reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

,yszka, jak na moje to nie nub ani noga, tylko pepowina na tej 2 giej fotce... Poczekamy co Piranja powie :-) mi to wyglada " ladnie" dziewczynkowo

reklama
Myszka, ja też uważam że to noga... ja mam konto na in-gender, jak chcesz mogę wrzucić na forum?

edit: widzę, że już sama sobie poradziłaś :-D Ciekawe, co powiedzą dziewczyny z in-gender...

Ostatnia edycja:
Kiraa wrzuciłąm przykładowego linka. Miałam tego typu pojemnik który zakupiłam w praktikerze przy okazji, wlasciwie byl przeznaczony chyba na śrubki wiec te dziurki byly duuuuuze :-D Zdrówka zycze.

Kiraa, ale krótki miałaś cykl, czy bierzesz Castagnus może?
U mnie dziś 12 dzień po owulacji, byłam na becie, mają mi przysłać wyniki wieczorem na maila.
Trochę się denerwuję, ten cykl mam nieźle pokręcony, serduszkowanie było w owulację i nie udało mi się zbytnio zakwaszanie Sylkiem. Jeśli beta będzie pozytywna to znaczy, że zagnieździła się we mnie jakaś mała męścizna :tak:

Ostatnia edycja:
Annette, to trzymam mocno kciuki za wynik bety!!!

Olusia, ja tam bym poszła w piątek na tę betę, najwyżej niczego się nie dowiesz i poczekasz do poniedziałku a może.... :tak:

Myszka, na dwóch pierwszych zdjęciach moim zdaniem widać nogę, na ostatnim to albo pępowina albo nub chłopczykowy ;-) Gratuluję zdrowiutkiej dzidzi, niech rośnie dalej i nie męczy mamusi! :-D

Dziewczyny, przepraszam, że nie piszę dużo, czytam Was na bieżąco, ale ledwo wyrabiam dom/praca, wczoraj i przedwczoraj tyle naprodukowałyście, że dopiero dziś skończyłam czytać :rofl2:

Krystianmartin, DON'T GIVE UP!!!! Nie wolno Ci, masz marzenia i musisz zrobić wszystko żeby się spełniły, wiara to podstawa sukcesu! Ściskam Cię mocno Kochana, trzymaj się i do boju!!! Mikołaj czeka! :tak:

Annetteto trzymam kciuki za wysoka bete... daj znac koniecznie jak dostaniesz wyniki...

araki mysle ze jednak tak zrobie... pojde na badanie tak ok 18... wyniki beda wyslane na mojego e-maila ok 22-23

macy i reszte dziewczyn dzieki wielkie za trzymanie kciuków... bardzo ale to bardzo sie przydadza !!

Castagnusa ja bralam miesiac i w zasadzie nie widzialam poprawy... no ale moze gdybym faktycznie dluzej brala to moze cos by jednak z tego bylo...

Kiraa, pytam się bo Castagnus potrafi rozregulować nieźle cykl. On obniża prolaktynę, ja go brałam i pierwszy cykl po nim miałam właśnie 21 dniowy. Drugi mam 30-paro-dniowy :tak:

reklama
Do góry