reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam się jako pierwsza w 2014 roku! Ten rok będzie magiczny i spełnią się Wasze wszystkie marzenia :-)

Nuuuśka, i jak tam, był noworoczny pik LH? :-)

Ostatnia edycja:
Witam się druga w Nowym Roku....musi być lepszy...nosz kur..a musi !!!

Piranha jak dzisiaj księżniczka i książę się mają ???

Nuuśka owulka w Sylwka...WOW...masz babo wyczucie !!!

Czwarta !! Dzien doobry :**

piranha jeszcze dzis testa nie robilam, wstalam niedawno, przed 3 bylismy w domu, ale wyspalam sie :blink:Staram sie jak najwiecej wypic, zeby muc wczesniej dzis zatestowac niz o 14.00 no ale wiesz o co mi chodzi, nie chce za wczesnie bo potem sie okaze ze wynik zafalszowany :/ Wieczorem jeszcze przed wyjsciem robilam test,ale krecha nie splenila moich oczekiwan :-D byla ale nie pikowa.Myslisz, ze przed 13 bedzie juz wynik wiarygodny ?
W ogole mialam Ci powiedziec, wczoraj dwa razy porzadnie zaklul mnie lewy jajnik, ale tak dluuugo ze musialam usiasc na chwile.Czyzby owu z lewego jajnika w tym cyklu ?

Dorcia no jak w koncu ???? chcesz grosika czy zlotowke ?? i jak ja mam to wyslac powiedz mi :-D!! Bo mnie czas goni !! A Wy gdzie byliscie kochana ? w domku ?

kiraa na serducha gotowa ale nie wiadomo kiedy :wściekła/y:

Witam sie i ja:)

Dopiero wstalam a nigdzie nie bylam na imprezie;)

Piranha a w ogole ten estradiol mocno moze przeszkadzac w zajsciu w ciaze? Oprocz tego ze mniej jest sluzu..
Jutro rano moze pojade i powtorze ten estradiol i w koncu ta prolaktyne.

Witajcie dziewuszki :-)

Goście pojechali więc zaglądam i życzę na ten Nowy 2014 Rok spełnienia wszystkich marzeń, upragnionych maluszków w brzuszku, a ciężarówkom spokojnych 9 miesięcy i łatwych porodów :tak: A Tobie Kochana Piranho zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla dzieciaków i dla całej rodzinki :tak:

U mnie nic się nie zmieniło tempka co prawda w góre, ale i tak objawów zero...

Kasia uk _ witaj kochana, nie wiem czy pamiętasz znamy się jeszcze z cafe, fajnie że zajrzałaś co tam u Ciebie ?

mama05 - my się nie znamy tzn. Ty mnie nie znasz, ale ja uwielbiałam czytać Twoje posty i co tam u Ciebie, jak własny interes ?

Nuuuśka - ja też stety - niestety uzależniłam się od mierzenia tempki, choć mierzę ją od niedawna. Ale masz rację na pewno człowiek byłby spokojniejszy bez mierzenia. Co do pre-seedu ja też stosuję razem z sodą, ale nie można za dużo bo jednak za ślisko się robi i sexy utrudnione ;-)

Dorcia - oby bóle już Cię nie trapiły !!!! Życze zdrówka i szybkiego rozwiązanie problemów z kamieniem nerkowym, abyś mogła się już tylko cieszyć upragnioną ciążą:tak:
Zabawa sylwestrowa mimo, że z dzieciakami udana bardzo, wypiłam nawet 1,5 lampki czerwonego wina a teraz żałuję:zawstydzona/y: w święta żeby nie robić sensacji też mi się zdarzyło wypić trochę czerwonego wina - kurcze mogłam ewentualnej dzidzi zaszkodzić ? :zawstydzona/y: Wczoraj rano przed sylwestrem zrobiłam test i jedna kreska dlatego zdecydowałam się na to winko. Czytałam gdzieś, że picie lampki wina poprawia endomedrium i ułatwia zajście w ciąże, no ale to jednak alkohol.... kurcze zaczęłam się stresować, mogłam coś wymyślić i się powstrzymać.

Dziewczyny jeszcze raz wszystkiego wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :-)

Ostatnia edycja:
reklama
mamuśkamimi za duzo tzn ile Ty naciagasz np tego zelu do aplikatora ? :happy2: Bo wiem ze u kazdego jest inaczej ale jednak mnej wiecej warto miec jakies rozeznanie :tak: Co do mierzenia tempki, to nie tyle uzaleznienie co ciekawosc tego jaka bedzie, co sie dzieje itp. Bo wiadomo, ze gdyby nie to, nie wiedzialabym tyle sama o sobie co wiem teraz, nie moglabym rowniez w takich cyklach jak ten, bez moniu przewidziec owulacji, a tak mamy jakis odnosnik :happy2:
Najwazniejsze zeby sie udalo - jak to juz niewazne :-D

Do góry