reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

mamakaja, sprawdź sobie przyrost bety by się uspokoić, na pewno kochana wszystko jest w porządku a płaczliwy nastrój to sprawka wysokiego progesteronu (niestety ten hormon wprowadza w taki nastrój). Ja w pierwszym trymestrze też czasem miałam ochotę popłakać, nachodził mnie strach, że nie poradzę sobie z dwójką dzieci (Krzyś wtedy był dość trudnym dzieckiem). Który to tydzień będzie w czwartek?

Matik, ten wykres na ENPR podoba mi się dużo bardziej :-), coś nie przepadam za wykresami na OF ;-)

reklama
Lilly super... naprawdę ładna betka...wysoka i niech rośnie ładnie !!!

mamakaja rycz mała rycz...to naprawdę jest dobry objaw ! Strach i płaczki są wpisane w bycie ciężarną...spokojnie na pewno jest wszystko OK ! Jeśli się denerwujesz zrób betkę

Nuuśka udanej wizytki !!!

Ostatnia edycja:
Lilly wielkie gratulacje!pokojnej ciazy zycze.
Mamakaja nie denerwuj sie, to hormony, wszystko jest dobrze.
Oczy niebieskie zdrówka zycze!
Ewelin odezwe sie na maila.
Pozdrwiam i &&&& za wszystkich.

Milego dnia!

Matik, na OF wykresy takie mało "wyraźne" bo tam jest gęstsza skala na osi Y, na ENPR ta skala jest bardziej "rozstrzelona" i stąd wzloty i spadki tempki są lepiej zaakcentowane :-)

Matik, ja obstawiam tak samo jak nasza skarbnica wiedzy:tak:, dzisiejszą owulkę i jutrzejszy skok temperatury:-)

Piraniu, pewnie, że sprawdzam:tak:, jutro skoczę na kolejne kłucie. Kochana a powiedz mi jeszcze czy mogę spokojnie brać dalej MG, wapń i mam jeszcze omega-3 z wit.E

mamakaja kochana wszystko jest dobrze, będzie dobrze!!!

Ostatnia edycja:
lilly piekna betka kochana !! gratulacje :D !! Moja temp. moze byc zaburzona przez to ze jednak dzis zle spalam, ale nie wstawalam, wiec i tak sie ciesze - zawsze to nowy rekord :D !!

marchew dziekuje :* a Ty co czulas piszac ze wiedzialas ze cos sie wkrecilo :-)? Cos Cie bolalo, rwalo klulo ? czy zupelmnie cos innego ?

matik jesli pik mialas kochana wczoraj to najprawdopodobniej co i pokazuje temperatura dzis masz owulacje,nie patrz tak rygorystycznie na siebie i na Twoje wykresy, mowilam Ci, ze bedzie dobrze i bedzie ! :D A poki co chlopa za nogi i dzialac !! :-)

piranha hah wiem wiem kochana. Ciezko sie nie nakrecac - dokladnie !! Dzis zle sie czuje, jakos wyjatkowo jak nigdy. W nocy zaczelo pobolewac mnie podbrzusze i do teraz boli, nie jakos mega silnie ale daje o sobie znac. Do tego niewyspanie zaliczone a pogoda za oknem taka ze nic tylko pod koc i dalej spac :wściekła/y:
Czyli mowisz, ze jutro np mozemy normalnie dowalic serducho bez obaw ?? :-) Tak mi wpadlo to do glowy, gdzies wyczytalam, ze powinno ograniczyc sie wspolzycie w okresie prawdopodobnej implantacji i chcialam sie poradzic Ciebie :blink: :* ale skok ladny !! ciesze sie mimo wszystko, nawet jak sie nie uda, znowu ladna FL do kompletu mimo poczatkowych trudnosci :tak: acard mam brac caly czas tak ?

macy podziekowala bardzo za oczyska :-) !!! Wystrzal zaliczony wiec teraz niech bozia da zeby sie utrzymala.

Dorcia wizytka zaliczona, kontrola w czerwcu do tego czasu musimy troche bardziej podreperowac zabki, tzn ich jakosc, i barwe bo niestety ale tyle osadu i kamienia ile Ola ma na zebach to glowa mala. Wydaje sie jej ze to wszystko to takie nasze gadanie ale jak jej teraz wreszcie obca osoba i do tego lekarz powiedzial, ze musi zaczac porzadnie myc zeby to mam nadzieje ze cos dotrze ! No i aparacik bedzie nosila, ale o tym bedziemy rozmawiac w czerwcu. Zrolili jej panorame, zabki ma w miare ladnie uloone, nawet zawiazki 8 sa juz widoczne :blink:
A jak TY sie czujesz kochana ?

Muszę dziś skonsultować się z lekarzem bo oszaleję. Brzuch wydaje mi się taki pusty, a jeszcze wczoraj był tak jakby opuchniety.Dzięki za wsparcie.

reklama
Do góry