reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuuśka, mega kciuki za wyniki! A może sprawdź jutro progesteron i zobaczymy jak wartościowa była ta owulka? Lepiej byłoby dziś ale jutrzejszy wynik też wiele powie. A kiedy wyniki tamtych posiewów? Dobrze, że zwiększyłaś naprzemiennie dawkę Euthyroxu, mojej siostrze wyszło TSH 3 z kawałkiem i wczoraj się chwaliła, jak bardzo pomógł jej Euthyrox 25 i że czuje się teraz wulkanem energii.

Matik, teraz widzę wykres, dzień piku LH to najpłodniejszy dzień cyklu więc warto wtedy serduszkować :-)

reklama
Kochane, szczęka mi opadła, lasencje z Was wszystkich!! :tak::tak:Prześliczne kobitki i co kolejna to młodsza ślicznotka!:tak:

Nuśka i Ł. się załapał na forumowe zdjęcia ale on też na bardzo starego nie wygląda, oboje nastolatki!! :-)a Ty jakie masz oczy, łaaaa:tak:
to cała jesteś pokolczykowana? ja kiedyś chciałam sobie zrobić kolczyki w policzkach, takie jakby dołeczki, ale potem ubzdurało mi się że mam ca pulchne policzki i będą wyglądały jak jakieś pypcie a nie dołeczki...

zakręcona, ale włosy, dlaczego mi bozia takich nie dała, boskie są!!:-)

mamakaja, ja jestem z 7 września, jak przejrzałam kalkulatory to wyszedł mi termin na 29 września, pożyjemy zobaczymy;-)

Piraniu, jesteś w końcu :-)Ty kochana we mnie wierzyłaś nawet jak ja już stwierdzałam kilkukrotnie, że du*a z tego cyklu

anias, ja mam hopla na punkcie tych bransoletek w ogóle na punkcie biżuterii:-)

piranha kochana nie chce robic progesteronu, nie chce sie nakrecac. W przyszlym cyklu pewnie bede do tego inaczej podchodzic, ale nie chce wariowac z badaniami bo potem tylko niepotrzebnie sie denerwuje.
Poza tym jutro kochana jedziemy rano z Ola do ortodonty, i nie wiem ile tam Nam zejdzie. posiewow jeszcze nie mialam robionych :blink:pisalam, ze gin kazala pokazac sie po pojawieniu sie @ bo pewnie sadzila, ze ten cykl rzeczywiscie bezowulacyjny to i szybko sie skonczy. Moze przejde sie do Niej w przyszla srode, teraz tydzien urlopu i chce odpoczac, przede wszystkim psychicznie :blink: Mysle ze wiesz o co mi chodzi.
Euthyrox zdecydowalam sie brac naprzemiennie, bo przeciez lekarz rodzinny rece rozlozyl, sam nie wiedzial dlaczego po powiekszeniu dawki zamiast malec poszlow gore, wiec dawke zwiekszylam na taka i zobaczymy co bedzie. Przetrwam jeszcze ten miesac, a potem wierze ze endo pomoze. Na pewno wezme swieze tsh i mysle, ze zrobie t3 i t4 zeby mial jakis odnosnik bo bez tego nic mi nie powie na pierwsze wizycie, a chcialabym zeby podjal jakies sensowne leczenie. No i ciekawa jestem przede wszystkim tego jak sie zapatrzy na nasze starania...moze akurat okaze sie dobrym specjalista, tesciowa mowila, ze bardzo ich chwala w szpitalu.
A jak z serduchami teraz, w tym czasie ? czy sa one w ogole wskazane, w okresie kiedy moze choc oczywiscie nie musi dojsc do implantacji ? :happy2:

lilly masz urodzinki 7 wrzesnia ?????? super !! ja tez !! :-)
Co do okoloczykowania hahaha nie no co Ty :p mam kolczyki w uszach, w jezyku i pod ustami :blink: i chyba wystarczy, nie chcialabym z siebie zrobic wieszaka ani swiecacej papugi bo nadmiar tez nie jest fajny. A tak wydaje mi sie jest znosnie :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Witajcie lasencje, pieknosci forumkowe
dopiero wrocilam z pracy, slizgalam sie krystian:cool:
przelecialam wiec migiem choc troche odpowiem, bo polowe juz zapomnialam :cool2:

Nuska
sliczna mloda dziewczynusia z ciebie :-) oczeta mega, moja Mum ma tez takie... Mi bozia dala troche ciemniejsze, Twoja polowka i Olka super
:-)

Dorcia
A ja sobie Ciebie w wersji blond wyobrazalam :-) ale jjak ktos juz tu napisal bije cieplo od Ciebie

gorgusia i synus
bardzo podobno do siebie:-)

zakretka
sliczna fota w skoku rozkroku :cool2:

lilly GRATuLACJe !!! Super kochana zaciskam kciuki

piranju
tsh mam ok, zastanawiam sie nad dostinexem. Czy poczekac jeszcze z jeden cykl?? Czy nie ma po co czekac?

matik
sliczne jamniory i sliczne imiona, a ze Ty tak nie mozesz zaczworaczyc, oby to byl ten cykl

oczy niebieskie
tez pomyslalam ze Mucha musiala nas czytac, a moze piranja smsuje z nia???????!!!! Nie wiedzac o tym? Hm... Ciekawe jak jej i Cipkowej sie udalo? Hm... Jak myslicie

Ostatnia edycja:
Zakrecia

sliczne bransoletki, Ty to zdolniacha jestes :-)

jakie Wy wszystkie mlode i piekne i zdolne, tylko babcia Kira niedlugo siwizna sie pokryje ...:cool2:
Tak sobie mysle, ze fajnie pewno jest miec tak wczesnie- tzn dla mnie tak wczesnie jest 20-25l, a nie jak ja.... Hm ale coz zrobic, do 40 stki bede sie starac o drugie... I mam nadzieje ze mi sie kiedys uda.
Dzis juz mi sie zbiera na @, mysle ze jutro bedzie.. Testy nie pokazuja dwoch kresek, bynajmniej w czasie w jakim trzeba je odczytac, bo potem wszystko inne sie nie liczy...

fajnie bylo zobaczyc Was prawie jak w realu

jesli Anna Mucha jest lub czyta nasze wskazowki i bywala na naszym forum, prosimy sie odezwac, coby do tabelki Piranja ja wpisala :-):-):-)

Nusia, nie wierzę, jesteśmy z tego samego dnia?? ale super!!!:-):-):-)

kiraa, kochana, Ty mi tu nie babciuj, my młode jesteśmy, a na siwiznę jest teraz tyle farb, ja od lat farbuję i w związku z tym nie widzę żadnych siwych, mnie za to martwią kurze łapki w kącikach oczu, będę zbierać na botox :-D

Lilly
najpierw zbieraj na pieluchy :-)

jak sie czujesz? Przypomnisz jakie byly staranka, dieta? Supl? O ktorej masz wynik jutro?&&&&&

hahaha, ja wierzę jeszcze w Twoją tempkę i jej podskoczenie, więc jak coś zbieramy razem!!:-)

wszystko o starankach i dietowo-suplementacyjnych sprawach napiszę jutro. czuję się naprawdę dobrze, od jakichś 3 dni czuję tylko takie hmm jakby lekkie ciągnięcie w podbrzuszu, ale to tylko jak mi się przypomni żeby się zastanawiać czy coś czuję i czy coś mnie pobolewa;-)no i piersi czuję jakby były dwa razy cięższe niż zawsze, za to humor też od kilku dni rewelacja, aż dziwne, bo ja nerwus i choleryk jestem i raz dwa potrafi mnie byle co z równowagi wyprowadzić, ale tez tak samo szybko wracam do normy:-D

Nuuuśka, Lilly a mój synuś z 06.09 :-)
Lilly to super że masz dobry nastrój, bo kobieta w ciąży powinna być zadowolona :-)
Wszystkie super laski jesteście jesteście, oczywiście ja z doskoku bo nie mam ostatnio czasu, ciągle coś biegam i załatwiam a życie leci
Dorcia załatwiłaś coś ?
Kiraa ja też siwe mam ale mam pasemka blond to dobrze kryją
Gorgusia kciuki za jutrzejszy dzień !!
Dobrej nocy wszystkim !!!

reklama
Nuska - u mnie możesz zobaczyć na wykresie, że spadku implantacyjnego nie było... a mogę dokładnie powiedzieć kiedy implantacja miała miejsce bo ją poczułam :p dziwne to ale poczułam jak mi się coś jakby wkręciło ;p chyba pozytywny test 3 dni później wyszedł :)

Do góry