reklama
krystianmartin
Fanka BB :)
Piranha oby pompki, przysiady i brzuszki + orbitrek przyniosły uleczenie żołnierzom. A no i brak zupy chmielowej;-)
Nuuuska trudno powiedzieć o terminie @ w lutym ale oto możliwości: 19/20/21/22/23.
Nuuuska trudno powiedzieć o terminie @ w lutym ale oto możliwości: 19/20/21/22/23.
piranha ja wiem wiem, kochana. Masz racje na pewno ja masz ale wiesz ze ja to juz chyba taki typ ze wolalabym czasem zeby juz przylazla niz niz meczyc sie w kolko tempka jest wysoko, ale zobacz slonko, miesiac - dwa miesiace temu tez w takich dniach nawet po spadku utrzymywala sie na podobnym poziomie. Nie ma co gdybac, na pewno jutrzejsza temp bedzie decydujaca.
a jaki plan na przyszly cykl jak co ??? Estrofem jeszcze mam, niecale jedno opakowanie.
anias kochana, wymazy mam miec pobierane zaraz po @, tak kazala pojawic sie gin wiec jakos za dwa tygodnie pewnie. No i mam nadzieje, ze cos rozwiaze z tym usg, ciekawa jestem jej miny kiedy jej powiem, ze owulacja jednak byla i bede miec na koncu jezyka - no i to byl jeden wazny powod zeby zrobic usg.
lilly hah mam nadzieje ze Ciebie sie przestraszy bo na mnie juz gwizdze !!
kiraa, zakrecona co tam sloneczka moje ??? jak w pracy dzionek minal ?
Dorcia a Ty gdzie Kochana ?? :-) Jak sie czujesz ???
Starających się :7
Oczekujących na staranka : 8
STYCZEŃ 2014 :
Nuuuśka - termin @ 27.01 ( 9 cykl starań )
anias2 - termin @ 31.01 ( 4 cykl starań)
LUTY 2014 :
matik2012 - termin @ 06.02 ( 9 cykl starań )
zakrecona - termin @ 09.02 ( 3 cykl starań )
Kiraa - termin @ 16.02 ( 4 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 19-23.02 ( 22 miesiąc starań )
Annette - termin @ 24.02 ( 3 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
maggie2205 ( luty 2014 )
milla ( marzec 2014 )
kate18 (wiosna 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
małe liski ( sierpień 2014 )
Dorcia ( I połowa 2014 )
a jaki plan na przyszly cykl jak co ??? Estrofem jeszcze mam, niecale jedno opakowanie.
anias kochana, wymazy mam miec pobierane zaraz po @, tak kazala pojawic sie gin wiec jakos za dwa tygodnie pewnie. No i mam nadzieje, ze cos rozwiaze z tym usg, ciekawa jestem jej miny kiedy jej powiem, ze owulacja jednak byla i bede miec na koncu jezyka - no i to byl jeden wazny powod zeby zrobic usg.
lilly hah mam nadzieje ze Ciebie sie przestraszy bo na mnie juz gwizdze !!
kiraa, zakrecona co tam sloneczka moje ??? jak w pracy dzionek minal ?
Dorcia a Ty gdzie Kochana ?? :-) Jak sie czujesz ???
Starających się :7
Oczekujących na staranka : 8
STYCZEŃ 2014 :
Nuuuśka - termin @ 27.01 ( 9 cykl starań )
anias2 - termin @ 31.01 ( 4 cykl starań)
LUTY 2014 :
matik2012 - termin @ 06.02 ( 9 cykl starań )
zakrecona - termin @ 09.02 ( 3 cykl starań )
Kiraa - termin @ 16.02 ( 4 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 19-23.02 ( 22 miesiąc starań )
Annette - termin @ 24.02 ( 3 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
maggie2205 ( luty 2014 )
milla ( marzec 2014 )
kate18 (wiosna 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
małe liski ( sierpień 2014 )
Dorcia ( I połowa 2014 )
Ostatnia edycja:
Matik2012
Niuśka widziałam u takiej jednej dziewczyny i ona ma takie świetne zaklęcie
: ty wredna popi.... @ spier... na 9 miesięcy bo już nie wiem jak do Ciebie dotrzeć
u niej wygląda wykres jakby podziałało
: ty wredna popi.... @ spier... na 9 miesięcy bo już nie wiem jak do Ciebie dotrzeć
u niej wygląda wykres jakby podziałało
Nuuuśka pewnie endo zwiększy Ci dawkę do zbicia. U mnie TSH szaleje jak mam jakiś długotrwały stres, wtedy też serducho szybciej mi pracuje
Piranho a jak wpływa picie pokrzywy bo muszę trochę sobie nią włosy wzmocnić, i czytałam że picie wiesiołka jest ok na dziewczynkę, a i czy słodycze trzeba odstawić sobie i M (jest strasznym łasuchem), mam zamiar powoli wszystko wprowadzać w życie - myślisz że pół roku będzie ok? Czy też może dłużej trzeba?
Ale mam ubaw młody się za tańce wziął
Piranho a jak wpływa picie pokrzywy bo muszę trochę sobie nią włosy wzmocnić, i czytałam że picie wiesiołka jest ok na dziewczynkę, a i czy słodycze trzeba odstawić sobie i M (jest strasznym łasuchem), mam zamiar powoli wszystko wprowadzać w życie - myślisz że pół roku będzie ok? Czy też może dłużej trzeba?
Ale mam ubaw młody się za tańce wziął
Ostatnia edycja:
ewelin00
Część dziewczyny,
ja tylko chciałam się przywitać.
Matik śliczny skok-trzymam kciuki,
kudi, kifsi gratuluję i witam.kifsi Ja z cyklu 28-29 dni ze stosunku w 17 dniu wieczorem nosze pod sercem dziewczynkę, a więc ja wierze u mnie w metodę O+12. I z całych sił trzymam kciuki aby i tobie udało się trafić w to O+12. Kudi u Ciebie z czterodniowego odstępu duża szansa na dziewczynkę. I nie sadze żeby było inaczej. dziewczyny mam nadzieję że was nie pomyliłam.
mamakaja ciesze się że wszystko ok i wiem że wszystko będzie dobrze, 5 i 3 dni to faktycznie bardzo wcześnie,
Macie racje piranha jest niezastąpiona. Ja ciagle ją tutaj podczytuje i zachodzę w głowę skąd ona ma tyle siły i czasu aby tak nami wszystkimi się tutaj opiekować.
krystian, dorcia a co tam u Was?
ja tylko chciałam się przywitać.
Matik śliczny skok-trzymam kciuki,
kudi, kifsi gratuluję i witam.kifsi Ja z cyklu 28-29 dni ze stosunku w 17 dniu wieczorem nosze pod sercem dziewczynkę, a więc ja wierze u mnie w metodę O+12. I z całych sił trzymam kciuki aby i tobie udało się trafić w to O+12. Kudi u Ciebie z czterodniowego odstępu duża szansa na dziewczynkę. I nie sadze żeby było inaczej. dziewczyny mam nadzieję że was nie pomyliłam.
mamakaja ciesze się że wszystko ok i wiem że wszystko będzie dobrze, 5 i 3 dni to faktycznie bardzo wcześnie,
Macie racje piranha jest niezastąpiona. Ja ciagle ją tutaj podczytuje i zachodzę w głowę skąd ona ma tyle siły i czasu aby tak nami wszystkimi się tutaj opiekować.
krystian, dorcia a co tam u Was?
reklama
Piranha
Nuuuśka, pominięcie dziś dupka zapewne nie przyspieszyłoby @ więc dobrze, że go wzięłaś ot tak na wszelki wypadek. Jutrzejsza tempka faktycznie będzie chyba decydująca. A plan na kolejny cykl - zioła + dużo mniejsza dawka Estrofemu :-) A może jest szansa na monitoring? Może by tak wprowadzić dodatkowo B-100 do suplementów?
aljul, olej z wiesiołka jest polecany przy planowaniu chłopca, pokrzywa również (zawiera dużą ilość flawonoidów i dużych ilości jonów mineralnych a w szczególności potasu). Słodycze niby zakwaszają ale cukier zmniejsza absorpcję wapnia a wysoki poziom glukozy w krwi sprzyja poczęciu chłopca. Dietę należy wprowadzić minimum 6 tygodni przez staraniami i stosować nie dłużej jak 6 miesięcy.
ewelin, dzięki kochana! :-* Jak samopoczucie? Jejku, to już prawie meta!
aljul, olej z wiesiołka jest polecany przy planowaniu chłopca, pokrzywa również (zawiera dużą ilość flawonoidów i dużych ilości jonów mineralnych a w szczególności potasu). Słodycze niby zakwaszają ale cukier zmniejsza absorpcję wapnia a wysoki poziom glukozy w krwi sprzyja poczęciu chłopca. Dietę należy wprowadzić minimum 6 tygodni przez staraniami i stosować nie dłużej jak 6 miesięcy.
ewelin, dzięki kochana! :-* Jak samopoczucie? Jejku, to już prawie meta!
Podziel się: