reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

cześć dziewczyny , wpadam tylko na chwilę zapytać jaką witamine b-50 lub b-100 można dostać w aptece?? i czy w ogóle można dostać ,czy tylko allegro wchodzi w gre. poproszę o jakieś nazwy konkretne.
przepraszam że nie odniosę się do każdej z osobna . PAMIĘTAJCIE ŻE TRZYMAM &&&&&&&&&&& ZA KAŻDĄ Z WAS.
WITAM TAKŻE NOWE DZIEWCZYNY:-)

reklama
Dzien doberekkkk

ziiimaaa, ale jak jest zima to musi byc zimno :-) jechalam do pracy o 6 bylo MINUS 19,5.....

nuska
jak tempka

maggie
ja nie dziekuje:tak:

zakrecia
no pewno ze razem soczku sie napijemy z dzieciaczkami do tego :-)
milego dzionka wszystkim

Hej
Ana87 w aptece nie dostaniesz takiej dawki. Oto link
Scitec B-100 100kaps. WITAMINA B (3859481504) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Kiraa tak to prawda zaczęłyśmy cykl razem:tak:. Jednak ja odpuszczam w tym cyklu:-)

Matik nie stresuj się. Przecież po owu następuje 2 wyrzut estrogenów;-)A poza tym nie4 jesteśmy robotami aby mieć stałą temperaturę:happy:

Nuuuśka spokojnego dzionka w pracy

MIŁEGO WEEKENDU:-D

Kiraa w sumie nie wiem czy M zdąży na owu i czy owu się nie przesunie. Teraz prognozy mam takie owu: 3/4/5/6/7 luty a M przyjeżdża 31/1/2/3 niby szansa jest ale chcę odpocząć. Poza tym znowu poszałm na dietkę drastyczna więc może mi się wszystko przesunąć. Zaczynam przyzwyczajać się do mysli ze będę mamą dwóch kochanych chłopaków:-D i jest mi z tym ok. Poza tym jak w Danii pójdę do pracy to z pewnością przejdzie mi ochota na dzidzię. W tym okresie będę musiała całą swoją uwagę poświęcić chłopcom poza tym czeka mnie szkoła języka... aj to wszystko skomplikowane się robi:baffled:

Witam,

Zakrecona mieszkanie bez przedpokoju??? Jej nie moge sobie wyobrazic... Ale kamienica bardzo ladna:)
Zazdroszcze mieszkania blisko morza.
:)

Kiraa to ja pytalam o cene dosinexu.
A probowalas obnizyc prolaktyne b-50 albo B 100? Bo chyba nie masz jakos strasznie duzo(?) nie wiem czy doczytalas ale ja mialam prolaktyne 26 a wczoraj robilam i mam 17.

Ostatnia edycja:
hej hej kochane :* !!

Ja juz w pracy, musialam troche ogarnac bo straszny sajgon w niektorych dokumentach po mojej nieobecnosci.

gorgusia melduje sie ! :-)

kiraa tempka taka no...zamulona jakas :-D Zrobilam dzis rano test.Ale sama nie wiem co na Nim jest. Zostawilam w domu w szafce, jak wroce poogladam go z kazdej strony, przez moment wydawalo mi sie, ze widac tam cien, ale chyba tylko moja wyobraznia chciala to widziec. Wczorajszy test wyrzucilam od razu wiec nie mam co porownywac,ale wydawalo mi sie, ze krecha kontrolna pojawila sie, a potem tak jakby w miare z wyschnieciem zanikala. Przed wyjsciem cos tam bylo widac, ale w domu ciemno, ja sleczalam jak ten glupek pod lampa wiec najlepiej bedzie jak zobacze jeszcze raz kiedy wroce do domu na spokojnie :sorry2: choc cudow sie nie spodziewam, zapewne wytwor mojej wlasnej wyobrazni.

Nusiaa a o ktore do chalupy wracasz?;)
Od razu nam tu pisz co i jak:)
Ale bede sie cieszyc!:)

Ostatnia edycja:
reklama
Hello!

zakręcona, piękna kamienica ale fakt - przedpokój ważna rzecz :-) Oj jak ja kocham morze i pozytywnie zazdroszczę tych 12-13 km :-D

Nuuuśka, okropne z tymi nadgodzinami, ale czy chociaż są dodatkowo płatne albo możesz je sobie odebrać? Ja musiałam niejednokrotnie chodzić do pracy w soboty i niedziele ale te nadgodziny mogłam sobie potem odebrać jako dzień wolny. Wiesz, jak rano wleciałam na Twój wykresik to pomyślałam, że jednak ktoś tą tempkę ewidentnie podkręca :-) Według mnie jednak coś się dzieje i po pracy zobaczysz śliczny cień, mam straszne ciary na plecach :-) Kiedy kończysz pracę? O 17 idę do koleżanki więc w razie co proszę o smska bo zwariuję z niewiedzy :-) Wzięłaś dupka rano?

Matik, tempka na pewno jeszcze poszybuje, tak jak wspomniały dziewczyny po owulacji jest "secondary estrogen surge" i on potrafi zdecydowanie obniżyć tempkę.

Ana, niestety nie dostaniesz takich dawek w aptece, te apteczne dawki są symboliczne.

krystianmartin, mega kciuki za owulkę 3 lutego! ...i walentynkowe 2 krechy na teście ciążowym :-)

Do góry