reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuska no właśnie tak to jest dajesz z siebie nie 100% a 200 a i tak nikt tego niedocenia Wcale Ci sie jie dziwie ze siw buntujesz bo ja pewnie tak samo hym miala Kurcze kazdy ma rodzine,swoje obowiązki i swoje zycie po pracy a nie...
Niestety w dzisiejszych czasach zwykli prpracownicy nie sa szanowani i icu praca i wysilek nie jest doceniany Smutne ale prawdziwe

Kiraa mieszkam nad morzem Dokładnie 12-13 km od morza :-) ale ogolnie wolimy góry:-D bad morze jezdziemy wiosna,jesienią,zima a latem wieczorami bo w sezonie NIENAWIDZE tam jeździć :-)

reklama
Zakreciu ahhh ale zazdraszczam :-) my kochamy morze :-)
Gdzies zachodnie wybrzeze... Chyba kojarze ;)?
dobrej nocki lasencje

Kiraa to zapraszamy nad morze latem :-) a wieczorem wypijemy soczek na plaży ho wiesz w ciazy tylko to nam będzie wolno :-D

To sue dzisiaj jie wyspie...sasiad obok na imprezę :wściekła/y:

Ewelin wow ale czas leci Ty już finiszujesz, kiedy to przeleciało szok !!!!
Nuuuśka to miłego dzionka jutro niestety w dzisiejszych czasach to kompletny brak poszanowania dla pracownika, każdy wie jak ciężko o pracę, więc dodatkowo to wykorzystują pracodawcy ...
Kiraa kciuki za nowy cykl !!!
Zakręcona piękna kamienica ale że bez przedpokoju to szok
Dobrej nocy babeczki !!!

Dobry wieczór :-)

pewnie już śpicie :-)

dziękuje za wsparcie i wyrozumiałość :tak:pozwolicie ,że jeszcze z wami zostane ? :zawstydzona/y:
ja już po szoku , pełen spokój i duuuża radość :-) odebrałam dziś wyniku bety po 72 h i jest 1748 :-) więc ok, teraz tylko umówić sie na wizyte muszę

Matik- tak to bedzie końcówka września , wg. OM 27 , w sumie to mój ulubiony miesiąc :-) moje urodziny, rocznica ślubu no i teraz maluch jeszcze :-) m stwierdził , że nie podoła finansowo tyle okazji do pustoszenia portfela :-D
Piranha - jeszce raz dziękuje :-) dobrze że suplementy nie zaszkodzą :tak: mówisz wysoki testosteron - no to już wiem czemu już ma zakola :-D:-D

,
kudi, kifsi gratuluję i witam.kifsi Ja z cyklu 28-29 dni ze stosunku w 17 dniu wieczorem nosze pod sercem dziewczynkę, a więc ja wierze u mnie w metodę O+12. I z całych sił trzymam kciuki aby i tobie udało się trafić w to O+12. Kudi u Ciebie z czterodniowego odstępu duża szansa na dziewczynkę. I nie sadze żeby było inaczej. dziewczyny mam nadzieję że was nie pomyliłam.

pomyliłaś :-D:-D ale to K i to K , podobny problem a właściwie szczęście :-D:-D może u mnie u mnie taki odstęp zadziała , zobaczymy :tak:

Nuuuśka- dmuchamy, dmuchamy

Mamakaja, Lilly - dla was również gratulacje !!!!
Kudi - ty już się nie martw , bo tak jak u mnie zapóżno już , najwyżej bedzie do trzech razy sztuka :tak:

&&&&&& dla wszystkich

uciekam bo jutro cały dzień w pracy , to tak apropo dawania z siebie 200% :-(

reklama
Do góry