ewelin, jakoś wcześniej nie doczytałam, że jesteś w szpitalu :-(, trzymaj się i wracaj szybciutko do domku.
Olusia, moje kciuki są jutro z Tobą i mam nadzieję, że już w ten weekend świętować mega zwycięstwo
Nuuuśka, czekam niecierpliwie na Twoje jutrzejsze USG
Wróciłabym do poprzedniej dawki niestety, obecna jest widocznie za niska, TSH w ciąży i tak Ci fizjologicznie spadnie
a Ty przecież lada moment zachodzisz
krystianmartin, kochana, mam nadzieję, że powrócił już optymizm? Bo jaaaaak nieeeeeeee .....
Kiraa, faktycznie strasznie krótka FL ale raz na jakiś czas może się tak zdarzyć - gdy np. komórka jajowa jest gorszej jakości więc ciałko żółte też nie było pełnowartościowe i nie produkowało wystarczających ilości progesteronu. Może sprawdź dla pewności progesteron w połowie FL? Zapewne gdyby się udało to byś się stresowała, czy zarodek przez gorączkową tempkę nie został jakoś uszkodzony. Grudniowy cykl będzie szczęśliwy i dla Ciebie i dla reszty babeczek!
Maggie, oby udało się jak najszybciej załatwić zabieg i byś nareszcie mogła mieć to z głowy i mogła ze spokojem przystąpić do walki o córeczkę, będę mocno trzymać kciuki za szybki termin.
Annette, mega kciuki za dzisiejszą betę! A robiłaś dziś test 10 mIU/ml?
zakręcona, dzięki kochana :-*, dzieciaczki już zdrowe a Krzyś w poniedziałek znów rusza do przedszkola :-) Piękny wykresik!
myszka, prześliczny ten Twój dzidziuś! Co do nuba to nie zawsze wygląda jak jedna prosta kreska, u chłopców nub jest zazwyczaj trochę grubszy i krótszy, na zdjęciu USG może być widoczny jakby złożony z 2 kuleczek
, przykład poniżej: