reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dorcia zazdroszcze Ci !!Bo u mnie to z kolei na odwrot z tym..:zawstydzona/y:

anias pewnie ze mozna : Omega 3 300mg Fish oil 1000mg EPA/DHA 100 kap.żel (3815193030) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ja mam dokladnie ten sam :)

piranha no i popatrz sama : dzisiejszy test o 14.30 robiony dopiero z trzeciego sikania, ale powtorze jeszcze kolo 18. Jak myslisz ?

20131229169.jpg

Załączniki

• 20131229169.jpg
    20131229169.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 36
Piranha moje witaminki to właśnie Femibion Natal 1 :-D i tam jest tak dziwnie napisane że kwasu foliowego jest 400 ale ogólnie folianów 800 ???!!!

Od półtorej godziny leżę plackiem....miałam zrobić kebeb na kolację ale nie mam siły !!! Znowu złapał mnie dłuższy ból nerki i pachwiny....dlaczego mnie to spotyka !? Byle wytrzymać do jutrzejszej wizyty u urologa....muszę wytrzymać !!!

Nuuśka a ja mam czasami takie wrażenie że jak sobie poużywam z mężastym to wszystko się we mnie rozluźnia i może wreszcie te kamienie zejdą ze mnie ???

Milla paczuszka spakowana...Donny nie wrzucałam bo....bo jej czas minął i padła jak chciałam sprawdzić czy działa...pochowam ją godnie :-)
Wyślę jutro do południa razem z paka Nuuśki:tak:

Piranha to może przez Acard moj pecherzyk taki spowolniony wzrost mial?! Ka go lykam caly miesiac :wściekła/y: nie wiem czemu mi sie ubzduralo ze go lykac caly czas

Dorcia trzymaj sie kochana

Ja właśnie wypilam mleko z czosnkiem,maslem i miodem :-)

Cześć wszytkim
Myślę, że nikt mnie juz nie pamięta bo niezbyt się udzielałam na forum mimo, że od dwóch lat cały czas Was podczytuję i obserwuję Wasze starania, Postanowiłam się ujanić i bardziej udzielać, ponieważ uważam, ze w grupie raźniej i może i mnie wrzeszcie się uda. Starania moje trwaja od roku i niestety nic . wszystkie zalecenia witaminy, fazy księżyca i inne tam spędzają mi sen z powiek . Cały czas Was czytam i spisuję wszytskie zalecenia, które już chyba znam na pamięć. Po suplementach i diecie już zaczyna boleć mnie wątroba ale cóź czego się nie zrobi dla upragnionego dzieciątka. Acha ja marzę o córeczce, bo synka już mam. Dzisiaj u mnie 7 dzień po @ tak więc przygotowuję się do działań bojowych - Bardzo prosze o przyjęcie i wsparcie w palnowaniach i działaniach. :tak::tak:. Piranha jesteś SUPERRRRR babeczką, a tam co ja mówię Wszystkie jesteście SUPER:-)

Nuuuśka, o rany, ten test prawie pozytywny! :-) Jak tam test o 18-tej? Co do tego leku to masz rację - on jest zalecany choćby przy endometriozie a Twojemu endo jeszcze bardziej by zaszkodził (wpływa hamująco na rozrost endometrium). Możecie jak najbardziej poprawić po finałowych staraniach ale jeśli uda się trafić kilkanaście godzin po piku LH to to najpłodniejszy moment :tak:

anias, a nie może M sprawdzić raz jeszcze tego upłynnienia? ...było na granicy :-( Najlepiej się starać co 3-5 dni (średnia 4 dni). Ten koenzym jest bardzo dobry :tak:

Dorcia, w zdrowej niezagrożonej ciąży sex nie jest przeciwwskazaniem. Tu właśnie chodzi o foliany a te witaminki posiadają podwójną dawkę 800 mcg, Folika więc już nie łykaj :-) Od rana zaciskam kciuki i nie puszczam, przynieś same dobre wieści od urologa.

zakręcona, czasem B-100 wydłuża też pierwszą fazę, aspiryna też może działać hamująco i lepiej Acard łykać w FL.

Księżniczka, ja Ciebie pamiętam :-), zostań koniecznie z nami bo tak jak piszesz razem raźniej a nasze zbiorowe kciuki mają magiczną moc :-) Dużo dziewczyn się wita a potem przepadają jak kamień w wodę, szkoda. W jaki sposób działacie, zachowując odstęp? Znasz poziom swoich hormonów albo parametry żołnierzyków M?

Idę ululać moje dwa łobuzy, może uda mi się jeszcze potem do Was zajrzeć :-)

ksieżniczka witaj :) napisz cos wiecej o sobie :)

piranha test o 18 pokazal bladziocha, i nic wiecej..nie rozumiem z tego za wiele, ale jutro bedzie juz w miare normalnie, bo przez ten okres swiateczny, dluzej siedzielismy wieczorami, pozniej sie kladlismy przez co wstawalismy teraz okolo 10 dopiero.Stad moze te testy jeszcze zafaszowane, bo wczoraj bylo podobnie, test kolo 13 z druga wyrazna krecha ale wieczorny to juz sama widzialas, bo tez jest na zdjeciu. Jutro w pracy zasikam testa kolo 13 i zobaczymy :D Ale nie wydaje mi sie, zeby to bylo jeszcze to ! Z ktorego sikania testy wychodza wiarygodne ?? Czy moge tak potraktowac 3 ? :blink:
Stawiam ze jutro bedzie spadek, bo dzis piela sie w gore, wiec moze owu nadejdzie jakos na dniach - przy Estrofemie na pewno nie spodziewam sie jej jutro, choc ja juz chyba nic nie mowie, bo za kazdym takim wlasnie razem Nas zaskakiwala !! :-D:wściekła/y:

Dorcia u mnie sie wiele pozmienialo po urodzeniu Oli. Nie mialam juz takiej przyjemnosci z przytulanek jak kiedys...no co tu bede duzo gadac, do momentu dopoki nie poznalam Ł. ( powaznie !! ) przez 5 lat zycia Oli ani razu nie mialam orgazmu. Niestety badz stety. Teraz jest ok, ale nie moge powiedziec zeby byl on tak czesto jakbym chciala, w ciagu cyklu, zdarza sie raz, gora dwa razy na wszystkie serduszkowania wiec nie za duzo. :-( i to nie wina Ł. wiem o tym, bo przy Nim kurcze cos sie wreszcie po tylu latach odblokowalo, ale nie jest jeszcze na pewno tak jak byc powinno.

reklama
Piraniu moj M sie nie zgodzi na ponowne badanie nasienia. Wlasnie pytalam to powiedzial ze nie ma zamiaru...

Zalozmy ze owu bede miala 18 dc to najlepiej 10, 14, 18 dc?? Tylko mowie tu o godzinach wieczornych ok 22. Bo tylko w tych godzinach mozemy.

Do góry