reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elmo ja nadal 2 w 1. Juz prawie 28 tydzien. W 26 tygodniu siedzialam jak na szpilkacha ale na szczescie wszystko ok jak narazie. W poniedzialek mam kolejna wizyte i sprawdzanie szyjki.
Maly strasznie kopie. Czasem tak mnie przywali w szyjke macicy, ze az normalnie mam lzy w oczach. Do tego przytylam juz ponad 12 kilo! Ale jakos tego nie czuje bo przed ciaza bylam za chuda a teraz wygladam ok :) Do 34 tygodnia mam brac progesteron - az 400 mg na noc w czopkach. Szew mam miec zdjety 2 36 tygodniu. Mam nadzieje, ze maly nie postanowi wyjsc duzo wczesniej. Buziaki

reklama
dzien dobry, melduję się :-). śpiąca jestem bo obudziłam się o 4 do toalety i potem z godzinę leżałam w takim półśnie, potem o 6 obudziłam się na mierzenie tempki i znowu godzinę takie spanie nie spanie, potem już wstałam razem z moim A. :crazy:

Nuśka no co za cykl... :-)ale w końcu, owulka była no i serduszko jakby w sam raz, idealnie wstrzelone, teraz ściskam &&& za pozytywny test za jakies 10 dni :-):tak:

mamakaja super super, teraz juz możesz być spokojna :tak:

Elmo, super, że z dzieciaczkiem wszystko ok, takie wieści to ja rozumiem :tak:

Oczy niebieskie, zdrowiej kochana!!

a w temacie fastfoodów, to powiem Wam, że wiadomo staram się unikać jadania 'obiadów' w McD ale jak gdzieś jesteśmy w drodze, to powiem szczerze, ze względu właśnie na to, że mają normy i częste kontrole, wolę tam zjeść niż w jakiejś gospodzie gdzie cholera wie czy mięsko jest świeże i co wrzucono do gara

Czarna brzuszek pogłaskany, dzieki ;-)

Agagsm jakos tak mi w glowie siedzialas, nie wiem dlaczego myslalam ze Ty juz pewnie po porodzie. Masz racje 2 tygodnie to juz zleca. Moja corka kazala mi zrobic taka kartke z kalendarza na ktorych codziennie skresla dzien odliczajac do narodzin braciszka, fajne to. U mnie tez szyjka trzyma na calego, ale to dobrze niech sobie trzyma a bąbel zdrowo rosnie. Zatem trzymaj sie cieplo i koniecznie daj znac po porodzie, powodzenia!

Mamawczesniaka widzisz jak zasuwa? Ciesze sie ze masz za soba ten 26 tc. Jestes pod dobra opieka napewno wszystko bedzie dobrze i dotrzymasz do 36 tc. Trzymaj sie!

Beata31 watek jest jak najbardziej dla staraczek no i oczywiscie planowaczek :-) zatem witaj, napisz cos o sobie.

Lilli podaje łapę. Dobry Mac raz na jakis czas nie jest zły :D

Ostatnia edycja:
Otóż tak mam na imię Beata mam 31 lat prawie 11 letniego syna Krystiana mężatka od 5 lat a od jesieni 2013 staramy się o drugie dziecko a no i mama xxl:-D

Hej Beata miło Cię poznać
to forum dla starających się o daną płeć ale i dla mam które oczekują wymarzonej płci właśnie dzięki tym naszym tu experymantom :-D
:tak:
Więc Ty o dziewczynkę chcesz powalczyć ? czy obojętnie Ci ?

Hej Beata miło Cię poznać
to forum dla starających się o daną płeć ale i dla mam które oczekują wymarzonej płci właśnie dzięki tym naszym tu experymantom :-D
:tak:
Więc Ty o dziewczynkę chcesz powalczyć ? czy obojętnie Ci ?
W sumie to obojętne najważniejsze aby było zdrowe ale do pary by się przydała dziewczynka :-)

Ostatnia edycja:
hej.

Beata 31 witaj. Rozgość się
Oczyniebieskie Piranha ZDROWIA!!!!
Mamakaja no to już kamien z serca. Gratulacje jeszcze raz.
Kira czyli na Was te tabsy też nie najlepiej działają?

Ja muszę na kilka dni tabsy odłożyć i zobaczyc czy mi będzie lepiej. Dzisiaj rano wstałam i zrobiło mi się słabo poleciałam szybko do okna ale nawet nie zdążyłam go otworzyć. Ocknęłam się kilka minut po leżąc pod oknem. COś się dzieje ze mną niedobrego. I w nocy budziłam się chyba z 10 razy. Jak usnęłam to śniłyście mi się Wy. Nawet nie wiem jak wyglądacie, ale sniło mi się, że wszystkie się widziałyśmy i rozmawiałyśmy o Dorci. Jej akurat we śnie nie było. :-D

Miłego dnia.

reklama
Do góry