ksieżniczka witaj
napisz cos wiecej o sobie
piranha test o 18 pokazal bladziocha, i nic wiecej..nie rozumiem z tego za wiele, ale jutro bedzie juz w miare normalnie, bo przez ten okres swiateczny, dluzej siedzielismy wieczorami, pozniej sie kladlismy przez co wstawalismy teraz okolo 10 dopiero.Stad moze te testy jeszcze zafaszowane, bo wczoraj bylo podobnie, test kolo 13 z druga wyrazna krecha ale wieczorny to juz sama widzialas, bo tez jest na zdjeciu. Jutro w pracy zasikam testa kolo 13 i zobaczymy
Ale nie wydaje mi sie, zeby to bylo jeszcze to ! Z ktorego sikania testy wychodza wiarygodne ?? Czy moge tak potraktowac 3 ?
Stawiam ze jutro bedzie spadek, bo dzis piela sie w gore, wiec moze owu nadejdzie jakos na dniach - przy Estrofemie na pewno nie spodziewam sie jej jutro, choc ja juz chyba nic nie mowie, bo za kazdym takim wlasnie razem Nas zaskakiwala !!
Dorcia u mnie sie wiele pozmienialo po urodzeniu Oli. Nie mialam juz takiej przyjemnosci z przytulanek jak kiedys...no co tu bede duzo gadac, do momentu dopoki nie poznalam Ł. ( powaznie !! ) przez 5 lat zycia Oli ani razu nie mialam orgazmu. Niestety badz stety. Teraz jest ok, ale nie moge powiedziec zeby byl on tak czesto jakbym chciala, w ciagu cyklu, zdarza sie raz, gora dwa razy na wszystkie serduszkowania wiec nie za duzo. :-( i to nie wina Ł. wiem o tym, bo przy Nim kurcze cos sie wreszcie po tylu latach odblokowalo, ale nie jest jeszcze na pewno tak jak byc powinno.