reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ewelin nie wiem dokladnie ile ma, uslyszalam to co zawsze : dluga twarda zamknieta. I w dodatku nadal bardzo wysoko. Mowie Ci moja szyjka jest nie do zdarcia, predzej brzuch mi peknie niz pusci szyjka mam wrazenie. Waga tez mi sie wydawala spora ale juz sprawdzilam ze jak na ten czas jest w sam raz. Wytrzymaj ze mna do lutego prosze Cie!

Dorcia trzymaj sie kochana :*

reklama
Hej kochane babeczki dzis tez tylko na chwilę bo juz zasypiam Jeszcze jutro i 2 dni wolnego Dzisiaj mialam niezapowiedziany audyt wiec dzialo sie... Naszczescie wszystko ok ale 5 h w stresie i w papierach i zestawieniach Po pravy pojechaliśmy do mojej siostrzenicy Mala księżniczka rośnie jak na drożdżach:-) Moj K ma urlop i dzis na obiadek zrobił piesc z kurczaka pokrojona w spore kawalki wymieszae z majonezem,jajkiem i smażone na patelni Pycha

Nuuska dziękujemy za informacje o Dorci :-* zdolna masz córcie Ja tez ucaluj
Kiraa slonce listę podpisuje z malym opóźnieniem Uwazaj za kółkiem kochana

Gorgusia ja Ci dam jeść te świństwa z McD :wściekła/y: bo bede Ci śniadania wysylac :-) ja niejadam tam wogole Pewnie dlatego ze przez miesiac tam pracowałan a raczej na stażu bylam

Matik bardzo apetycznie wygląda :-)
Elmo to super ze wszystko ok
Piranha dla Ciebie buziaki :-*

Spokojnej nocki kochane

Elmo super wiadomości. Niech maluszek jeszcze trochę u mamuni w brzuszku posiedzi.

Dorcia trzymaj się.

Wy o jedzeniu a ja nie mogę na nie dzisiaj patrzeć wymiotowalam praktycznie pół h po wzięciu suplementów a od 4h tak mnie goni to kibelka że szok. Mdli mnie non stop. Nie wiem czy to ta dieta nabialowa czy tabsy. A to dopiero 2 tygodnie:(

dziewczyny moja diabetolog na każdej wizycie mi wkłada do głowy, żeby nie jadać w McD, bo jedzenie tam jest po prostu rakotwórcze i skraca życie o 5 lat. Jeździ na konferencje to wie, co mówi.
Wiem, wiem, marudna jestem, ale choroba mnie dopadła, mam ból gardła i głowy i leżę w łóżku, a jeszcze sytuacja Dorci mnie dobiła.
zakrecona i co powiesz od MCD od kuchni? Napisz to pokażę córce, która ciągle mi głowę suszy, żeby jechać.

Ostatnia edycja:
Zakrecona
pieknie ze lista podpisana, cieszy mnie to :happy2:
powiedz o McD od kuchni jak to wyglada, prosze....

elmo
super, ciesze sie ze Maly taki duzy, juz pewno doczekac sie nie mozesz gdy go przytulisz :happy2:

a propos Mc smiecia ja tego nie jadam, prawie wcale....

mila
ja mam ciagle sensacje na tabsach, moj M tez dzien w dzien na zmiane zajmujemy kibelek... Teraz moj zoladek odpoczywa..

spokojnej nocy laseczki
dorciu mocno tule

Elmo już niedługo Michasia przytulisz, czekamy tu na tego Twojego księcia:-)
Zakręcona, Matik, Lilly, Kiraa, Nusia, Milla, Gorgusia, Oczy niebieskie udanego wieczorku
Mamakaja pozdrawiam !!!
Dorcia cały dzień myślę o Tobie, ściskam mocno

Ostatnia edycja:
Zakrecona
nie moge tego tu napisac, bo niektore moga miec cofke, ale moj M ciagle mi opowiada, jak jego kumpel tam pracowal, co bylo skladnikiem szejkow.waniliowych... ... Domyslcie sie same.....:baffled:

reklama
Pierwszaaa!
Kiraa też to słyszałam, obrzydliwosc, ble !!!!!!!
Słyszałam też że olej we frytownicy z
zmieniają raz w miesiącu.
Matik bez porównania wasze hamburgery lepsze, cały czas widzę go przed ozami, mniam!
Miłego dnia:)

Do góry