Witajcie kochane :-)
Milla21 w tamtym cyklu miałam odstęp a w Tym mieliśmy działać w dniu piku ale testy robily psikusa i zadziałaliśmy przed. Mieliśmy poprawić w dniu piku ale mój K rozchorował się i miał gorączke i tak zostawiliśmy
Ale się uśmiachał z wędrującego Pre-Seedu
Piranhu to super że z żołądkami dzieci już lepiej a katarek na pewno też już odpuści Zdrówka dla Was :-)
Nuuska hura jest Pik :-):-):-):-)
Księżniczka to mam skopiowane nt Rephresha i Replensa''nie powinno się zakwaszać jeśli Twoje naturalne pH jest poniżej 4,5, a już zwłaszcza Replenem (Rephresh działa jak bufor - obniża lub podwyższa do 4,5). Warto przetestować kilka razy obniżanie pH po staraniach by w finałowym momencie wiedzieć już co i jak Co do Replens i Rephresh to wkleję Ci opisy ich zastosowań przez 3 znane forumowiczki z in-gender:
Jedna z nich zaleca zakupić oba preparaty (Replens i Rephresh) i przetestować. Pisze, że cały aplikator Rephresh utrzymuje jej pH około 4.0 przez 3 dni. Używa on cały aplikator Rephresh co 3 dni od okresu do owulacji. 12 godzin przed staraniami używa pół aplikatora Rephresh, godzinę przed staraniami używa Rephresh na palcu i 5 minut po stosunku Replens na palcu. Potem monitoruje swoje pH co pół godziny przez 4 godziny, jeśli pH wzrośnie to używa Replens na palcu.
Melody też zaleca przetestować oba preparaty, pisze, że np. u niej Replens podnosił pH aż do 7, dla niej najlepszy był Sylk.
Babydust pisze by używać od okresu cały aplikator Rephresh co 3 dni. 12 godzin przed staraniami zaleca użyć 1/2 aplikatora (lub 1/4 aplikatora gdy dzień wcześniej użyty był cały aplikator) Rephresh. 5 minut po staraniach zaleca sprawdzić pH, jeśli jest wyższe jak 4,5-5 to zaleca użyć Replens na palcu. Należy sprawdzać pH przez 4 godziny co 30 minut i w razie co używać małą ilość Replens na palcu. Na koniec smaruje małą ilością Rephresh u wejścia i idzie spać.''
Jak Wam dziewczyny sylwester minął?
Ja robiłam za szofera
Było bardzo fajni choć Ciężko mi było do 4 rano słuchać znajomych którzy trochę wypili ale dałam radę
. Mam nos (dokładnie 1 dziurkę
) zatkany i miałam wymówkę żeby nie pić;-)
O dziwo mam dzisiaj jakiś przypływ energii Po śniadaniu poszliśmy na spacer godzinny z psem Później ogarnełam kwiaty Zrobiliśmy obiad i przyszła moja mama na obiadek A niedawno skończyłam ogarniać swoją kolekcję szaliczków i apaszek (30 już odłożyłam na sprzedaż
aaaaaaaaaaaa zapomniałam się przyznać
..............................wczoraj zjadłam kilka łyżeczek sałatki owocowej
Poprostu nie powstrzymałam się jak zobaczyłam na stole
a jaka pyszna była mmmmhhhhhhhhhhhhh mniam
wczoraj i przedwczoraj miałam ból jak na okres w podbrzuszu a dzisiaj delikatnie kłuje z prawej strony
Ja jak się obudziłam to zmierzyłam temperaturę ale nie biorę jej pod uwagę bo pewnie i tak zaburzona