reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Vicienka witaj, u mnie starania były centralnie w środek cyklu i są obaj chłopcy...a teraz mi i mężowi córcia mi się marzy:))
Matik a ile Twoi chłopcy mają lat?

Życzę dobrej nocki dziewczyny - jutro nowy dzień i nowe nadzieje:-)

Ostatnia edycja:
Nuśka ;-) jak ja się zaangażuje,to przyjadę do Ciebie z kubłem na śmieci,i wszystkie te prochy Ci wyrzuce! :-) zostawię tylko kwas foliowy,i lek na tarczyce,;-) taki niezbędnik. :baffled: czasami mam wrażenie że organizm już głupieje od przefaszerowania.
:happy2: aaa tak...w lutym podejmiemy pierwszą próbę. Ale zakładając że u nas nigdy się od razu nie udawało,to nie nastawiam się na ciąże wcześniej jak maj/czerwiec. Zobaczymy jak to wszystko pójdzie.

Marchewka :-) łooo boże żeby się tylko sprawdziło!!! :tak: widzę że bardzo się nastawiliście na synka. :-) już się nie mogę doczekać! Znowu będą emocje i sprawdzanie BB co 10minut:-D.

macy :-) hej. Ja u Ciebie liczę że nas kiedyś zaskoczysz jakąś miłą niespodzianką.

Dorcia myśmy dopiero niedawno mieli pierwsze podejście,po wizycie kontrolnej u ginki. Odczuwa się co prawda jakąś ciasnotę,i lekki dyskomfort,ale żadnego bólu nie ma. Ja po zabiegu miałam tylko bardzo małe plamienia,ok 10 dni trwały. A pierwszy okres o dziwo dostałam w terminie wg.długośći cyklu. :baffled: za to był meeega obfity z jakimiś skrzepami,co godzine wymiana pieluchy,i tak ok 5dni,a potem jeszcze plamienia,także ok.9 dni. Cykl mi się przez to wydłużył,ale owulacje normalnie miałam,bo wykresy już od grudnia prowadzę.
Co do wyniku to mam nadzieje że będzie dobry,ale też nie chce Ci czarować,bo tak jak mówię ten zaśniad lekarze już rozpoznają od pierwszego usg. Mnie kilku lekarzy badało,i nic nie padło o zaśniadzie,po prostu ciąża obumarła-brak tętna. Wynik badania histpo. jest oczywiście po łacinie,jedno zdanie lub kilka. Ale na necie znajdziesz wszystkie tłumaczenia tych medycznych terminów. Trzymam kciuki babko żebyś już wróciła do formy!!! A w którym szpitalu leżałaś?
Piękną pamiątkę macie po swoim Aniołku!

Ostatnia edycja:
VViedźma, cieszę się że znów jesteś z nami :-) fajnie że niedługo będziesz znów w gronie staraczek,tym razem będzie ok bo los musi nam to nagrodzić kochana !!!

vviedzma witaj jeszcze przed dwoma dniami pytalam piranhie na forum czy jeszcze jestes bo zaczelam czytac ten wstek od srodka i ty tez tam bylas.
trzymam BARDZO mocno kciukasy za ciebie. Nie wiem czy moge i powinnam pytac ale ile czasu minelo od tego przykrego wydarzenia? Ja tez stracilam pierwsza ciaze w 17tyg w listopadzie 2012

VViedźma za półtora tygodnia idę nos poprawiać, szkoda że od środka, żartuję oczywiście ale już mam pietra :tak:
Vivienka ja też straciłam ciąże w listopadzie 2012, tyle że na wcześniejszym etapie, a Ty starasz się o dziewczynkę czy chłopczyka ?? bo nie doczytałam

reklama
Vivienka witaj. U mnie minęło 2 m-ce dopiero. Ale moja ciąża była wczesna,:-( i od początku niestety nie przebiegała prawidłowo. Każda strata boli,i o każdej się pamięta...ale staram się ten etap już mieć za sobą,i patrzeć pozytywnie w przyszłość. :sad: a u Ciebie w 17t? Szok. Dziękuje za & i odwzajemniam. Kiedyś musi się udać...

maggie :happy2: jak się ładnie uśmiechniesz to może i z zewnątrz Ci naprostują:-D. Oby poszło sprawnie i szybko!

Do góry