reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hello!

U nas chorobowo, Krzyś od kilku dni ma gorączkę i marudny, Kaja się zaraziła więc oboje mega zakatarzeni, może przyszły rok będzie zdrowszy ;-) Miałam dziś jechać w odwiedziny do siostry ale tam też wszyscy chorzy.

Andziak, jak fajnie, że zajrzałaś do nas, widziałaś forumowe wykresy skuteczności? :-) Wrzuć jakieś fotki swoich chłopaków.

Nuuuśka, widzę, że spontaniczne serducho było, może przyniesie szczęście :-), ile można według schematów :-D A propos schematów to proponuję kolejne w 13 dc :-D Szkoda, że nie możemy endo podejrzeć ;-)

Życzę wszystkim cudownego drugiego dnia świąt!

reklama
Święta....Święta !!! Kocham zapach choinki... ciepły kocyk i kakao z rana .... kocham !!!

Dziewczynki pięknego dzioneczka Wam życzę....i czekamy na II .... kto pierwszy testuje ( bo nie ukrywam że przez kilka dni nieobecności straciłam rachubę)

Piranha
....ja nie wiem...może zdróweczko wyślę Wam helikopterem ? Bo podejrzewam że jak wysłałąm kurierem to sobie doręczyciel zabrał zawartość przesyłki ???
Kochana jesteś !!! WIESZ????

Za Was wszystkie bez wyjątku
Zobacz załącznik 600731

milego_dnia_11[1].jpg

Załączniki

• milego_dnia_11[1].jpg
    milego_dnia_11[1].jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 36
Dorcia, kochana jesteś! Czekam w takim razie na helikopter ze zdrowotna przesyłeczką! :-) Trzymaj się i niech żadne problemy już Ciebie nie niepokoją przez te magiczne 9 miesięcy.

zakręcona, pojawił się w końcu pik LH czy testy odpuściłaś?

Andziak, jejku, jak Jędruś urósł! Śliczny jest! ...i faktycznie bardzo do brata podobny :-) Możesz liczyć na moją pomoc jak tylko się zdecydujesz zawalczyć o Zosię, sama zobacz, że przy takiej skuteczności Twoje marzenie najprawdopodobniej się ziści :tak: Wyściskaj ode mnie swoich chłopaków, czekam na resztę fotek.

reklama
Do góry