reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Annette. ale wiesz zarodek mogl sie pozniej zagniezdzic, nie ma reguly ze 6 dni od zaplodnienia, moglo dojsc 2 dni pozniej.. hmm i dlatego jeszcze jest niska... moze powtorz jeszcze za 2 dni... :-D

Dziewczyny trzymajcie trzymajcie.,,, !! chyba dzis nie zasne z wrazenia... :-D

Krystian ta piżamka to chyba sexy musi byc, ja mam taka rozowa he he :-D

reklama
krystian no i tak ma byc ! Chce dzidzi i bede ja miala a innym nic do tego przede wszystkim :* !!
Swoja droga piekne masz te usta :-):-D

Dorcia kopne je najmocniej jak sie da :angry: A Ty kopnij te swoje chorobska !! No bo rzeczywiscie ile mozna chorowac !!
Za Oliwcie gratulacje :-)zuch dziewczynka, moja Ola dzis dostala 5 jako jedyna z dyktanda i 4 z angielskiego. W sumie to jestem z Niej dumna w tym roku. Nie ma jeszcze ani jednej uwagi, a pale dostala tylko jedna za brak zadania na samym poczatku :wściekła/y: Na swiadectwo z paskiem nie ma pewnie co liczyc, ale nie to jest najwazniejsze. Wazne zeby lubila szkole i byla szczesliwa w tym co robi. Milego wieczorku kochana, ogrzewam Cie myslami i przesylam troche zdrowka :happy:

Annette przykro mi kochana, ze beta ujemna. Ale nie zalamuj sie, jak to mawiam - nie ten cykl to nastepny i tak trzeba bedzie powatarzac sobie az do skutku :tak:bedzie dobrze.

olusia a Ty w koncu jutro robisz betke ?

Nuuuśka sama kochana nie wiem co mam robic... na pewno chce zrobic progesteron, estradiol i Ths.. a bete chcialam przy okazji, jak juz beda mnie kuli.... hmm zobaczymy jutro, moze spanikuje jutro i jej nie zrobie.... :-)

Ostatnia edycja:
Annette trzymaj się cieplutko.

Matik
myślałam dzisiaj o Tobie. Napisz co tam u Ciebie:happy:

Nuuuśka to dzieki Wam odzyskałam to coś:-D dzięki Tobie, Dorci i Piranhy.
Olusia, maggie pidżama raczej babcina, więc nie sexy hehe. Żeby był komplet powinnam miec bambosze:-D.
Ewelin nie słuchaj tych z porodówki, u Ciebie bedzie wszystko błyskawicznie i bezboleśnie:tak:
Dobrej nocki:-D

reklama
Olusia wygladam tak nieziemsko, że gin będzie chciał mi robic monitoring co 30 minut:-D

Nuuuska to pewnie ja się rozłaczyłam, ale to nic, jestem znowu szczęśliwa. A do tego jutro mój m przyjeżdża:wink:

Ostatnia edycja:
Do góry