reklama
Ewelin ależ z Ciebie szczęściara, oby wszystko było jak najlepiej do samego końca...tak niewiele już zostało do pełni szczęścia.Naprawdę fajnie:-):-):-). Ja też mam 2 chłopców i mam taka cichutką nadzieję, że kiedyś też będzie mi dane mieć tą kruszynkę płci pięknej dla moich rozrabiaków - starszemu tak patają oczka i cała buźka się śmieje na widok małych dziewczynek - cały czas powtarza że "tylko nam dziewczynki brakuję", nie mówię o moim M....on to dopiero fiksuje. Tak bardzo bym chciała żeby wreszcie marzenie mojego życia się spełniło.
Piranhiu - moja Ty skarbnico wiedzy...po raz kolejny dziękuję za obszerna odp.
Piranhiu - moja Ty skarbnico wiedzy...po raz kolejny dziękuję za obszerna odp.
anias, matik hahaha Wariatki !! Ale dobrze - krzycze !!! :-)
piranha b-100 dla mnie kochana czy dla Ł. ? Porozmawiam z ginekolozka o usg, pisalam juz to wczoraj bo i dla mnie to wazne, ale sama wiesz juz troche jaka ona jest niestety. choc mam nadzieje, ze cos ja ruszy ! A jak z serduszkami ? robimy tak samo jak dotychczas ?
piranha b-100 dla mnie kochana czy dla Ł. ? Porozmawiam z ginekolozka o usg, pisalam juz to wczoraj bo i dla mnie to wazne, ale sama wiesz juz troche jaka ona jest niestety. choc mam nadzieje, ze cos ja ruszy ! A jak z serduszkami ? robimy tak samo jak dotychczas ?
Ostatnia edycja:
zakrecona
Fanka BB :)
Witajcie:-)
Kurcze cos ostatnio nie moge nadrobić Waszych wpisów :-( Musze sie poprawić ;-)
Nuuska słońce ja dzisiaj miałam wolne :-) myslalam ze staranka beda w czwartek lub piatek i niechcialam ładować sie dodatnimi jonami :-) a w domku mam lampe solna,10 świec duzych z wosku pszczelego i olejki :-) i teraz zostało czekanie :-) oglądaliśmy mieszkanie (na tej samej ulicy co teraz mieszkamy) w nowoczesnej, super zrobionej na wysoki srandard kamienicy Bardzo nam sie podobaja te kamienice Wszystko bylo by super ale nie ma tam przedpokoju i odrazu wchodzi sie do pokoju a pa prawej stronie (zaraz kolo drzwi wejściowych) jest aneks kuchenny :-( i kolejny minus to niesloneczne mieszkanie. No coz szukamy dalej
A później bylam u Lenki i teraz rez byliśmy ja godzine bo moja siostra źle sie czula i chciała jechac do pomocy doraźnej i chcieli zebysmy zostali z Lenka :-)
A,Ty jutro juz kochana do pracy?
Poniżej zdjęcia tej kamienicy
http://otodom.pl/centrum-nowe-2-pokojowe-z-rabatem-40000-zl-id22147239.htmltu
Kurcze cos ostatnio nie moge nadrobić Waszych wpisów :-( Musze sie poprawić ;-)
Nuuska słońce ja dzisiaj miałam wolne :-) myslalam ze staranka beda w czwartek lub piatek i niechcialam ładować sie dodatnimi jonami :-) a w domku mam lampe solna,10 świec duzych z wosku pszczelego i olejki :-) i teraz zostało czekanie :-) oglądaliśmy mieszkanie (na tej samej ulicy co teraz mieszkamy) w nowoczesnej, super zrobionej na wysoki srandard kamienicy Bardzo nam sie podobaja te kamienice Wszystko bylo by super ale nie ma tam przedpokoju i odrazu wchodzi sie do pokoju a pa prawej stronie (zaraz kolo drzwi wejściowych) jest aneks kuchenny :-( i kolejny minus to niesloneczne mieszkanie. No coz szukamy dalej
A później bylam u Lenki i teraz rez byliśmy ja godzine bo moja siostra źle sie czula i chciała jechac do pomocy doraźnej i chcieli zebysmy zostali z Lenka :-)
A,Ty jutro juz kochana do pracy?
Poniżej zdjęcia tej kamienicy
http://otodom.pl/centrum-nowe-2-pokojowe-z-rabatem-40000-zl-id22147239.htmltu
Załączniki
Ostatnia edycja:
zakrecona ale superasna !! Powiem Ci, ze oko cieszy jak sie patrzy, ale brak przedpokoju ? kurcze rzadko spotykane chyb w dzisiejszych czasach :| mieszkanko pod wynajem czy na sprzedaz ?
Ja jutro do pracy, niestety powrot do rzeczywistosci :-( Jeszcze dzis musze leciec do poradni po klucze, czekam na telefon kiedy kolezanka bedzie wychodzila bo dzis znowu siedzi po godzinach. Masakra eh.
Jutro na 7. Przyszly tydzien na rano wiec ciesze sie, wole ranki od popoludniowek bo przynajmniej wiem o ktorej wychodze nawet jak narobie sie wiecej to po poludniu mozna odpoczac, a tak to niewiadomo kiedy sie wyjdzie i dzien do bani
Ja jutro do pracy, niestety powrot do rzeczywistosci :-( Jeszcze dzis musze leciec do poradni po klucze, czekam na telefon kiedy kolezanka bedzie wychodzila bo dzis znowu siedzi po godzinach. Masakra eh.
Jutro na 7. Przyszly tydzien na rano wiec ciesze sie, wole ranki od popoludniowek bo przynajmniej wiem o ktorej wychodze nawet jak narobie sie wiecej to po poludniu mozna odpoczac, a tak to niewiadomo kiedy sie wyjdzie i dzien do bani
zakrecona
Nuuska tez byliśmy zdziwieni ze brak przedpokoju :-( dziwne i to bardzo Na sprzedaż mieszkanko Teraz wynajmujemy a szukamy zeby kupic
Kurcze steasznie dlugi ten Twoj cykl kochana:-/ Ja tez zawsze wolalam pierwsza zmiane niz.popołudniowki A u Ciebie to jeszcze nie wiadomo o której skończysz to juz wogole lipa
Kurcze steasznie dlugi ten Twoj cykl kochana:-/ Ja tez zawsze wolalam pierwsza zmiane niz.popołudniowki A u Ciebie to jeszcze nie wiadomo o której skończysz to juz wogole lipa
zakrecona no wlasnie....ja to zaczelam robic juz bunt i powiedzialam jasno pare razy ze nie bede zostawac po godzinach, mam dziecko ktore musze odebrac od tesciow jeszcze bo Ł. ma takie same zmiany jak ja i niech zostaje ktos inny. Szefowa doskonale wie ze to co robia jest niezgodne z prawem jak i wiele innych rzeczy a mimo to godza sie na to bo co...bo pieniadze.Szkoda tylko,ze ja nawet grosza za to nie zobaczylam nigdy ani slowa podziekowania. No ale tak wlasnie niestety jest :/
Cykl rzeczywiscie eh...wczoraj denerwowalam sie przed pomiarem co rzadko mi sie zdarza, obudzilam sie chwile przed czasem i nie umialam zasnac. Jutro pewnie sytuacja sie powtorzy, ale szczerze nie spodziewam sie niczego dobrego. Znam swoj organizm juz na tyle, ze wiem, ze jak zaczyna spadac to tak juz leci do konca :/
Cykl rzeczywiscie eh...wczoraj denerwowalam sie przed pomiarem co rzadko mi sie zdarza, obudzilam sie chwile przed czasem i nie umialam zasnac. Jutro pewnie sytuacja sie powtorzy, ale szczerze nie spodziewam sie niczego dobrego. Znam swoj organizm juz na tyle, ze wiem, ze jak zaczyna spadac to tak juz leci do konca :/
reklama
Kiraa
Dobry wieczorek
meldunek... Usypiam, a jutro o 5 wstaje
piranju
dzieki za wskazowki, bede robic jak zarzadzisz, tylko musze M pilnowac, ... No wiesz apropos wstrzemiezliwosci :-) dostinex odpukac, narazie ok
ktos pytal, nie pamietam kto o cene ok 250 zyla za 8 tabletek ale trudno, nie moge sobie pozwolic na jakiekolwiek skutki uboczne i niedyspozycyjnosc w pracy, wiec musialam..bromka sie balam
ewelin
Ty moj wzorze metody o+12:-) wpadaj tu i zarazaj nas na rozowo:-) juz niedlugo meta
lilly
kciuki zaciskam, 70% to duzo, my chyba znow bedzoemy celowac w o+12, tylko boje sie jesli znow wypadnie to w czasie mojej pracy ...
zakreciu
sliczna kamienica, to poludnie Pl, kurcze czy nad morzem jestes? :-)
Nuska
dmuchamy na tempke
krystian
to jedziemy na tym samym wozku, ja tez 22.1@
matik
powtarzam Twoja mantre pod nosem, a M pyta na kogo wyzywam
meldunek... Usypiam, a jutro o 5 wstaje
piranju
dzieki za wskazowki, bede robic jak zarzadzisz, tylko musze M pilnowac, ... No wiesz apropos wstrzemiezliwosci :-) dostinex odpukac, narazie ok
ktos pytal, nie pamietam kto o cene ok 250 zyla za 8 tabletek ale trudno, nie moge sobie pozwolic na jakiekolwiek skutki uboczne i niedyspozycyjnosc w pracy, wiec musialam..bromka sie balam
ewelin
Ty moj wzorze metody o+12:-) wpadaj tu i zarazaj nas na rozowo:-) juz niedlugo meta
lilly
kciuki zaciskam, 70% to duzo, my chyba znow bedzoemy celowac w o+12, tylko boje sie jesli znow wypadnie to w czasie mojej pracy ...
zakreciu
sliczna kamienica, to poludnie Pl, kurcze czy nad morzem jestes? :-)
Nuska
dmuchamy na tempke
krystian
to jedziemy na tym samym wozku, ja tez 22.1@
matik
powtarzam Twoja mantre pod nosem, a M pyta na kogo wyzywam
Ostatnia edycja:
Podziel się: