reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Niech te swieta beda dla wszystkich magiczne

te ktore czekaja, zeby dlugo nie czekaly

te ktore marza o warkoczykach, zeby jak najszybciej mogly je plesc

te ktore marza zeby kupowac autka, zeby jak najszybciej mogly je kupowac

Zaciazonym duzo swiatecznych kopniaczkow

mamuskom duzo usmiechu i radosci z pociechami

zrezygnowanym duzo nadziei

Wszystkim duzo zdrowka i radosci

a naszej watkowej Mateczce Piranhji duzo wytrwalosci z nami

Piranhju, dziekujemy Ci, za Twoje wsparcie i za to ze tutaj z nami zawsze jestes!

WESOLYCH SWIAT!

reklama
Witajcie dziewczynki...ja tak tylko na chwilkę ... bo chyba nawet życzeń Wam nie złożyłam :-(

WSZYSTKIEGO DOBREGO BABENCJE
ZDRÓWECZKA, RADOŚCI MIŁOŚCI
SAMYCH POZYTYWNOŚCI
I FASOLKOWOŚCI !!!

Ja w najbliższym czasie będę rzadko zaglądać bo czeka mnie jazda po lekarzach...dzisiaj wyszłam ze szpitala -siedziałam tam od poniedziałku z kolką nerkową- i muszę ustalić "plan działania" z moim urologiem....choć nie ukrywam nie będzie to łatwe.
Duże buziaki dla Was !!!

Ho Ho Ho :) wszystkim Wam życzę wesołych świąt, spełnienia marzeń, spokoju, cierpliwości, wymarzonej dzidzi i wszystkiego czego pragniecie NIECH się spełni :tak: BUZIAKI KOCHANE :*

ps. przepraszam że nie odpisałam od razu ale nie było co i niestety nie miałam czasu , wcześniejsze testy widocznie wynikały jak to pisała Pirania z rozpędu
Więc jestem już w kolejnym cyklu oczywiście starankowym :tak:

Witam Was i Zycze Wesołych Świąt. U nas po staremu zabiegana strasznie.Najstarszy syn zaczyna dojrzewać a to pomieszane z jego zaburzeniem to niezły kosmos. Jędruś rośnie. Wszędzie wejdzie nasza mala perełka. A podobny do braci jak niewiwm. Mnie marzenie o córeczce nie minęło. Dzis jak byliśmy u babci i była siostra męza z małą Lenka to aż serce ściskało za małą Zosią. I nie ukrywam że jakby mi ktos ją zagwarantował to bym zawalczyla o to moje największe marzenie

Dziewczyny, obiecałam odezwać się przed Świętami no i oczywiście nie dałam rady :zawstydzona/y: Znów piszę z telefonu, kompa nawet nie ma czasu włączyć, ale nie żałuję, kocham święta, te przygotowania a potem wieczne siedzenie przy stole, na szczęście w tym roku powiększony brzuszek mogę zwalić w całości na ciążę :-p

Chcę Wam złożyć trochę spóźnione, ale bardzo szczere życzenia
Wesołych, cudownych, rodzinnych Świąt i spełnienia najskrytszych marzeń! Dla wszystkich Staraczek - cierpliwości, wiary i przede wszystkim radości ze starań a na koniec upragnionych II kreseczek!:tak: Dla zaciążonych - pięknych ciąż i lekkiego, szybkiego porodu i oczywiście zdrowiutkich, różowiutkich bobasków - grzecznych ;-) !!!!!

Buziole wielkie i do przeczytania po Świętach!

reklama
hej dziewczynki :)

Weszlam na chwilke, a tu widze Swiatecznie pelna geba :)

Annette jak Twoja @ ? pojawila sie czy zamiast Niej | | ? :)

kiraa kochana w wolnej chwili podrzuc mi termin styczniowej @.

dorcia wypoczywaj :* !!!

GRUDZIEŃ 2013

Annette - termin @ 25.12 ( 2 cykl starań )

STYCZEŃ 2014

mamuśkamimi - termin @ 04.01 ( 1 cykl starań )
matik2012 - termin @ 06.01. ( 8 cykl starań )
zakrecona - termin @ 6-9.01 ( 2 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 17.01 ( 12 cykl starań )
Kiraa - termin @ .01 ( 3 cykl starań )
krystianmartin - termin @ .01 ( 21 miesiąc starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)

roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
gdusia ( lato 2014)

Do góry