reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuśka, no to się nazywa dobra wiadomość!! Super że tempka w górę, ja myślę że wstrzeliliście się idealnie a to że nie było patrzenia na pozycję itp. to jeszcze lepiej bo takie staranka na luzaku lepsze efekty przynoszą :tak:

Jeszcze co do fastfoodów - znajomy M. pracował w KFC na kuchni i dalej chętnie tam jada, mówił, że wszystko jest świeżutkie i dobrze przygotowywane... a ja tam nie mogę jeść bo zgagę mam od razu :crazy:

Oczy niebieskie, zdrówka Kochana!

reklama
dzięki dziewczyny, dodałam jeszcze oscillo i homeovox i leżę, leżę. A czeka mnie pranie ciuszków dzidziusiowych. Kupiłam w końcu ten płyn do płukania.

ewelin
pisałam do ciebie ale być może przeoczyłaś gdzie się kupuje herbatkę z liści malin, w aptece czy zielarskim? Nie wiecie dziewczynki?

hejka przy porannej już 2 kawie :-D
niuśka pięknie tempka się teraz pnie oby tak dalej i ten cykl niech zakończy się też wyjątkowo :-)

Niuśka a ta siostra z KFC wie jak oni robią te produkty pisnęła Ci coś :-) no no no dale mów :-):-D

Pirania prześlę Ci śliniaczek z rynienką widziałam fajne ;-):-D

Elmo już się pakuje normalnie nie mogę super ale Wam dobrze

a mnie od wczorajszego wieczora znowu boli brzuszek jajnik lewy no tak jak teraz na 3 dni przed 1-dno tamponową @ krzyż boli a z nerwów to żołądek mi się skręca

no i tety owu ze słabą kreską od 4 dni dziś trochę mocniejszy ale nadal neg. oczywiście
no i niestety z moich planów żeby ten miesiąc był nie starankowy tzn z zabezpieczeniem , chciałam odpocząć psychicznie ale zapomnieliśmy :-D

http://

piranha kochana powiem Ci ze byl moment ze zalowalam bardzo ze nie mialam wtedy testow w domu, ale kurcze moze na prawde takie wyluzowanie jak pisze araki jest czasem potrzebne bo ile mozna wszystko tak mechanicznie, zetro spontanow tylko wszystko z gory zaplanowane :zawstydzona/y: Endometrium na pewno bylo mega grubasne i z tego sie ciesze, szkoda ze nie udalo sie poprawic w poniedzialek,ale nie ma co rozpamietywac !! kolejne 11 dni przede mna i zobaczymy - albo woz albo przewoz - jak sie nie uda, to czeka mnie kolejny lepszy mam nadzieje cykl oczywiscie z Twoja pomoca. A na pewno juz dzieki temu wiem, ze taka ilosc Estrofemu jaki teraz bralam to stanowczo zbyt wiele, i przez taka ilosc dni jaka bralam :-(

araki :-) musi byc w koncu dobrze nie ?? :D dzialania byly a jak piszesz czasem takie niespodziewajki sa najlepsze !! na luzaka, nie mysli sie o tym, ze teraz tu i to w takiej pozycji a nie innej bo na pewno sie nie uda :wściekła/y:

matik nie pytalam dokladnie ale z racji wczorajszego obiadu na pewno sie wypytam jak oni robia chocby zingery :D !!! ale plus tego, ze czesto przywozi z pracy jedzonko, kurczaki ktore zostaly, frytki itd. :wściekła/y: choc w sumie jaki to plus - tylko kg na ++

Ostatnia edycja:
1389949069097.jpg to moj dzisiejszy test
no na tym zdjęciu to nawet nie widać dobrze jest ciemniejszy w rzeczywistości ale nie taki jak testowa
niuśko nie no to fakt że kg na + ale dobrze że się nie marnuje :-)

Do zaciążonych tak z ciekawości jakie Wam wychodzą teraz testy owu ? :-)

Załączniki

• 1389949069097.jpg
    1389949069097.jpg
    4,7 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
Matik- nie robiłam tastów owu w ciąży,więc nie wiem.
Oczy Niebieskie- zdrówka! kuruj się kochana.
Ciekawe jak Dorcia...nie odzywała się od wczoraj...
U mnie już zaczyna się jazda stresowa....w końcu we wtorek wizyta. Denerwuję się.... Dziś cały dzień w pracy, wrócę koło 22,więc sen mi pozostanie. Jutro praca. Szybko zleci do wtorku.

reklama
Do góry