reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hah nie nie to ja bylam pierwsza ale wczesniej nic nie pisalam :rofl2:

jak sie ciesze ze dzis ostatni dzien w pracy przed urlopem - nie licze niedzieli i przyszlej soboty bo te lajtowe, tylko zabiegi wiec wiekszosc czasu robie za ciecia ktory siedzi i wszystkiego pilnuje :laugh2:

dziewczynki jak ktos ma jakies ALE co do mojego wykresu to ja juz skarg nie przyjmuje wiecej !! :wściekła/y: owulacja widac miejsce jednak miala, szkoda ze brak testow w tym czasie zaliczylam i wieeeelka niewiedza pozostala kiedy i co mialo miejsce.

piranha zaznaczylam granice na poniedzialek - dobrze ? bo ta pierwsza po jest podejrzana jak dla mnie niska choc tez z niskiego poziomu sie wybijala a 0,2 st skok zaliczyla wiec nie wiem :blink:

Witajcie
Ja w Mc bylam na kasie więc o kuchni nie wiem za duzo tyle tylko co widziałam prawie wszystkie składniki przyjeżdżaja zamrożone i sa przechowywane w chlodni Na wykonanie każdego produktu sa standardy i raczej sie tego trzymaja bo sa wszędzie kamery i częste kontrole ale olej rzadko wymieniaja choc jak jest juz dlugo używany to ciagle piszczy kontrolka i trzeba wymienić Raczej nie spotkałam sie z ,,dodatkami,, od pracownikow A sheyk jest w takim dużym worku ktory cały wklada sie do maszyny wiec raczej tylko ba produkcji moga tam dorzucić cos Raz sie tylko spotkalam jak komus napluli i podniesli kotleta z ziemi Wiecej pewnie wypowiedzieli by sie pracownicy kuchni Ja tam bylam odliczajac L4 z 2 tyg :-) i pewnie stazystkom nie mowia wszystkiego :-) mnie ogólnie obrzydza to jedzenie ale ja potrafie sama wmowic sobie ze to jest niezdrowe,wstrętne i jedt bomba kaloryczna i nie zjem tego Mi to wszystko tam śmierdzi Kierownicy traktuja tam pracownikow jak maszyny nie jak ludzi Kiedyś przyjechał kontroler z Mc i mierzyli czas obslygiwania jednego klienta i jak nie miesciles sie w normie to z**** Ogólnie uważam ze jest to niezdrowe jedzenie a bulki to sama chemia

Ostatnia edycja:
Zakrecona
pieknie, to potwierdza tylko to co mysle o MCd

nuuuska
jupi, no w koncu buzka mi sie usmiecha jak widze Twoj wykres, zero zazalen normalnie, az dziwne ;-)

moja szyjka juz nie kluje:happy2: dzis ide po wyniki prog narazie spadam do robotki

dorcia
mysle kochana, oby juz po bylo....

piranjiu
spokojnego dzionka

kiraa a mnie troche mniej bo niestety ale obawiam sie ze znowu totalne niewstrzelenie sie z arsenalem :wściekła/y:

zakrecona siostra mojego Ł. pracuje w KFC wiec wiem czym to sie 'je' jak to mowia, bo wiele razy opowiada co i jak, prawda taka ze wiele sie o tym mowi, ale norm pilnuja bardzo :blink:

Nuśka - a to serduszkowanie w niedziele było rano czy wieczorem? Ja tam i tak trzymam kciuki :tak::tak: &&

Dorcia - cały czas o Tobie myślę! Trzymaj się kochana...

Nuska ale tempka :) &&&
Marchew ciekawa juz jestem kto tam u Ciebie mieszka...
Dorcia :*

Ewelin torba spakowana tylko pobieznie, ale zrobilam liste co do niej dorzucic w razie czego. Dzieki tej torbie jestem spokojna ze nic sie wczesniej nie wydarzy bo tak to przewaznie jest :) spakuj sie i Ty i siedz tu ze mna spokojnie do lutego.

Daria ciesze sie ze Natan lepiej. Oby szybciutko wyszedl do domu. Jednak okazuje sie ze kazdy kolejny tydzien u mamy w brzuszku jest bezcenny.

hej hej dziewczyny
u mnie nadal choróbsko, syrop *spam*, cytryna i miód. od czosnku mnie odrzuca.
Elmo gratki po wizycie, dobrze, że się uspokoiłaś.
czy lekarz zalecił robić próby wątrobowe w kierunku cholestazy czy nie?

reklama
Hello!

Elmo, cudne wieści! 2,7 kg Szczęścia! :-)

Matik, zaśliniłam klawiaturę, znowu niektóre klawisze przestana mi działać :-D

Nuuuśka, no możemy już z całą pewnością stwierdzić, że owulka była, no to przybij piątkę :-D Według mnie granicę masz w sam raz ustawioną bo moim zdaniem owulka była właśnie w poniedziałek, miałam nosa jak Cię błagałam byś w poniedziałek test kupiła bo ten EWCM i spadek tempki były podejrzane :-D Zadziałaliście w najpłodniejszy dzień po fajnych serduszkowych odstępach więc nic się nie martw, super trafiliście! Żałuję tylko, że nie można było endo podejrzeć :-) Bierz zatem dupka i Acard a ja zamieniam się w wielkie kciuki :-)

Oczy niebieskie, dużo zdrówka kochana dla Ciebie! Ja też męczę się z jakąś infekcją, od kilku dni drapie mnie w gardle a dziś pięknie zachrypłam.

mamakaja, mega kciuki za dzisiejszą wizytę, byś ujrzała piękny okrągły pęcherzyk.

Ostatnia edycja:
Do góry