reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kiraa, O+6 u Ciebie działa więc jeśli nie udało się teraz to na 100% uda się za 3 razem :-), proponuję cykl bez CLO by nie pompować sztucznie niepełnowartościowych pęcherzyków.

Andziak, wklejam jak skuteczne jest te 7 czynników (skuteczność 100% od 5 czynników wzwyż) i jak nieskuteczny jest odstęp na naszym forum :-)

Zobacz załącznik 600753Zobacz załącznik 600754

kiraa a widzisz, a ja zasugerowalam sie tym co zobaczylam na wykresie w ovufriend, bo tam wyswietlilo mi sie, ze @ pojawila sie 23-go :confused: To ja juz zle widze kochana ??

piranha dobry wieczor :D hehe spontaniczne, nie wiem czy takie do konca :p bo mialam wlasnie na wzgledzie kolejne serducho w 13dc, a gdyby bylo dzis, to wypadloby w 14dc czyli nastepne mogloby byc ze zbyt krotka przerwa :-p dobrze mysle prawda ? :wściekła/y::-D
Jak sie czujecie, jak Krzys ??
Faszeruje sie Estrofem-em zgodnie z instrukcja :-)

Dorcia jak sie czujesz ??co powiedzieli lekarze, i skad w ogole ta kolka nerkowa sie wziela ?? :-(

Nuuśka helllloł.....jak tam mijają Święta ???
Ja miałam kolkę bo....nikt nie wie czemu !
Teoretycznie nie schodził żaden kamień, a może schodził a nikt go nie zauważył ???
Kolka była-minęła i niech już nigdy nie wraca !!!
Niestety od 15 lat choruję na kamicę więc niestety wiele złych rzeczy może się wydarzyć po drodze....oby nie !
Dzisiaj cały dzień nic mnie nie boli....aż dziw...mam troszeczkę mdłości....ale tak to mogłoby być całą ciążę !

Miłego wieczoru !!!

Kochana tą paczkę wyślę jutro...zostawiłam ją Młodej żeby wysłała ale ...nie zostawiłam jej kasy...taka zakręcona byłam
Jak ktoś chce to mam jeszcze 4/5 opakowania Macy Swannson

Piranhu nie chcielismy dostępu alw moj K we wtorek mial goraczke i dopuścilismy Jak.sie uda to super a jak jie to w nastepnyn cyklu w dzien piku będziemy dzialac jak mieliśmy w tym
Kiraa owulacja byla najprawdopodobniej wieczorem wczoraj lub w nocy

Dorcia o matko współczuję kolki nerkowej :-( dobrze że już lepiej i oby to dziadostwo nie powracalo
Mnie to dopadlo w tym roku w sierpniu dokładnie 2 dni przed wyjazdem na urlop w gory Na początku myślałam ze to żołądek i lykalam tabletki i krople na to ale nic oczywiście nie przechodzilo W drodzena urlop lykalam tabletki przeciwbólowe i jakoś dojechalismy Na drugi dzień niechcac zepsuć nam wyjazdu nafaszerowalam sie tabletek i poszliśmy w gory Miala byc lajcikowa trasa na 3 h ale w informatorze pokrecili czas i km z inna wycieczka piesza i okazala sie wycieczka na 10 h W polowie zaciskalam zeby z bolu i ze lzami w oczach szlam dalej (oczywiście mojemu K nie mówiłam ze az tak boli) Kolejnego dnia zrobiliśmy krótszy spacer ten 3 godziny i dopiero jak zeszlismy na dol to juz ryczalam z bolu Akurat bylo swieto i wszystko bylo pozamykane a Pogotowia tam niw bylo Zaczęliśmy czytac na necie i wszystko wskazywało ze to ta kolka nerkowa Rano kupiliśmy tabletki i na drugi dzień bylo juz lepiej Ale ten bol pamietam do dzis :-( jak opowiedzialam to swojej lekarce to myślałam ze mnie udusi Troche sie przeciwbólowych tabletek najadlam
Na necie znalazłam :podobno ból jest nie do opisania. Przy nim poród i atak wyrostka robaczkowego to drobiazgi. Co może aż tak boleć? Atak kolki nerkowej. Przychodzi niespodziewanie i w kilka chwil powala zdrowego zdawałoby się człowieka.

Niestety jeszcze nie moge porownac twgo bolu z porodem :-D ale mam nadzieje ze za jakis czas odpowiem co bardziej bolalo :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej hej!

Nuuuśka, super strategia! :tak::-D Krzyś już dziś jakby troszkę lepiej (od niedzieli ma niedużą gorączkę), ma dziś lepsze samopoczucie (a przez święta i jeszcze wczoraj był smutny i marudny) i jest weselszy, apetyt powoli wraca. Oboje z Kają mają mega katary, oby nowy rok był zdrowszy :-) Spotkałam wczoraj kobietę, której wnuczka chodzi do tego przedszkola w mojej okolicy (tego większego), mówiła, że było okropnie, wnuczka kompletnie się zraziła, panie kiepsko dzieciom czas organizowały (potrafiły malować paznokcie gdy dzieci same się bawiły), musiała ją wypisać, zapisała ją do fajnego przedszkola trochę dalej, opowiadała, że teraz wnuczka chodzi tam w podskokach, że dzieci mają super ciekawie czas organizowany.

Ostatnia edycja:
Do góry