reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
andziak widze ze Filip jeszcze troche a Cie przerosnie :) !! Skad ja to znam ;-) piekna rodzinka :-)

mamuśkamimi odpuscilam kochana staranka o synka, bo chyba doszlam do etapu gdzie samo zajscie w ciaze jest wazniejsze..juz tyle czasu minelo i nic :zawstydzona/y: Ale wierze ze sie uda, a i moze akurat uda sie wstrzelic w chlopca, nie stosujac juz tych wszystkich regul ?? kto to wie !! :-) U Ciebie poki nie ma @, zawsze jest nadzieja zwlaszcza ze wykres ladny, temp w gore wiec czym sie martwisz ?? skoro zalozylas sobie ze w trzecim cyklu sie uda, to tak ma byc :blink:

Dorcia chyba tak - hormony !! Bo ja Ł. tez bym najchetniej zjadla w ubraniu stojacego w kuchni !! Ale u niego z kolei az takiego wysokiego libido nie ma. Ale nie jest zle, wiec musi byc tylko lepiej !! Tak ?? No tak ! :D

piranha dzis zmierzylam temp. rano i najpierw ukazalo sie 36.20 ale zjechalam na miejsce pomiaru ( bo dzis najpierw mierzylam centralnie na srodku, a zawsze mierze tyćke w lewo ) i bylo juz 36,15 wiec tak zaznaczylam. Mysle, ze to jednak jeszcze nie owu, oj nie nie ! Dzis zasikam test kolo 13, choc ja nie wiem kiedy robic zeby mozna bylo go uznac za wiarygodny, bo wczoraj robilam pozniej niz przedwczoraj, po 3 a nie jak chyba przedwczoraj 2 siku i i tak wielka niewiadoma.

Witam

Kobietki powiedzcie mi bo kurcZe sama nie wiem... Wczoraj pisalam Wam ze dostalam @. Ale to bylo troche plamienia i do dzisiaj sie nie rozkrecilo i do tej pory jest czysto..., nie wiem co o tym myslec...(?)

Andziak ... dobrze że dopisałaś pod zdjęciem że to Ty bo już myślałam że masz nastoletnią córcię o której nic nam nie mówiłaś !!! A chłopcy....oj, będą łamać serca ...oj będą !

Mamuśkamimi nie miałam żadnych, ŻADNYCH objawów przed terminem @...i po też nie !
Gdyby nie fakt że rozbolała mnie ta pachwina bo schodził kamyk to do dzisiaj byłabym nieświadoma !!! W 27 dc poszłam do lekarza po skierowanie na USG żeby zobaczyć gdzie jest kamień....a lekarka wiedząc że się staramy dała skierowanie na betę....i wieczorkiem dowiedziałam się że beta wynosi 15 ....to był SZOK !
Dzisiaj mam 22 dpo i ze strony fasolki miałam tylko raz jakieś mrowienie w (.)(.) Poza tym NIC ! Aż się boję ... cały czas stresy !
A i dodam jeszcze że w 27 dc test ciążowy 10 miałam negatywny !!! Nawet bledziocha nie było !!! Trzeci cykl ma być z jajami !!! I TYLE !!!

Piranha kochana jak dzisiaj samopoczucie maluszków ???

Anias a który to dc ???

Gdusia miłego dzioneczka kobiałko !!!

reklama
Dien doberek

andziak
slicznych masz muszkieterow :-). Moj tesciu wczoraj widzial w kosciele rodzinke z 5 cioma muszkieterami, chic myslal ze ten najmlodszy to dziewuszka, bo dlugie wloski mial ;-)

piranju
z acardem bede sie stosowac :tak: do zalecen. Jak zdrowko?

nuska
ja mimo wszystko za chlopazka zaciskam kciuki:-), alez Ty temperamentna, ahhh :cool2: chyba ze Ci mojego M podesle.... U nas problem z 7 mio dniowa przerwa przed glownym zlotym strazalem w o+12 :szok:

ksiezniczka
witaj, fajnie ze sie odezwalas, a nie tylko z krzaczorow czytalas , zaciskam kciuki, widze ze juz obeznana jestes i duzo zrobilas w kierunku ksiezniczki :tak:

zakrecona pokazuj tempke

krystian
gdzie jestes babeczko? Odezwij sie
czy ktos wie na ktorej stronie krystian pisala jakis mies temu te przepisy do dziewczynkowej ksiazki kucharskiej

sluchajcie dziewczynkowe, co pija wasi M?co pijecie Wy?

dorciu
nie trzeba miec koniecznie ciagych objawow ciazy na poczatku. Ja panikowalam tak samo jak Ty i biegalam na bete

Anias
a moze w ciazy jestes? Moze byc poszla na betke?

Do góry