reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dzien dobry :D

Ja tylko na chwilke. Zle dzis spalam, pare razy sie budzilam, nie wiem czemu w koncu podobno przy deszczu sie lepiej spi :confused: W nocy bolalo mnie podbrzusze, musze chyba dzis kupic nospe bo pobolewa mnie nadal.Ale oglaszam nowy rekord Nuśki : Dzis termometr pokazal 36,93:-) moze byc troche zaburzona, ale nawet z tych zaburzonych najwyzsza :wściekła/y:

marchew mnie dzis w nocy chyba w takim razie cos sie wkrecalo w brzuch :wściekła/y: bolalo mnie podbrzusze, troche klulo, balam sie lezec na brzuchu, ale tak z reguly spie, no i tak mi minela noc....na wierceniu sie, a spalam malo :zawstydzona/y:

maggie panny sa najlepsze :D mowie oczywiscie o znakach zodiaku :)

Uciekam dziewczynki, jedziemy do tego ortodonty z Ola.

Lili piękna beta :-) Gratuluję jeszcze raz :tak:
Niuśko no na prawdę piękna tempka życzę Ci kochana szczęśliwego zakończenia tego dziwnego cyklu :-)

A mi dziś tempka spadła 36,66 ale tak nie najniżej ale wygląda że jeszcze jutro 1 niska i będzie 6 niższych tak czy nie jak Wam się wydaje? czy jednak nie na owu?

http://

Ostatnia edycja:
Hello!

Nuuuska, rozumiem doskonale ....ale ciężko się nie nakręcać widząc taki wykres :-), wykrakałam Ci mega wzrost :-D Co do tych serduszek w FL, niby nie ma przeciwwskazań u zdrowej osoby ale np. przy IVF zalecana jest wstrzemięźliwość, zapisywany jest też nawet Relanium na rozluźnienie mięśni by zagnieżdżający się zarodek miał jak najwięcej szans. W czasie orgazmu do krwi trafia jednak powodująca skurcze oksytocyna ale w zdrowym organizmie nie stanowi to problemu.

Kiraa, ja bym chyba nie czekała, prolaktyna zaburza wydzielanie LH i FSH i stąd owulki mogą być niepełnowartościowe a potem ciałka żółte niewydolne.

lilly, beta mega wysoka, albo dzidzia zagnieździła się bardzo wcześnie albo może podwójne szczęście Ciebie dopadło :-) Sprawdzasz przyrost?

Marchew, to zapewne była implantacja gdyż testy wychodzą pozytywne zazwyczaj właśnie 3 dni później, u mnie też tak było :-)

Matik, jeśli pik był wczoraj to owulka będzie pewnie dziś a jutro tempka podskoczy. Wcale nie musi być 6 niskich w porównaniu do innych w FF tempek, chodzi po prostu o 6 tempek przed poowoluacyjnym skokiem a one są niższe jak te w FL.

Hej. Ale mi się dziś płaczek zalaczyl. Przeczuwak że coś jest nie tak, czuje się inaczej niż parę dni temu. Beta nie wchodzi już dziś w grę, a jutrnie robią wyników. Więc muszę czekać do czwartku na wizytę.

no widzisz Piraniu czyli starania jednak muszą być oki i jednak nie odpuszczę bo i tak będę się łudzić więc pełną parą ;-) do ok 16dc bo kto wie czy to owu tak się nie przeciągnie

http://enpr.pl/7133

mamakaja co Ty opowiadasz co się dzieje? dlaczego?

Ostatnia edycja:
reklama
Ale żeście zdjeciami sypnęły. Ja się na zdjęcie Dorci nie załapałam, ale może jeszcze kiedyś los się do mnie uśmiechnie. :-)

Zakręcona, jakie masz włosy! Zazdroszczę jak nie wiem co. :-D W ogóle śliczna jesteś, co tam będę się ograniczać. ;-)
Gorgusiu, Twój synek, to sama słodycz, a Ty taka kruszynka się wydajesz.
Mamakaja, co Ty? Głowa do góry. Wszystko jest dobrze. Odgoń złe myśli i uśmiechnij się.
Nuska, ale wystrzał! Oczy masz nieziemskie. :-)

Do góry