Krystianmartin jakbym mogła to bym Ci dzisiaj ta córcię zrobiła !!! Taką idealną z fryzurką z "zaczarowanego ołówka" !!! Dzwoń i pisz kiedy tylko masz ochotę...najwyżej pogadasz z moją córą jak ja będę zajęta....dzisiaj po naszej rozmowie Młoda zapytała....a ta Ciocia to ma dzieci ??? Więc zgodnie z prawdą odpowiedziałam że dwóch chłopaków...naprawdę przystojnych. A ona na to- to kiedy jedziemy ich poznać ???? Heheheheh .... lubi dziewczyna chłopców-no cóż...ma to po mamusi

Oczywiście że chcesz trzecią dzidzię !!! Ja to wiem

!!!
Wiecie co...nie mam siły nic więcej napisać...katar mi przeszedł, gardło nie boli,oczy nie łzawią tylko...właśnie mierzyłam temperaturę i mam 38,2 !!! Kurde no !!! Załamka !!! Co to się dzieje ??? Znowu zaczynam maraton chorób ???
MAM DOŚĆ !!! Nosz cholera ile można chorować ??? Cały czas coś...jak nie biegunka to kolka nerkowa...jak nie grypa to angina ...ileż to może trwać ???
Daaawno nie miałam takiego humoru !!! DAWNO !!!
Oj,sorki babeczki...musiałam się wykrzyczeć !!! Mój M ma już uszy spuchnięte od mojego dzisiejszego marudzenia !!!
Ale..ale mam i dobre wieści....byłam na wywiadówce u córci ...i jestem dumna z mojego dziecka !!!
Nie ma może samych szóstek,ale nauczyciele ją pochwalili !!! NO SZOK !!! Moja rozkojarzona, rozgadana córa umie się skupić na lekcjach !!! Na matematyce siedzi jak zaczarowana (lubi Panią od matematyki) nooo powiem Wam że jak mi się zdarzy podnieść głos na nią to sama siebie strzelę w łeb !!!
Nuuśka ...ja nie pomogę z tym TSH ...ale kopnij no je w doopę - ja Ci pomogę !!! NIECH SPADA !!!
Maggie KOCHAM CIĘ ...wiesz o tym ???
Ewelin kochana już ponad kilogram szczęścia nosisz pod serduszkiem !!! SUPER !!! Trzymam kciuki z szybki powrót do domciu !!!
Olusia cały czas trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Co do znaczków na Angry Birds to potrzebuję ich sporo

Część już jedna dobra duszyczka mi podarowała
I to są znaczki które były do zbierania do końca października chyba...teraz ich już nie ma ! I w tym cały szkopuł że szukam kogoś kto zbierał a nie wyrzucił !!!
Dobrej nocki !!!!!!!!