reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Piranha oby pompki, przysiady i brzuszki + orbitrek przyniosły uleczenie żołnierzom:-D. A no i brak zupy chmielowej;-)

Nuuuska trudno powiedzieć o terminie @ w lutym ale oto możliwości: 19/20/21/22/23.

piranha ja wiem wiem, kochana. Masz racje na pewno ja masz ale wiesz ze ja to juz chyba taki typ ze wolalabym czasem zeby juz przylazla niz niz meczyc sie w kolko :zawstydzona/y: tempka jest wysoko, ale zobacz slonko, miesiac - dwa miesiace temu tez w takich dniach nawet po spadku utrzymywala sie na podobnym poziomie. Nie ma co gdybac, na pewno jutrzejsza temp bedzie decydujaca.
a jaki plan na przyszly cykl jak co ??? :D Estrofem jeszcze mam, niecale jedno opakowanie.

anias kochana, wymazy mam miec pobierane zaraz po @, tak kazala pojawic sie gin wiec jakos za dwa tygodnie pewnie. No i mam nadzieje, ze cos rozwiaze z tym usg, ciekawa jestem jej miny kiedy jej powiem, ze owulacja jednak byla i bede miec na koncu jezyka - no i to byl jeden wazny powod zeby zrobic usg.

lilly hah mam nadzieje ze Ciebie sie przestraszy bo na mnie juz gwizdze !! :wściekła/y:

kiraa, zakrecona co tam sloneczka moje ??? jak w pracy dzionek minal ?

Dorcia a Ty gdzie Kochana ?? :-) Jak sie czujesz ???

attachment.php

Starających się :7
Oczekujących na staranka : 8

STYCZEŃ 2014 :

Nuuuśka - termin @ 27.01 ( 9 cykl starań )
anias2 - termin @ 31.01 ( 4 cykl starań)

LUTY 2014 :

matik2012 - termin @ 06.02 ( 9 cykl starań )
zakrecona - termin @ 09.02 ( 3 cykl starań )
Kiraa - termin @ 16.02 ( 4 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 19-23.02 ( 22 miesiąc starań )
Annette - termin @ 24.02 ( 3 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( luty 2014 )
milla ( marzec 2014 )

kate18 (wiosna 2014 )

roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
małe liski ( sierpień 2014 )

Dorcia ( I połowa 2014 )

Ostatnia edycja:
Niuśka widziałam u takiej jednej dziewczyny i ona ma takie świetne zaklęcie:-D:-D:-D
: ty wredna popi.... @ spier... na 9 miesięcy bo już nie wiem jak do Ciebie dotrzeć :-D:-D
u niej wygląda wykres jakby podziałało :-D:-D:-D

Nuuuśka pewnie endo zwiększy Ci dawkę do zbicia. U mnie TSH szaleje jak mam jakiś długotrwały stres, wtedy też serducho szybciej mi pracuje

Piranho a jak wpływa picie pokrzywy bo muszę trochę sobie nią włosy wzmocnić, i czytałam że picie wiesiołka jest ok na dziewczynkę, a i czy słodycze trzeba odstawić sobie i M (jest strasznym łasuchem), mam zamiar powoli wszystko wprowadzać w życie - myślisz że pół roku będzie ok? Czy też może dłużej trzeba?

Ale mam ubaw młody się za tańce wziął

Ostatnia edycja:
Helloł ...Nuuśka jestem jestem !!! Sprzątam , robię sałatkę , piorę i zmieniam pościel....i jakoś wszystko idzie mi jak krew z nosa .... ciężki dzień !

BUZIOLE DLA WAS

Nusiaa to trzymam kciukasy za wizyte juz teraz. :)
Nusiaa to razem krzyczymy trzy czte ryyy: ty wredna popier......@ spierd.... ode mnie na 9 m-cy, bo juz nie wiem jak do ciebie dotrzec!!!!!

No!

Część dziewczyny,
ja tylko chciałam się przywitać.
Matik śliczny skok-trzymam kciuki,
kudi, kifsi gratuluję i witam.kifsi Ja z cyklu 28-29 dni ze stosunku w 17 dniu wieczorem nosze pod sercem dziewczynkę, a więc ja wierze u mnie w metodę O+12. I z całych sił trzymam kciuki aby i tobie udało się trafić w to O+12. Kudi u Ciebie z czterodniowego odstępu duża szansa na dziewczynkę. I nie sadze żeby było inaczej. dziewczyny mam nadzieję że was nie pomyliłam.
mamakaja ciesze się że wszystko ok i wiem że wszystko będzie dobrze, 5 i 3 dni to faktycznie bardzo wcześnie,
Macie racje piranha jest niezastąpiona. Ja ciagle ją tutaj podczytuje i zachodzę w głowę skąd ona ma tyle siły i czasu aby tak nami wszystkimi się tutaj opiekować.:tak:
krystian, dorcia a co tam u Was?

reklama
Nuuuśka, pominięcie dziś dupka zapewne nie przyspieszyłoby @ więc dobrze, że go wzięłaś ot tak na wszelki wypadek. Jutrzejsza tempka faktycznie będzie chyba decydująca. A plan na kolejny cykl - zioła + dużo mniejsza dawka Estrofemu :-) A może jest szansa na monitoring? Może by tak wprowadzić dodatkowo B-100 do suplementów?

aljul, olej z wiesiołka jest polecany przy planowaniu chłopca, pokrzywa również (zawiera dużą ilość flawonoidów i dużych ilości jonów mineralnych a w szczególności potasu). Słodycze niby zakwaszają ale cukier zmniejsza absorpcję wapnia a wysoki poziom glukozy w krwi sprzyja poczęciu chłopca. Dietę należy wprowadzić minimum 6 tygodni przez staraniami i stosować nie dłużej jak 6 miesięcy.

ewelin, dzięki kochana! :-* Jak samopoczucie? Jejku, to już prawie meta!

Do góry