reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuśka, no to się nazywa dobra wiadomość!! Super że tempka w górę, ja myślę że wstrzeliliście się idealnie a to że nie było patrzenia na pozycję itp. to jeszcze lepiej bo takie staranka na luzaku lepsze efekty przynoszą :tak:

Jeszcze co do fastfoodów - znajomy M. pracował w KFC na kuchni i dalej chętnie tam jada, mówił, że wszystko jest świeżutkie i dobrze przygotowywane... a ja tam nie mogę jeść bo zgagę mam od razu :crazy:

Oczy niebieskie, zdrówka Kochana!

reklama
dzięki dziewczyny, dodałam jeszcze oscillo i homeovox i leżę, leżę. A czeka mnie pranie ciuszków dzidziusiowych. Kupiłam w końcu ten płyn do płukania.

ewelin
pisałam do ciebie ale być może przeoczyłaś gdzie się kupuje herbatkę z liści malin, w aptece czy zielarskim? Nie wiecie dziewczynki?

hejka przy porannej już 2 kawie :-D
niuśka pięknie tempka się teraz pnie oby tak dalej i ten cykl niech zakończy się też wyjątkowo :-)

Niuśka a ta siostra z KFC wie jak oni robią te produkty pisnęła Ci coś :-) no no no dale mów :-):-D

Pirania prześlę Ci śliniaczek z rynienką widziałam fajne ;-):-D

Elmo już się pakuje normalnie nie mogę super ale Wam dobrze

a mnie od wczorajszego wieczora znowu boli brzuszek jajnik lewy no tak jak teraz na 3 dni przed 1-dno tamponową @ krzyż boli a z nerwów to żołądek mi się skręca

no i tety owu ze słabą kreską od 4 dni dziś trochę mocniejszy ale nadal neg. oczywiście
no i niestety z moich planów żeby ten miesiąc był nie starankowy tzn z zabezpieczeniem , chciałam odpocząć psychicznie ale zapomnieliśmy :-D

http://

piranha kochana powiem Ci ze byl moment ze zalowalam bardzo ze nie mialam wtedy testow w domu, ale kurcze moze na prawde takie wyluzowanie jak pisze araki jest czasem potrzebne bo ile mozna wszystko tak mechanicznie, zetro spontanow tylko wszystko z gory zaplanowane :zawstydzona/y: Endometrium na pewno bylo mega grubasne i z tego sie ciesze, szkoda ze nie udalo sie poprawic w poniedzialek,ale nie ma co rozpamietywac !! kolejne 11 dni przede mna i zobaczymy - albo woz albo przewoz - jak sie nie uda, to czeka mnie kolejny lepszy mam nadzieje cykl oczywiscie z Twoja pomoca. A na pewno juz dzieki temu wiem, ze taka ilosc Estrofemu jaki teraz bralam to stanowczo zbyt wiele, i przez taka ilosc dni jaka bralam :-(

araki :-) musi byc w koncu dobrze nie ?? :D dzialania byly a jak piszesz czasem takie niespodziewajki sa najlepsze !! na luzaka, nie mysli sie o tym, ze teraz tu i to w takiej pozycji a nie innej bo na pewno sie nie uda :wściekła/y:

matik nie pytalam dokladnie ale z racji wczorajszego obiadu na pewno sie wypytam jak oni robia chocby zingery :D !!! ale plus tego, ze czesto przywozi z pracy jedzonko, kurczaki ktore zostaly, frytki itd. :wściekła/y: choc w sumie jaki to plus - tylko kg na ++

Ostatnia edycja:
1389949069097.jpg to moj dzisiejszy test
no na tym zdjęciu to nawet nie widać dobrze jest ciemniejszy w rzeczywistości ale nie taki jak testowa
niuśko nie no to fakt że kg na + ale dobrze że się nie marnuje :-)

Do zaciążonych tak z ciekawości jakie Wam wychodzą teraz testy owu ? :-)

Załączniki

• 1389949069097.jpg
    1389949069097.jpg
    4,7 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
Matik- nie robiłam tastów owu w ciąży,więc nie wiem.
Oczy Niebieskie- zdrówka! kuruj się kochana.
Ciekawe jak Dorcia...nie odzywała się od wczoraj...
U mnie już zaczyna się jazda stresowa....w końcu we wtorek wizyta. Denerwuję się.... Dziś cały dzień w pracy, wrócę koło 22,więc sen mi pozostanie. Jutro praca. Szybko zleci do wtorku.

reklama
Do góry