reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

,yszka, jak na moje to nie nub ani noga, tylko pepowina na tej 2 giej fotce... Poczekamy co Piranja powie :-) mi to wyglada " ladnie" dziewczynkowo

reklama
Myszka, ja też uważam że to noga... ja mam konto na in-gender, jak chcesz mogę wrzucić na forum?

edit: widzę, że już sama sobie poradziłaś :-D Ciekawe, co powiedzą dziewczyny z in-gender...

Ostatnia edycja:
Kiraa wrzuciłąm przykładowego linka. Miałam tego typu pojemnik który zakupiłam w praktikerze przy okazji, wlasciwie byl przeznaczony chyba na śrubki wiec te dziurki byly duuuuuze :-D Zdrówka zycze.

Kiraa, ale krótki miałaś cykl, czy bierzesz Castagnus może?
U mnie dziś 12 dzień po owulacji, byłam na becie, mają mi przysłać wyniki wieczorem na maila.
Trochę się denerwuję, ten cykl mam nieźle pokręcony, serduszkowanie było w owulację i nie udało mi się zbytnio zakwaszanie Sylkiem. Jeśli beta będzie pozytywna to znaczy, że zagnieździła się we mnie jakaś mała męścizna :tak:

Ostatnia edycja:
Annette, to trzymam mocno kciuki za wynik bety!!!

Olusia, ja tam bym poszła w piątek na tę betę, najwyżej niczego się nie dowiesz i poczekasz do poniedziałku a może.... :tak:

Myszka, na dwóch pierwszych zdjęciach moim zdaniem widać nogę, na ostatnim to albo pępowina albo nub chłopczykowy ;-) Gratuluję zdrowiutkiej dzidzi, niech rośnie dalej i nie męczy mamusi! :-D

Dziewczyny, przepraszam, że nie piszę dużo, czytam Was na bieżąco, ale ledwo wyrabiam dom/praca, wczoraj i przedwczoraj tyle naprodukowałyście, że dopiero dziś skończyłam czytać :rofl2:

Krystianmartin, DON'T GIVE UP!!!! Nie wolno Ci, masz marzenia i musisz zrobić wszystko żeby się spełniły, wiara to podstawa sukcesu! Ściskam Cię mocno Kochana, trzymaj się i do boju!!! Mikołaj czeka! :tak:

Annetteto trzymam kciuki za wysoka bete... daj znac koniecznie jak dostaniesz wyniki...

araki mysle ze jednak tak zrobie... pojde na badanie tak ok 18... wyniki beda wyslane na mojego e-maila ok 22-23

macy i reszte dziewczyn dzieki wielkie za trzymanie kciuków... bardzo ale to bardzo sie przydadza !!

Castagnusa ja bralam miesiac i w zasadzie nie widzialam poprawy... no ale moze gdybym faktycznie dluzej brala to moze cos by jednak z tego bylo...

Kiraa, pytam się bo Castagnus potrafi rozregulować nieźle cykl. On obniża prolaktynę, ja go brałam i pierwszy cykl po nim miałam właśnie 21 dniowy. Drugi mam 30-paro-dniowy :tak:

reklama
Do góry