reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Annette. ale wiesz zarodek mogl sie pozniej zagniezdzic, nie ma reguly ze 6 dni od zaplodnienia, moglo dojsc 2 dni pozniej.. hmm i dlatego jeszcze jest niska... moze powtorz jeszcze za 2 dni... :-D

Dziewczyny trzymajcie trzymajcie.,,, !! chyba dzis nie zasne z wrazenia... :-D

Krystian ta piżamka to chyba sexy musi byc, ja mam taka rozowa he he :-D

reklama
krystian no i tak ma byc ! Chce dzidzi i bede ja miala a innym nic do tego przede wszystkim :* !!
Swoja droga piekne masz te usta :-):-D

Dorcia kopne je najmocniej jak sie da :angry: A Ty kopnij te swoje chorobska !! No bo rzeczywiscie ile mozna chorowac !!
Za Oliwcie gratulacje :-)zuch dziewczynka, moja Ola dzis dostala 5 jako jedyna z dyktanda i 4 z angielskiego. W sumie to jestem z Niej dumna w tym roku. Nie ma jeszcze ani jednej uwagi, a pale dostala tylko jedna za brak zadania na samym poczatku :wściekła/y: Na swiadectwo z paskiem nie ma pewnie co liczyc, ale nie to jest najwazniejsze. Wazne zeby lubila szkole i byla szczesliwa w tym co robi. Milego wieczorku kochana, ogrzewam Cie myslami i przesylam troche zdrowka :happy:

Annette przykro mi kochana, ze beta ujemna. Ale nie zalamuj sie, jak to mawiam - nie ten cykl to nastepny i tak trzeba bedzie powatarzac sobie az do skutku :tak:bedzie dobrze.

olusia a Ty w koncu jutro robisz betke ?

Nuuuśka sama kochana nie wiem co mam robic... na pewno chce zrobic progesteron, estradiol i Ths.. a bete chcialam przy okazji, jak juz beda mnie kuli.... hmm zobaczymy jutro, moze spanikuje jutro i jej nie zrobie.... :-)

Ostatnia edycja:
Annette trzymaj się cieplutko.

Matik
myślałam dzisiaj o Tobie. Napisz co tam u Ciebie:happy:

Nuuuśka to dzieki Wam odzyskałam to coś:-D dzięki Tobie, Dorci i Piranhy.
Olusia, maggie pidżama raczej babcina, więc nie sexy hehe. Żeby był komplet powinnam miec bambosze:-D.
Ewelin nie słuchaj tych z porodówki, u Ciebie bedzie wszystko błyskawicznie i bezboleśnie:tak:
Dobrej nocki:-D

reklama
Olusia wygladam tak nieziemsko, że gin będzie chciał mi robic monitoring co 30 minut:-D

Nuuuska to pewnie ja się rozłaczyłam, ale to nic, jestem znowu szczęśliwa. A do tego jutro mój m przyjeżdża:wink:

Ostatnia edycja:
Do góry