reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Piranha dzieki wielkie....:-) ale mam lekkiego stracha... ale jak to mowia co ma byc to i tak bedzie, nie mamy wplywu na to... :tak:ale licze ze ten weekend bedzie dla mnie zwycieski, tak jak napisalas....

Annette, mega kciuki za dzisiejszą betę znasz juz moze wynik?:-) niecierpliwimy sie....

macy z szyjką jednak spoko tak ok 28mm zamknięta więc krążka nie zakładają. Ja też się uspokoiłam że się nie skraca. mowisz żeby sie nie martwić co zastanę w domu po powrocie moze masz racje, najwyżej zgodnie wszystkich do roboty i tyle hehe. a co tam u Ciebie kochana?

Piranha spoko i tak fajnie ze masz czas do nas zajrzeć.:)

A tak wogóle to się pochwale- moja dzidzia już ma 1230 g i jest zdrowiuśka a to najważniejsze. najgorsze że nasłucham sie dziewczyn na porodówce, aż skóra cierpnie jak krzyczą.

myszka wiem co czujesz z tą niepewnością, chciałoby sie wiedzieć od razu. Niech piranha umieści zdjęcie na in-gender może one coś zobaczą. pozdrawiam i trzymam kciuki za dziewuszkę.

elmo
kochana a co u Ciebie?jak się czujesz?

polisia, antosia
a co u Was?

kryststian a ty już spakowana do szpitala?

Ewelin nie żartuj, ja mam tylko skierowanie i nowa pidżamę he he, A Tobie jak tam? Dobrze karmią?:-D. Wierzę że wszystko wróci do normy a Ty wrócisz do swoich chłopaków:-)

Myszka jak na moje oko tak jak pisalam na tych dwoch zdjeciach pierwszych widze takie dwie kreseczki ktore moglyby swiadczyc o dziewczynce, jednak to trzecie zdjecie wyglada bardzo chlopczykowo, mam takie, i mamawczesniaka rowniez. Nie chcialam tego pisac bo wiem jak bardzo marzylas o coreczce. Jednak co by nie bylo jestem pewna ze juz kochasz tego maluszka calym sercem!

Macy gorsza forma dzis :baffled: ale dzien sie juz konczy takze spoko ;-)

Ewelin tak to lezenie na patologii i sluchanie tych wydzierajacych sie rodzacych nie jest zbyt milym przezyciem. Ale ja w szpitalu nie leze a i tak niestety juz mi sie to wszystko sni, sni mi sie ze probuje przekupic polozne i chodze po oddziale porodowym w stroju pielegniarki (kamuflaż :-D). Naprawde staram sie o tym nie myslec ale jednak podswiadomie siedzi mi to w glowie... boje sie. Ciesze sie ze szyjka sie uspokoila, super. Teraz juz pewnie pojdziesz na zwolnienie nie? Ja dzis wstalam z bolem gardla wiec plukam czym sie da i ogolnie forma dzis gorsza. No ale od poniedzialku odliczamy 9 tygodni i rodzimy ;-)

Krystianmartin jakbym mogła to bym Ci dzisiaj ta córcię zrobiła !!! Taką idealną z fryzurką z "zaczarowanego ołówka" !!! Dzwoń i pisz kiedy tylko masz ochotę...najwyżej pogadasz z moją córą jak ja będę zajęta....dzisiaj po naszej rozmowie Młoda zapytała....a ta Ciocia to ma dzieci ??? Więc zgodnie z prawdą odpowiedziałam że dwóch chłopaków...naprawdę przystojnych. A ona na to- to kiedy jedziemy ich poznać ???? Heheheheh .... lubi dziewczyna chłopców-no cóż...ma to po mamusi :-D:-D:-D
Oczywiście że chcesz trzecią dzidzię !!! Ja to wiem :-p !!!

Wiecie co...nie mam siły nic więcej napisać...katar mi przeszedł, gardło nie boli,oczy nie łzawią tylko...właśnie mierzyłam temperaturę i mam 38,2 !!! Kurde no !!! Załamka !!! Co to się dzieje ??? Znowu zaczynam maraton chorób ???
MAM DOŚĆ !!! Nosz cholera ile można chorować ??? Cały czas coś...jak nie biegunka to kolka nerkowa...jak nie grypa to angina ...ileż to może trwać ???
Daaawno nie miałam takiego humoru !!! DAWNO !!!

Oj,sorki babeczki...musiałam się wykrzyczeć !!! Mój M ma już uszy spuchnięte od mojego dzisiejszego marudzenia !!!

Ale..ale mam i dobre wieści....byłam na wywiadówce u córci ...i jestem dumna z mojego dziecka !!!
Nie ma może samych szóstek,ale nauczyciele ją pochwalili !!! NO SZOK !!! Moja rozkojarzona, rozgadana córa umie się skupić na lekcjach !!! Na matematyce siedzi jak zaczarowana (lubi Panią od matematyki) nooo powiem Wam że jak mi się zdarzy podnieść głos na nią to sama siebie strzelę w łeb !!!

Nuuśka ...ja nie pomogę z tym TSH ...ale kopnij no je w doopę - ja Ci pomogę !!! NIECH SPADA !!!

Maggie KOCHAM CIĘ ...wiesz o tym ???

Ewelin kochana już ponad kilogram szczęścia nosisz pod serduszkiem !!! SUPER !!! Trzymam kciuki z szybki powrót do domciu !!!

Olusia cały czas trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Co do znaczków na Angry Birds to potrzebuję ich sporo :(
Część już jedna dobra duszyczka mi podarowała :)

I to są znaczki które były do zbierania do końca października chyba...teraz ich już nie ma ! I w tym cały szkopuł że szukam kogoś kto zbierał a nie wyrzucił !!!

Dobrej nocki !!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczynki,
beta dzisiaj maleńka więc nic z tego w tym miesiącu :-(
Olusia, Nuuuśka, Piranha, Araki, Macy, Krystianmartin, Kiraa, Maggie, Zakręcona, Elmo i inne dziewczyny, dziękuję bardzo bardzo za &&&&&&&&&&&&&

Myszka, musisz jeszcze poczekać kilka tygodni, wszystko może się zdarzyć :tak: Trzymaj się.

Olusia
, trzymam mocno&&&&&&&&&&&&&&&&za jutrzejszy dzień.

Ostatnia edycja:
reklama
Dorcia z zatokami nie ma żartów, nawet jak niby objawy miną to trzeba uważać... a teraz ta pogoda zdradziecka więc masakra
Ps I love You too :-)
Krystian ta piżamka to chyba sexy musi być :tak:
Olusia kciukasy
Ewelin takie siedzenie w szpitalu to się pewnie dłuży, ale wiesz przynajmniej masz okazję troszkę odpocząć super córcia rośnie
Anette uda się zobaczysz

Do góry