, tez sue czasami zastanawiam czy naszym lekarza to trzeba podpowiadac i nakierowac ich Masakra jakas
Maggie to nawet niedługo czekalas :-) dobrze ze masz juz to za soba :-)

Miłego dnia :-)

hej hej :) pierwsza :D

elmuś moooooooooooocno kochana zaciskam kciuki !! :-)

maggie slyszalam o nim, bo tu jest jednym z najlepszych lekarzy,jest wlasnie w tej mojej magicznej trojce,ale cholernie kasuje za wizyte :| na stronie ma napisane ze 170zł badz 180zł kosztuje jedna wizyta z usg.A do niego poszlabym od razu,podobno znakomity lekarz i wiele par z na prawde wielu problemow wyprowadzil na prosta,wiele par doczekalo sie z jego pomoca dzidziusia.Fajnie by bylo jakby gdzies pracowal na NFZ ale nie umialam nigdzie znalezc,bo informacja gdzies byla ze pracuje w CSK w Katowicach,ale tam to podobno juz nie :zawstydzona/y: wiesz cos wiecej o nim?

zakrecia dzien dobry :)) tempka w niebo !!:-)

Nuuusia moja koleżanka do niego chodzi. Jest bardzo drogi to prawda, ale u nas nikt nie był w stanie jej pomoc. Miala problemy nie z zajsciem ale donoszeniem. Jej organizm traktował fasolke jak intruza więc za każdym razem kończyło sie poronieniem. Dlatego teraz będzie miec caly arsenal leków łącznie ze sterydami

ELMO trzymam kciuki jak tylko mogę najmocniej. Ucałuj synka ode mnie CMOK

Dorcia oby tak dalej. Juz niedługo betka 0 i działajcie na zielonego plusika.

Zakręcona z niecierpliwościa czekam na finał... zielony finał

Matik cały czas &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a u mnie oki jakos zleci ten cykl. dzisiaj 15dc a juz 7 dzień po owulacji bo raczej była prwada Piranha?
Zobacz załącznik 608440
MIŁEGO DNIA

reklama
Witam,

Nusiaa dobrze ze chociaz nie wmawiala Ci ze aa testy napewno sie mylily albo ze to Twoje wyobrazenia ze kreska byla. Zrobisz te przeciwciala a moze pozniej zrobi Ci ten wymaz (?) nastepnym razem przycisnij ją, ze skoro kupilas to co potrzebne do wymazu i ze juz u niej jestes to prosisz jednak o zrobienie tego. A dzisiaj tez masz wizyte ok 20?

Dorcia super ze beta tak szybko spada! Nie martw sie, bedzie dobrze :)

Elmo trzymam mocno kciuki! Dasz rade :)

Zakrecona jaka temperaturaaaa! :)

Do góry