reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Niech te swieta beda dla wszystkich magiczne

te ktore czekaja, zeby dlugo nie czekaly

te ktore marza o warkoczykach, zeby jak najszybciej mogly je plesc

te ktore marza zeby kupowac autka, zeby jak najszybciej mogly je kupowac

Zaciazonym duzo swiatecznych kopniaczkow

mamuskom duzo usmiechu i radosci z pociechami

zrezygnowanym duzo nadziei

Wszystkim duzo zdrowka i radosci

a naszej watkowej Mateczce Piranhji duzo wytrwalosci z nami

Piranhju, dziekujemy Ci, za Twoje wsparcie i za to ze tutaj z nami zawsze jestes!

WESOLYCH SWIAT!

reklama
Witajcie dziewczynki...ja tak tylko na chwilkę ... bo chyba nawet życzeń Wam nie złożyłam :-(

WSZYSTKIEGO DOBREGO BABENCJE
ZDRÓWECZKA, RADOŚCI MIŁOŚCI
SAMYCH POZYTYWNOŚCI
I FASOLKOWOŚCI !!!

Ja w najbliższym czasie będę rzadko zaglądać bo czeka mnie jazda po lekarzach...dzisiaj wyszłam ze szpitala -siedziałam tam od poniedziałku z kolką nerkową- i muszę ustalić "plan działania" z moim urologiem....choć nie ukrywam nie będzie to łatwe.
Duże buziaki dla Was !!!

Ho Ho Ho :) wszystkim Wam życzę wesołych świąt, spełnienia marzeń, spokoju, cierpliwości, wymarzonej dzidzi i wszystkiego czego pragniecie NIECH się spełni :tak: BUZIAKI KOCHANE :*

ps. przepraszam że nie odpisałam od razu ale nie było co i niestety nie miałam czasu , wcześniejsze testy widocznie wynikały jak to pisała Pirania z rozpędu
Więc jestem już w kolejnym cyklu oczywiście starankowym :tak:

Witam Was i Zycze Wesołych Świąt. U nas po staremu zabiegana strasznie.Najstarszy syn zaczyna dojrzewać a to pomieszane z jego zaburzeniem to niezły kosmos. Jędruś rośnie. Wszędzie wejdzie nasza mala perełka. A podobny do braci jak niewiwm. Mnie marzenie o córeczce nie minęło. Dzis jak byliśmy u babci i była siostra męza z małą Lenka to aż serce ściskało za małą Zosią. I nie ukrywam że jakby mi ktos ją zagwarantował to bym zawalczyla o to moje największe marzenie

Dziewczyny, obiecałam odezwać się przed Świętami no i oczywiście nie dałam rady :zawstydzona/y: Znów piszę z telefonu, kompa nawet nie ma czasu włączyć, ale nie żałuję, kocham święta, te przygotowania a potem wieczne siedzenie przy stole, na szczęście w tym roku powiększony brzuszek mogę zwalić w całości na ciążę :-p

Chcę Wam złożyć trochę spóźnione, ale bardzo szczere życzenia
Wesołych, cudownych, rodzinnych Świąt i spełnienia najskrytszych marzeń! Dla wszystkich Staraczek - cierpliwości, wiary i przede wszystkim radości ze starań a na koniec upragnionych II kreseczek!:tak: Dla zaciążonych - pięknych ciąż i lekkiego, szybkiego porodu i oczywiście zdrowiutkich, różowiutkich bobasków - grzecznych ;-) !!!!!

Buziole wielkie i do przeczytania po Świętach!

reklama
hej dziewczynki :)

Weszlam na chwilke, a tu widze Swiatecznie pelna geba :)

Annette jak Twoja @ ? pojawila sie czy zamiast Niej | | ? :)

kiraa kochana w wolnej chwili podrzuc mi termin styczniowej @.

dorcia wypoczywaj :* !!!

GRUDZIEŃ 2013

Annette - termin @ 25.12 ( 2 cykl starań )

STYCZEŃ 2014

mamuśkamimi - termin @ 04.01 ( 1 cykl starań )
matik2012 - termin @ 06.01. ( 8 cykl starań )
zakrecona - termin @ 6-9.01 ( 2 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 17.01 ( 12 cykl starań )
Kiraa - termin @ .01 ( 3 cykl starań )
krystianmartin - termin @ .01 ( 21 miesiąc starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)

roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
gdusia ( lato 2014)

Do góry