lilly piekna betka kochana !! gratulacje
!! Moja temp. moze byc zaburzona przez to ze jednak dzis zle spalam, ale nie wstawalam, wiec i tak sie ciesze - zawsze to nowy rekord
!!
marchew dziekuje :* a Ty co czulas piszac ze wiedzialas ze cos sie wkrecilo :-)? Cos Cie bolalo, rwalo klulo ? czy zupelmnie cos innego ?
matik jesli pik mialas kochana wczoraj to najprawdopodobniej co i pokazuje temperatura dzis masz owulacje,nie patrz tak rygorystycznie na siebie i na Twoje wykresy, mowilam Ci, ze bedzie dobrze i bedzie !
A poki co chlopa za nogi i dzialac !! :-)
piranha hah wiem wiem kochana. Ciezko sie nie nakrecac - dokladnie !! Dzis zle sie czuje, jakos wyjatkowo jak nigdy. W nocy zaczelo pobolewac mnie podbrzusze i do teraz boli, nie jakos mega silnie ale daje o sobie znac. Do tego niewyspanie zaliczone a pogoda za oknem taka ze nic tylko pod koc i dalej spac
Czyli mowisz, ze jutro np mozemy normalnie dowalic serducho bez obaw ?? :-) Tak mi wpadlo to do glowy, gdzies wyczytalam, ze powinno ograniczyc sie wspolzycie w okresie prawdopodobnej implantacji i chcialam sie poradzic Ciebie
:* ale skok ladny !! ciesze sie mimo wszystko, nawet jak sie nie uda, znowu ladna FL do kompletu mimo poczatkowych trudnosci
acard mam brac caly czas tak ?
macy podziekowala bardzo za oczyska :-) !!! Wystrzal zaliczony wiec teraz niech bozia da zeby sie utrzymala.
Dorcia wizytka zaliczona, kontrola w czerwcu do tego czasu musimy troche bardziej podreperowac zabki, tzn ich jakosc, i barwe bo niestety ale tyle osadu i kamienia ile Ola ma na zebach to glowa mala. Wydaje sie jej ze to wszystko to takie nasze gadanie ale jak jej teraz wreszcie obca osoba i do tego lekarz powiedzial, ze musi zaczac porzadnie myc zeby to mam nadzieje ze cos dotrze ! No i aparacik bedzie nosila, ale o tym bedziemy rozmawiac w czerwcu. Zrolili jej panorame, zabki ma w miare ladnie uloone, nawet zawiazki 8 sa juz widoczne
A jak TY sie czujesz kochana ?